Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kultury troche kolego. Nie robimy przerw co 5 minut - jedynie dzis byla sytuacja, gdzie serwer byl niestabilny, ale po zakonczeniu prac wszystko wrocilo do normy.

Jestes jedna z niewielu (jak nie jedyna osoba), ktorej tak wywala clienta - polecam przeczyscic komputer.

Co do mobow, duzo osob szybko dobija maxa, wystarczy wiedziec jakie bony dzialaja na potwory.

Ile razy mam jeszcze się pytać ?

Po evencie jajka znikają czy zostają i np za dwa msc będzie można je otwierać/sprzedawać ?

Co zostało zmienione w secie do expa ?

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile razy mam jeszcze się pytać ?

Po evencie jajka znikają czy zostają i np za dwa msc będzie można je otwierać/sprzedawać ?

Co zostało zmienione w secie do expa ?

W secie do expa zostal zmieniony tylko wyglad.

Co do jajek, po evencie nie bedzie mozna ich otwierac, lecz umozliwimy otwieranie czekoladowych krolikow.

Czy ktos mi laskawie odpisze z admnistracji w sprawie niedzialajcego BS? Chcialbym pograc na serwerze..

A co sie dzieje z bsem?
Opublikowano

Dlaczego wbudowany BS nie działa? Dusze te f5 reinstalowalem kilka razy klienta, sciagalem z innych hostingow i dalej nic.

coś takiego. 

Opublikowano

Jaki masz system? Moze klawisz f5 masz ustawiony do innej funkcji systemu, badz innego programu?

8.1. Nie, nie mam. Na innym serwerze gdzie BS znajduje sie pod tym samym przyciskiem normalnie dziala.

Opublikowano

8.1. Nie, nie mam. Na innym serwerze gdzie BS znajduje sie pod tym samym przyciskiem normalnie dziala.

próbowałeś poprostu gre spatchowac? ew wypakuj klienta i spaczuj od nowa ale przy wylaczonym antywirusie

Opublikowano

co to jest ten exp na mapie od 130 wtf ? tam jest TYLKO 1 spot xD + od 155 do 160 1h lvl na 2 pd i wierzchowcu który daje 30-20% expa to jest przesada tam sie expic nie da wgl czemu tam jest tylko 1 normalny spot ? .... a ktoś powie od 155 do 160 sie expi na metkach... tak jak by one jeszcze były wszyscy je ubijają wszędzie i tez nie ma jak expic 

Ten exp będzie zwiększony albo zrobicie wszędzie normalne spoty a nie tylko w 1 miejscu ? 

Opublikowano

co to jest ten exp na mapie od 130 wtf ? tam jest TYLKO 1 spot xD + od 155 do 160 1h lvl na 2 pd i wierzchowcu który daje 30-20% expa to jest przesada tam sie expic nie da wgl czemu tam jest tylko 1 normalny spot ? .... a ktoś powie od 155 do 160 sie expi na metkach... tak jak by one jeszcze były wszyscy je ubijają wszędzie i tez nie ma jak expic 

Ten exp będzie zwiększony albo zrobicie wszędzie normalne spoty a nie tylko w 1 miejscu ? 

Bardzo słuszna uwaga, dodatkowo na pierwszym spocie jest multum ludzi tak jak na metkach :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Tylko tak dalej, a szybciej to padnie niż wstanie... weźcie się do roboty, ogarnijcie tego serwa z błędów gry i niedopracowań. ~~ aż odechciewa się grać.

Nic nie lezy, aby musialo wstawac. Wiekszosc bledow zostala poprawiona, zostaly nieliczne.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale w grocie lub w m1 mam straszne lagi. Nigdy nie miałem lagów na żadnym z serwerów lecz na tym okropnie mnie laguje, nie wiem czego to wina.

Po drugie nie da się przeczytać questów - te tło jest tak jasne, nic nie widać. 

A i jeszcze fajnie by było jak byście dodali tabelkę bonusów, reszta git. Server jak najbardziej spoko, polecam :)

Opublikowano

Nie wiem czemu ale w grocie lub w m1 mam straszne lagi. Nigdy nie miałem lagów na żadnym z serwerów lecz na tym okropnie mnie laguje, nie wiem czego to wina.

Po drugie nie da się przeczytać questów - te tło jest tak jasne, nic nie widać. 

A i jeszcze fajnie by było jak byście dodali tabelkę bonusów, reszta git. Server jak najbardziej spoko, polecam :)

Tabelka pod "X"

A od siebie zapraszam na serwer - warto.

PS. Ar3lek i sherer - czytajcie propozycje na forum ...

Opublikowano

Mi też nie działa.. ar3lek woli wrzucać odcinki z serwa niż zająć się raz porządnie serwerem...

Smiesza mnie takie posty xD Co mam zrobić jeżeli serwer jest atakowany? Ataki świadczą jedynie o tym, ze serwer jest dobry a kogoś boli dupa z zazdrości.

S1pJcl8.png

Opublikowano

Smiesza mnie takie posty  xD Co mam zrobić jeżeli serwer jest atakowany? Ataki świadczą jedynie o tym, ze serwer jest dobry a kogoś boli dupa z zazdrości.

A mnie nie śmieszą, bo  dobrze byłoby poinformować nawet tutaj o atakach.. Nie jestem jakimś prorokiem, żeby zgadnąć co Wam tam się dzieje  Głównie chodziło mi o błędy gry, których nie jest tak mało. ~ Zaraz będzie "Co ty pleciesz? Większość jest już poprawiona"  ~ wymienie powyżej 20 i zobaczymy :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...