Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy za chwilowe problemy techniczne - sa one wynikiem atakow ze strony konkurencji. Przykro patrzec, iz tacy nieudacznicy staraja sie zniszczyc serwer, lecz bardzo mi przykro - nie tym razem :)

Licznik niedlugo powinien wrocic do normy.

Wczoraj inny serwer miał to samo... Castios pozbywał się konkurencji. ( A moze ktoś inny ;p )

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ujmę to tak:

- wszedłem na serwer - super sprawa, fajny klimat, dużo ludzi

- pierwsza napotkana ciekawostka to is - na 30 dni, really? powodzenia życzę ludziom, którzy chcą wmówić mi, że serwer NIE JEST pod is jak i samemu ar3lkowi

- 0 rozpatrywania skarg.. codzienni pojawiają się po 2/3 skargi na graczy, a administracja nic z tym nie robi,

- brak teamu tylko technik i ar3l3k, a gm gdzie?

- ciągły off logowania - co niedziele pada logowania w godzinach podwieczornych i nie działa praktycznie do północy...

- serwer po is innymi słowy,

- zapewne kilka miesięcy dorobku i serwer pójdzie w niepamięć, a gdy hajsik się zacznie kończyć ujrzymy reaktywacje, nie fajnie.

Co więcej? Kilka dni po starcie licznik graczy wynosił ponad 700, po kilku tygodniach liczba dochodziła do 1.3k (godziny szczytu, dzień tygodnia) - super, ale cóż? zainteresowanie serwerem przez administracje skłoniła graczy do opuszczenia serwera i teraz w weekend (wolne, godzina 15-20) licznik ledwo przekracza 1k.

Kiepsko to widzę.. Jak dla mnie chcieli dobrze, a wyszło bardzo, bardzo źle.

Opublikowano

Ujmę to tak:

- wszedłem na serwer - super sprawa, fajny klimat, dużo ludzi

- pierwsza napotkana ciekawostka to is - na 30 dni, really? powodzenia życzę ludziom, którzy chcą wmówić mi, że serwer NIE JEST pod is jak i samemu ar3lkowi

- 0 rozpatrywania skarg.. codzienni pojawiają się po 2/3 skargi na graczy, a administracja nic z tym nie robi,

- brak teamu tylko technik i ar3l3k, a gm gdzie?

- ciągły off logowania - co niedziele pada logowania w godzinach podwieczornych i nie działa praktycznie do północy...

- serwer po is innymi słowy,

- zapewne kilka miesięcy dorobku i serwer pójdzie w niepamięć, a gdy hajsik się zacznie kończyć ujrzymy reaktywacje, nie fajnie.

Co więcej? Kilka dni po starcie licznik graczy wynosił ponad 700, po kilku tygodniach liczba dochodziła do 1.3k (godziny szczytu, dzień tygodnia) - super, ale cóż? zainteresowanie serwerem przez administracje skłoniła graczy do opuszczenia serwera i teraz w weekend (wolne, godzina 15-20) licznik ledwo przekracza 1k.

Kiepsko to widzę.. Jak dla mnie chcieli dobrze, a wyszło bardzo, bardzo źle.

Na praktycznie kazdym serwerze is jest na 30 dni - i 30 dni to jest moim zdaniem dobry czas.

Spojrz na to z perspektywy naszej - utrzymanie serwera, wszystkiego kosztuje. Is jest czasowy nie bez przyczyny - za co mamy oplacic to wszystko, gdzie oplaty sa pobierane co miesiac?

Nie zamierzamy brac wiecej osob z wiadomych wzgledow - przekrety, rozdawanie eq itd. Jesli team sie w ogole powiekszy, to o zaufane osoby.

Co do kwestii logowania, tu masz niestety swieta racje. Robimy co mozemy, lecz nie zawsze jestem w stanie cos poradzic.

Serwer pojdzie w niepamiec dopiero wtedy, kiedy gracze straca nim zainteresowanie + nas nie bedzie stac na jego przedluzanie, czyli przy 0 online.

Ta liczba o ktorej mowiles byla w srodku tygodnia, owsem, lecz w swieta. Poki ci nie obserwujemy tendencji znizkowej i wciaz inwestujemy w reklame - ostatnio dolaczyli Kirek i Sh4ke.

Opublikowano

Na praktycznie kazdym serwerze is jest na 30 dni - i 30 dni to jest moim zdaniem dobry czas.

Spojrz na to z perspektywy naszej - utrzymanie serwera, wszystkiego kosztuje. Is jest czasowy nie bez przyczyny - za co mamy oplacic to wszystko, gdzie oplaty sa pobierane co miesiac?

Nie zamierzamy brac wiecej osob z wiadomych wzgledow - przekrety, rozdawanie eq itd. Jesli team sie w ogole powiekszy, to o zaufane osoby.

