Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie ta frajerska topka leci. Co chwile lvl up ;) Bardzo ciekawie... Baardzo ciekawie. Zobaczymy co jeszcze zbugujecie chłopaki bo narazie to nawet questa na zuo potraficie zbugować. Congratz chłopaki. ;)

Dobrze, że expią :) Nic nie jest zbugowane.

Opublikowano

Serwer spoko wszystko i wgl ale waszym gwoździem do trumny było to że na starcie ludzie z windowsem xp nie mogli grać. ;)

Oraz to że nie przeprowadziliście dokładnej bety, jak można wystartować z pobugowanym syfem powiedzcie mi?

Stay Trippin.

Opublikowano

czy tylko u mnie pisze " serwer nie jest jeszcze otwarty" ?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

czy tylko u mnie pisze " serwer nie jest jeszcze otwarty" ?

Mi cały czas wszystko działa ^^

deraw1.jpg

wiem,wiem jestem łysy :C

­

2i29cae.png

Opublikowano

po tej aktualizacji nie widze peta tego na start ani nie mgoe otworzyć jego okienka mimo że w eq toggle jest włączone 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Oplaca sie zaczynac na serwie ? Jak tak to jaka postac polecicie na start ?

4uc581.jpg

Opublikowano

na chwilę obecną nie opłaca się, bardziej pobugowanego serwera chyba obecnie nie znajdziesz, do tego zjebali tak drop kuferków z mobów, że wybonowanie eq przed 30 lvl to teraz graniczy z cudem a przedtem na 20 lvl mozna juz bylo sobie isc np dropic medale z full eq hp, do tego brakuje pelerynek graczom na start

nie działające logowanie, postacie się bardzo często buguja, is zjebany, zresztą mało co na tym serwie nie jest zjebane

Nie polecam!!

aha i czekam na krytykę Rabbita w moją stronę, bo przecież on myśli, że na serwerze wszystko jest OK

Opublikowano

loguję sie na konto i nawet nie zdąże wybrac postaci a client już sie crashuje i zamyka ;)

Opublikowano

Opłaca się fajnie się gra ja gram wojem mental polecam zagrac ;)
Opublikowano

84735523333995213063.jpg

no to pograne ;) crashował aż sie zjebał na amen

Opublikowano

84735523333995213063.jpg

no to pograne ;) crashował aż sie zjebał na amen

Mam to samo..

Jak to naprawić? Bo chciałem wejść ostatni raz i oddać eq koledze, ponieważ serwer jak dla mnie nie nadaje się do normalnej gry.. armentis aka bug na bugu to nie dla mnie. 

@kamcio112 POLECAM okulistę.

­

Opublikowano

Mam to samo..

Jak to naprawić? Bo chciałem wejść ostatni raz i oddać eq koledze, ponieważ serwer jak dla mnie nie nadaje się do normalnej gry.. armentis aka bug na bugu to nie dla mnie.

­

Wymień chociaż 2 bugi
Opublikowano

Wymień chociaż 2 bugi

1. drop ulepszaczy z pustyni tzn c**j wie co z czego dropi, lecą lipne ulepszacze typu oko pająka które jest do niczego nie przydatne a ludzie na shopach sellaja i nabieraja innnych + jakim k***a cudem ze skorpionów zamiast szpony skorpiona i igły skorpiona leca ogony, skóry węża? 

2. drop w party - robie pt z buffem w m1, lece bic wojem metka w m2 i dropią itemy dla bufa który stoi w m1

3. jak zakładam dyniową maske w********a mnie z mapy a jak się loguje jestem na jej poczatku ( np jestem na bo, zakładam maske - łapie kicka i po zalogowaniu [które i tak trwa 5 min bo client zanim sie odpali za 30 razem to troche schodzi] jestem po początku doliny)

+ jeden bug na którym zarobiłem grubo ponad 300kk ale nie bede o nim pisał żeby nie rozpierdalać serwera do końca ;)

Opublikowano

1. drop ulepszaczy z pustyni tzn c**j wie co z czego dropi, lecą lipne ulepszacze typu oko pająka które jest do niczego nie przydatne a ludzie na shopach sellaja i nabieraja innnych + jakim k***a cudem ze skorpionów zamiast szpony skorpiona i igły skorpiona leca ogony, skóry węża?

2. drop w party - robie pt z buffem w m1, lece bic wojem metka w m2 i dropią itemy dla bufa który stoi w m1

3. jak zakładam dyniową maske w********a mnie z mapy a jak się loguje jestem na jej poczatku ( np jestem na bo, zakładam maske - łapie kicka i po zalogowaniu [które i tak trwa 5 min bo client zanim sie odpali za 30 razem to troche schodzi] jestem po początku doliny)

+ jeden bug na którym zarobiłem grubo ponad 300kk ale nie bede o nim pisał żeby nie rozpierdalać serwera do końca ;)

Co z tego ze dropi oko pajaka nie chcesz go nie zbierasz proste, i to nie bug.nie bądź z bufka w pt jak bijesz metka proste.Sam mam dynie nic takiego mi się nie dzieje.Ziomus i nie gadaj glupot że zarobiłeś 300kk na bugu bo tylko się osmieszasz

Pozdro!

Opublikowano

Co z tego ze dropi oko pajaka nie chcesz go nie zbierasz proste, i to nie bug.nie bądź z bufka w pt jak bijesz metka proste.Sam mam dynie nic takiego mi się nie dzieje.Ziomus i nie gadaj glupot że zarobiłeś 300kk na bugu bo tylko się osmieszasz

Pozdro!

jeśli chcesz to nawpierdalam ci tyle dowodów że sie zesrasz i sam na tym serwerze więcej nie zagrasz ;)

Opublikowano

Dawaj

na jutro masz filmik jak dropie ku i marmury błogosławieństwa z mobów ;)

Opublikowano

Czekam

a ja czekam az administracja wreszcie zacznie cos robic aby nie było bugów oraz dało sie grać bez problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...