Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobcie coś bo gra coraz mniej graczy

bo nie mogą clienta odpalic zapewne :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoje konto jest już połączone i ciul.

tobie to chociaż client działa :)

nawet nie napisza czy coś robia z tym czy pier.. administracji pogratulowac podejścia do graczy

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Oficjalnie nie polecam serwera, jedno wielkie g*wno.

Szkoda miejsca na dysku ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Oficjalnie nie polecam serwera, jedno wielkie g*wno.

Szkoda miejsca na dysku ;)

Walczyłeś o topke, a teraz mówisz ze gówno? Pozdro

Serwer ma wiele minusów ale też i plusów. Zgranie gildyjne i inne jest. Ja 3 dni się tyrałem do 30lvla itd,a dzisiaj zarobiłem z nowym kumplem tyle, że mogłem sobie o tym pomarzyć. 2 bojowe miecze, w c**j kamoli i jeszcze więcej Aury :P A wszystko zdobyte do 33lvl'a więc pozdro. Metki 75 padają z mego miecza :)

Opublikowano

O ilości graczy niech świadczy fakt, że wczoraj o 3 w nocy nie było wolnych spotów w V2. Jak expiłem, przychodziło kilka osób i pytało kiedy wolne.

Opublikowano

O ilości graczy niech świadczy fakt, że wczoraj o 3 w nocy nie było wolnych spotów w V2. Jak expiłem, przychodziło kilka osób i pytało kiedy wolne.

potwierdzam. V2 zasypane na szponach. Czasem ludzie w trójke na spocie sobie ksują ;p 

Ludzi dużo ale przez to logowanie pewnie z 50 osób odejdzie bo juz innego metka pobrało...

Opublikowano

Myślałem że Tream jednak będzie nagrywał ale skoro wrzucił odc. z Ascarial'a to nie będzie tutaj nagrywał ...

PS. Kiedy będzie serwer wł?

Opublikowano

9 rano. Już 2h bym grał jak nie więcej z kumplem, a tak muszę w jakiegoś lol'a albo hearthstona grać. To po prostu zmusza nas do pobrania innego serwa mt2...

warto poczekać pozatym pisali że będzie nam,to wynagrodzone
Opublikowano

warto poczekać pozatym pisali że będzie nam,to wynagrodzone

Nir bron juz serwera bo sam widzisz co sie dzieje. Caly czas sa przerwy a bugow coraz wiecej. Do rabbita nic nie mam bo serwer jest z*******y ale nie umieja nic pozadnie naprawic. Takze serwer przyszlosci nie ma. Pozdrawiam.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...