Co do kwestii logowania, tu masz niestety swieta racje. Robimy co mozemy, lecz nie zawsze jestem w stanie cos poradzic.

Serwer pojdzie w niepamiec dopiero wtedy, kiedy gracze straca nim zainteresowanie + nas nie bedzie stac na jego przedluzanie, czyli przy 0 online.

Ta liczba o ktorej mowiles byla w srodku tygodnia, owsem, lecz w swieta. Poki ci nie obserwujemy tendencji znizkowej i wciaz inwestujemy w reklame - ostatnio dolaczyli Kirek i Sh4ke.

Zaufana osoba starczy i jest potrzebna pilnie nawet do rozpatrywania skarg, bo zważ sam co się dzieje na forum... Sprawę z is rozwiązaliśmy, bo fakt faktem nie jest to potrzebne do gry, a mam nadzieję, że turniej odbędzie się fear bez item shopu na sobie.

Wspomniałem o brakiem zainteresowania serwerem, dlaczego? Ty na forum ostatni raz byłeś 2 kwietnia, natomiast Ar3lek bodajże 9, a dziś jest 12. Wystarczy wejść, napisać wątek co i jak się dzieje etc., aby gracze wiedzieli na czym stoją.

Serwer jest dość fajny, a dodatek tylu graczy to po prostu miód, dlatego powinniście bardzo starannie przykładać się do tego projektu, aby gracze wiedzieli, że team interesuje się serwerem oraz samymi graczami.

Myślę, że coś się zmieni, powodzenia.

­

Opublikowano

Zaglądajcie częściej na forum :

jest pełno bugów, propozycji, zgłoszeń..

Opublikowano

Ściągnąłem klienta, rejestruje się i ... dupa :D przychodzi link aktywacyjny który nie działa :D rejestruje się na nowo i powtórka z rozrywki xD tez tak mieliście ?

edit. uporałem się z tym, teraz kolejna przeszkoda, tworze postać, loguje się i widzę ... pulpit :D i tak w koło Macieju !

Jaki link aktywacyjny przecież nie trzeba aktywować kont na mailu

Jakieś info? Bo coś nie loguje nigdzie ;p

spróbuj teraz, mi działa

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Wszystko już działa

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

No popatrz, a ja miałem link aktywacyjny  :D

Musiałeś założyć konto w momencie gdy była wprowadzana na stronie pewna modyfikacja :P

Opublikowano

Anuluj i wpisz passy jeszcze raz.... pamiętajcie że jak po wpisaniu passów Was nie zaloguje przez pierwsze ~10 sekund to później tym bardziej Was nie zaloguje, od nowa próbujcie.

Opublikowano

Spatchowałem clienta, a cały czas " Zostaniesz połączony z serwer " o co tutaj chodzi? Stoi tak od 15 min i nic.

Obecnie sa DDoSy więc musimy czekać. A ty up lecisz raport 

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Jak sytuacja serwera? żyje? ile ludzi online? jakieś ss'y z m1? klasy wyrównane? Są gildie/wojny? :D

Teraz jest 850 graczy według licznika- według mnie nie jest kręcony bo w m1 i na innych mapach jest na prawdę sporo ludzi. Ja zacząłem grę wczoraj i jest bardzo fajna atmosfera i pełno ogarniętych osób.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Teraz jest 850 graczy według licznika- według mnie nie jest kręcony bo w m1 i na innych mapach jest na prawdę sporo ludzi. Ja zacząłem grę wczoraj i jest bardzo fajna atmosfera i pełno ogarniętych osób.

Możesz Ty/Ktoś inny wstawić ss z m1 jinno?( tam są chyba wszyscy jak wszędzie)

Opublikowano

Hahah jprdl widzę, że niezłe pachoły tam grają jak ten z rozmowy:D pewnie biega z intem na bodziaku, chociaż można takich przerobić na dywan mniejszym lvl^^

Wszędzie tacy są. :D

@MrAr3lek

Zastanawia mnie błąd w cliencie....

Włączyłem sb normalnie pod F8 autpodnoszenie itemów, podnosi wszystko w porządku i nagle po chwili pisze: A hack was detected.   Nie mam żadnego hacka, uzywam tylko funkcji w cliencie. o.O

Da się cos z tym zrobic?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Serwer może i fajny. Ale pvp żenada totalna.... Bron do expa bije więcej od broni pvp co powinno zostać naprawione. a nic nie ruszone także dalej się tak bawcie a będzie to co na innych serwerach

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Od pewnego czasu nie widzę by zgłaszane błędy były poprawiane, może czekają do 18stego by zobaczyć ile zostanie graczy (wielu przejdzie pewnie na serwer at**ya i w sumie to mnie to nie dziwi :)
Ponawiam pytanie gdyż nie uzyskałem odpowiedzi.

Czy zostanie mi oddana pieczęć zakupiona w is a która wypadła przy próbie zsiadania z niej przy pełnym eq? 

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...