Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem poinformować administratorów serwera ThemidaMT2.eu, że zgodnie z ustawą z dnia 26 lipca 1991 r. (tekst jedn. Dz. U. z 2012 r. Nr 0, poz. 361, z późn. zm.). wniosłem w dniu 2015-04-08 pozew o nieodprowadzanie podatku dochodowego od działalności gospodarczej jakim jest ww. serwer gry. Ustawa przewiduje za ten czyn do 10 tysięcy PLN grzywny, oraz pozbawienie wolności do 1 roku w zawieszeniu.

Pozdrawiam, Prawdziwy Zawsze Oddany Gracz mks.

Hahahahahaahaha :D

Masz licencję na serwer ? ;)

Serwer ciekawy, miło się gra. Teraz dodatkowo jest ewent świąteczny i łatwo się wybić, ulepki bardzo dobrze dropią z jajek.

Polecam gram 3ci dzień i udało mi się wbić 151 lvl oraz zrobić eq do expa v2 oraz biżu do pvp też v2 !

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 152 lvl trzeba rozwalić około 20 metków aby wbić kolejny lvl, licząc tak do 160 zakładając, że będzie szło 5% metek to trzeba ubić ich około 160 :) A teraz trzeba jeszcze obliczyć czas respu takiego metka i znaleźć jednego dla siebie aby na 4ch lecieć :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czy to możliwe, że gra 1k osób? 

Bm daje sobie radę?  Ubije solo bossa nim?

Dużo jest na magie?

klasy wyrównane? 

w ile wbije max lvl?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

­

Chciałem poinformować administratorów serwera TemidaMT2.eu, że zgodnie z ustawą z dnia 26 lipca 1991 r. (tekst jedn. Dz. U. z 2012 r. Nr 0, poz. 361, z późn. zm.). wniosłem w dniu 2015-04-08 pozew o nieodprowadzanie podatku dochodowego od działalności gospodarczej jakim jest ww. serwer gry. Ustawa przewiduje za ten czyn do 10 tysięcy PLN grzywny, oraz pozbawienie wolności do 1 roku w zawieszeniu.

Pozdrawiam, Prawdziwy Zawsze Oddany Gracz mks.

Skończ p******** i oddawaj moje wygrane 500zł

Serwer polecam, spoko team i zaangazowanie z*******e, powodzenia tak dalej trzymać i mks-a sie nie bać i na dodatek go j****

Opublikowano

Niby tu gra 1k osób? Wbilem ch1 m1 shinsoo i stało może z 20 osób z czego połowa to mixy.

Licznik widze podkręcony x8 

Jeżeli myślisz, że ludzie będą stać w m1 to ciekawe.

Polecam odwiedzić mapy począwszy od av2 w górę. 

Spokojnie na serwerze jest 1k może nawet więcej.

Jeśli ktoś jest niezdecydowany to niech wbija teraz, do PIĄTKU jest event z pisankami na, którym idzie ładnie nadropić ulepki :)

­

Opublikowano

wchodzac na serwer bylem naprawde zdziwiony ze taka administracja zrobila tak zajeb*sty serwer :D Fajny klimat a ta muzyka w m1 mmmmmmm cud :D 

polecam 

do kiedy jest event wielkanocny? 

Opublikowano

wchodzac na serwer bylem naprawde zdziwiony ze taka administracja zrobila tak zajeb*sty serwer :D Fajny klimat a ta muzyka w m1 mmmmmmm cud :D

polecam 

Myrtana ;d aż chce się od nowa w gothica grać ;d

Ps. Jak włącza się jakieś misje to takie oczojebne tło zielone, moglibyście to zmienić

Opublikowano

Jeżeli myślisz, że ludzie będą stać w m1 to ciekawe.

Polecam odwiedzić mapy począwszy od av2 w górę. 

Spokojnie na serwerze jest 1k może nawet więcej.

Jeśli ktoś jest niezdecydowany to niech wbija teraz, do PIĄTKU jest event z pisankami na, którym idzie ładnie nadropić ulepki :)

­

Tym bardziej, że duża część osób wbiła juz maxa w m1 i tak pustki. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Tym bardziej, że duża część osób wbiła juz maxa w m1 i tak pustki. 

Większość to siedzi na mapach, w m2 na dropkach i na jajkach, bo każda minuta to kilka ulepek więcej.

Opublikowano

Większość to siedzi na mapach, w m2 na dropkach i na jajkach, bo każda minuta to kilka ulepek więcej.

:) rozbawilo mnie Twoje podejscie do gry :)

po tym evencie kazdy bedzie miec tysiace ulepek , a po evencie nikt nowy nie wejdzie :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Uwierz, że tu nie ma 1k osób :)

Grałeś, że stwierdzasz takie rzeczy? Graczy jest sporo wejdź sobie do M1 (JInno) czy polataj sobie po mapkach.

O godzinie 23:00 odbędzie się przerwa techiczna.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś twierdzi, że ludzie nie przyjdą na serwer po ewencie to jest albo chory albo boli go dupa.

Codziennie ktoś nowy przybywa, każdy kto chce zrobić eq to wystrczy zastopować expa i jazda z dropem, ja dziś na 100 lvl godzinę z ulepszaczy zarobiłem 40kkk !

Kupiłem za to peta, i teraz uzbierałem na strój - serdecznie polecam serwer.

Opublikowano

Grałeś, że stwierdzasz takie rzeczy? Graczy jest sporo wejdź sobie do M1 (JInno) czy polataj sobie po mapkach.

O godzinie 23:00 odbędzie się przerwa techiczna.

Nie kur*a z dupy wziąłem takie info.

Polatałem trochę po m1 na ch1 i może stało 20 luda z czego 2 robiło pvp, reszta afk albo bsy.

Nie wmówicie ludziom, że tu gra 1k osób ;) 

Jeśli nadal Arel się upierasz pokaż skrypt ze strony :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie kur*a z dupy wziąłem takie info.

Polatałem trochę po m1 na ch1 i może stało 20 luda z czego 2 robiło pvp, reszta afk albo bsy.

Nie wmówicie ludziom, że tu gra 1k osób ;)

Jeśli nadal Arel się upierasz pokaż skrypt ze strony :)

Masz niedowiarku:

cxHMGn8.png

Jeszcze mam ci cos udowadniac?

Opublikowano

taaa 730 graczy juz uwierzyłam w prezce ledwo 20 osób no ale spoko 

Wejdź na serwer, a się dowiesz :)

Taka prawda, że to fałsz. To, że ludzie nie mają pomysłu na zarobek to ich problem. Wystarczy 30lvl, block expa, dobry ribek, runki i metki zazdry.

Cały dzień i miałem 60B. A za to kupisz, hohoho i jeszcze więcej ;)

Pozdrawiam, Rockets

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...