Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rabbit może wypowiesz się na temat zbugowanych łuczników, dropu ulepów na pustyni oraz  skradzionych plików?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

up pliki nie są skradzione :D Deco zrobił Wam serwer na source a stary armentis był na 34k game (moim) zresztą... więc różnica jest ogromna xD 

Pewnie chodzi Ci o to co pisze mamut... mamut twierdzi, że zostały jego questy ukradzione (misje z gry) jednak i to również nie zostało mu zabrane. Kto grał na start 1, wie, że są gigantyczne różnice... inny drop itd... Mamut gada aby gadać... 

Opublikowano

up pliki nie są skradzione :D Deco zrobił Wam serwer na source a stary armentis był na 34k game (moim) zresztą... więc różnica jest ogromna xD

Pewnie chodzi Ci o to co pisze mamut... mamut twierdzi, że zostały jego questy ukradzione (misje z gry) jednak i to również nie zostało mu zabrane. Kto grał na start 1, wie, że są gigantyczne różnice... inny drop itd... Mamut gada aby gadać... 

Karol nie chodzi mi o to że questy bo to akurat mi nie robi różnicy, ale podejrzewam że to pliki Mamuta ze względu na to że na poprzedniej odsłonie armentisa były takie same błędy ( np resp besł łucznika w jinno m2  tam gdzie są grubasy i metki 30 lvl albo dropiące oko pająka - fake ulepszacz dodany przez mamuta na starym armentisie jak ludzie pisali żę oczy pająka nie dropią). Jest jeszcze kilka innych małych błędów które jak były tam tak sa i na nowym serwerze identycznie takie same :) trochę dziwne by było gdyby Deco016 zrobił takie same błędy jakie były a tym bardziej ich nie wyeliminował :) 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

działa tu juz wszystko ogarnięte na 99%? czekam od startu aż wszystko się ustabilizuje żeby zagrać, a tu ciągle coś jest nie tak xD

duzo online, opłaca się grać?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

działa tu juz wszystko ogarnięte na 99%? czekam od startu aż wszystko się ustabilizuje żeby zagrać, a tu ciągle coś jest nie tak xD

duzo online, opłaca się grać?

nie, na tym serwerze nigdy raczej nie bedzie normalnie, gdyz administracja chyba nie bardzo ogarnia i nie wiedzą w jaką stronę chcą podąrzać, a droga admnistracja powiedz mi jak mam expic jak na 32 lvl brakuje mi totalnie pelerynek nie wspominajac o dodaniach

Opublikowano

nie, na tym serwerze nigdy raczej nie bedzie normalnie, gdyz administracja chyba nie bardzo ogarnia i nie wiedzą w jaką stronę chcą podąrzać, a droga admnistracja powiedz mi jak mam expic jak na 32 lvl brakuje mi totalnie pelerynek nie wspominajac o dodaniach

Ty masz fajnie bo na serwer przynajmniej mozesz wbic mi caly czas pisze "Twoje konto jest juz polaczone" zreszta polowa serwera ma taki blad ;)

Opublikowano

Wiekszym problemem jest to że nie mogę się zalogowac od 2 h ponieważ mam komunikat TWOJE KONTO JEST JUŻ POŁĄCZONE :)

Opublikowano

No lipka coś wbić się nie da, ale pewnie zaraz ogarną. Na nudę:

https://www.youtube.com/watch?v=T4mXjmg2qxE&feature=youtu.be

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Karol nie chodzi mi o to że questy bo to akurat mi nie robi różnicy, ale podejrzewam że to pliki Mamuta ze względu na to że na poprzedniej odsłonie armentisa były takie same błędy ( np resp besł łucznika w jinno m2  tam gdzie są grubasy i metki 30 lvl albo dropiące oko pająka - fake ulepszacz dodany przez mamuta na starym armentisie jak ludzie pisali żę oczy pająka nie dropią). Jest jeszcze kilka innych małych błędów które jak były tam tak sa i na nowym serwerze identycznie takie same :) trochę dziwne by było gdyby Deco016 zrobił takie same błędy jakie były a tym bardziej ich nie wyeliminował :)

Ja już się nie chce kłócić. Sam wbiłem na chwile, wiem że to moje pliki. Jedyne co dali to source, co nie jest żadną nowością bo w tej chwili każdy serwer to ma. Nie wiem tylko po co te kłamstwa.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

JEST JAK BYK NAPISANE NA FANPAGE SERWERA, ŻE WIECZOREM PROBLEM Z "TWOJE KONTO JEST POŁĄCZONE" BĘDZIE ROZWIĄZANY. ALE TRZEBA MILION POSTÓW NAPISAĆ PRZECIEŻ.

Opublikowano

JEST JAK BYK NAPISANE NA FANPAGE SERWERA, ŻE WIECZOREM PROBLEM Z "TWOJE KONTO JEST POŁĄCZONE" BĘDZIE ROZWIĄZANY. ALE TRZEBA MILION POSTÓW NAPISAĆ PRZECIEŻ.

Widać taki fair że masakra

Inni sobie expią a my musimy czekać.Poeybane

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Fajnie ta frajerska topka leci. Co chwile lvl up ;) Bardzo ciekawie... Baardzo ciekawie. Zobaczymy co jeszcze zbugujecie chłopaki bo narazie to nawet questa na zuo potraficie zbugować. Congratz chłopaki. ;)

­graphic.png

Opublikowano

@ReziPlayGamesxD tak samo możesz powiedzieć, że nie fair, bo ktoś inny zaczął wcześniej grać. Wystąpił problem, więc trzeba cierpliwie poczekać na jego rozwiązanie.

A idz pan.Nie polecam...

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ile razy ktoś musi biednego polskiego gracza wyr*chać za przeproszeniem, aby ten stwierdził, że jest oszukiwany i robienie w ... nie napisze już w co.

Administracja nie potrafi eliminować bugów, znając życie to wykonują miliony telefonów do techników z Azji by Ci naprawili bug z wierzchowcem.

Wiem, że ciężko od tak rzucić serwer na którym się gra długo... lecz jak ktoś chce być całe życie okłamywany i oszukiwany to jego sprawa.

Propaganda administracji wyprała wam mózgi.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...