Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie działa mi strona głowna ?

Dokładniejsze info podaj, jakiś błąd się wyświetla czy co? + info jaka przeglądarka.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Dokładniejsze info podaj, jakiś błąd się wyświetla czy co? + info jaka przeglądarka.

Wbijam na każdą inną stronę serwerów i mi działają . Mam Chrome/. Explorer i gdy wchodzę to : HTTP 503

Serwer nie może odpowiedzieć z powodu jego aktualizacji lub przeciążenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbijam na każdą inną stronę serwerów i mi działają . Mam Chrome/. Explorer i gdy wchodzę to : HTTP 503

Serwer nie może odpowiedzieć z powodu jego aktualizacji lub przeciążenia.

Spróbuj może wyczyścić cache przeglądarki lub wejść przez tryb incognito.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Changelog ostatniej przerwy technicznej:

- Zmieniono wyglad kostiumu Azraela

- Poprawiono widocznosc czasu w pieczeciach

- Usunieto setki (zgodnie z wynikiem ankiety)

- Zmieniono 2 sety do expa

- Poprawiono bug z usuwaniem ksiag

- Poprawiono komnata baronownej

- Poprawiono event wielkanocny

- Poprawiono Zwoj Resetu

Opublikowano

Changelog ostatniej przerwy technicznej:

- Zmieniono wyglad kostiumu Azraela

- Poprawiono widocznosc czasu w pieczeciach

- Usunieto setki (zgodnie z wynikiem ankiety)

- Zmieniono 2 sety do expa

- Poprawiono bug z usuwaniem ksiag

- Poprawiono komnata baronownej

- Poprawiono event wielkanocny

- Poprawiono Zwoj Resetu

Zmiencie ten ochydny skybox na podstawowy!

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zmiencie kolor tła albo cionki bo nie idzie nic przeczytac 

i zrobcie full hp po wstaniu 

wolf.gif

Opublikowano

Po evencie jajka znikają czy zostają i np za dwa msc będzie można je otwierać/sprzedawać ?

Co zostało zmienione w secie do expa ?

Opublikowano
Przepraszamy za chwilową niestabilność serwera - wszystko powinno już wrócić do normy.

Korzystając z okazji, chcielibyśmy zapowiedzieć dzisiejszy, obiecany Konkurs OX! Oczywiście, jak to mamy w zwyczaju, ilość rund jest uzależniona od ilości graczy.

Start konkursu o godzinie 21.

Opublikowano

Robię sobie DT,jestem na 8 piętrze,a tu co?! SERWER OFF

Ja podziękuję za taki serwer....

Bo to wina kanałów, wszystkich wywaliło, nie tylko Ciebie.

Opublikowano

Weźcie się do roboty, bo dużo niedociągnięć jeszcze jest nienaprawionych w tym jak narazie 3 oprawy graficzne.

@mnie też już zaczyna to denerwować...

Jeśli znalazłeś jakieś niedociągnięcia - wypisz je na naszym forum, bądź w prywatnej wiadomości na fanpagu. Nie jesteśmy w stanie wszystkiego wszędzie czytać.

Robię sobie DT,jestem na 8 piętrze,a tu co?! SERWER OFF

Ja podziękuję za taki serwer....

Pisałem na ten temat - była to wina chwilowej niestabilności serwera, wszystko już wróciło do normy.

A idź pan w luj... cały czas wywala, lagi na mapie 100 jak sam skurwes*n... przydałaby się opcja zmiany all mobów na psy.. pierwszy priv, na którym mam lagi.. :OO

Zmiane czcionki oraz zamiane dzikich psów dodamy podczas najbliższej przerwy technicznej. Co do wywalania, pisałem wyżej.

Pare pytań :D

W ile wbije max?

W ile można zrobić eq tak 6h dzienni gry?

Is łatwo zdobyć w grze?

W około tydzień.

Tutaj troszeczke dłużej.

Tak, łatwo.

Opublikowano

Po evencie jajka znikają czy zostają i np za dwa msc będzie można je otwierać/sprzedawać ?

Co zostało zmienione w secie do expa ?

Opublikowano

No k***a nie cały czas metina w********a 6 razy mnie z dt wyjebało bo trzeba tam strzały k***a dropić a jak sie tam wbije to w********a metka. 

Gram Archerem mam full eq exp moby na mapie od 130 mają 40k hp a ja je k***a bije po 3k wtf ?! 20 minut spota bić na easy...  to do 160 lvl jakiś tydzień bd expił po cały dzień grania...

eq sie nie da zrobić bo albo w********a serwer albo tak jak wy przerwy co 5 min bo coś się spierdala 

Opublikowano

No k***a nie cały czas metina w********a 6 razy mnie z dt wyjebało bo trzeba tam strzały k***a dropić a jak sie tam wbije to w********a metka. 

Gram Archerem mam full eq exp moby na mapie od 130 mają 40k hp a ja je k***a bije po 3k wtf ?! 20 minut spota bić na easy...  to do 160 lvl jakiś tydzień bd expił po cały dzień grania...

eq sie nie da zrobić bo albo w********a serwer albo tak jak wy przerwy co 5 min bo coś się spierdala

Kultury troche kolego. Nie robimy przerw co 5 minut - jedynie dzis byla sytuacja, gdzie serwer byl niestabilny, ale po zakonczeniu prac wszystko wrocilo do normy.

Jestes jedna z niewielu (jak nie jedyna osoba), ktorej tak wywala clienta - polecam przeczyscic komputer.

Co do mobow, duzo osob szybko dobija maxa, wystarczy wiedziec jakie bony dzialaja na potwory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...