Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

To teraz pomyśl, że taki Thail ma 400+ dodań i zmianek, po 200+ potek fioletowych i zielonych itp. ^^.

I teraz taki nowy gracz wejdzie po obejrzeniu odcinka u niego, "o fajnie, łatwo o zmianki, dodania itp, pogram", a tu nagle okazuje się, że żeby mieć kilka zmianek trzeba dropić 3 godziny. I co robi taki gracz? Szuka nowego serwera.

To taki gracz niech idzie na EASY jak napisał Rabbit, nie bronie serwera bo mi osobiście się nie podoba ale uważam podobnie jak wyżej wymieniony że takie zmiany są konieczne i to się nazywa 'balans'.

Nie wiem czy grałeś na Globalnym ale kiedyś dropiąc na piętrze w DT po 12h można było wyjść z ogromną ilością Kamieni Duchowych, natomiast teraz będzie dobrze jeśli będziesz miał 5.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pawelek1148 To nie koncert życzeń. Nie mam teraz czasu na to by latać po channelach i komende /w wpisywać. Ale jeśli sądzisz, że na serwerze gra 150 osób, to gratuluję : http://scr.hu/2x8s/oyxey

@DeathMt2 Nic nie będzie zwiększane ( kufry). Tak jak teraz jest, jest OK . Nie będzie ci leciało z każdego besta, bo wtedy broń 30 LVL nie miałaby żadnej wartości. I przypominam Ci, że to nie jest poprzednia odsłona. Nie mam pojęcia czemu ci crashuje. Mi jeszcze ani razu się tak nie stało. Ale zamiast pisać bzdurne posty na MPC, mógłbyś zgłosić to na forum serwera, wkleić syserr i screeny - na pewno by Ci ktoś pomógł.

Serio? 20+ sklepów i Ty mówisz że masz 500 graczy na serwerze? a shinsoo ch1 puste, leżeeeee xDDDD

Pokazujesz ss z "full" m1, wizualnie widać że to pety zajmują dużą część powierzchni miasta. Max 200 graczy na serwerze. Zresztą masz licznik podpięty na stronie (dla adma). To pokaż ss z tego.

Nie szanujesz opini graczy, kierujesz się tylko tym co dla Ciebie jest wygodniejsze, czyli nie zmieniać nic żeby był czas na ogarnięcie tych bugów których dalej nie ogarneliście. Zamknij ten serwer i wyjdź.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dno totalnie. I Ty mi powiesz, że na serwerze jest okej?

==== KTOŚ KTO DOBRZE OGARNIA PLIKI z game 34k BARDZO PROSZĘ O PW... Już więcej nie będę marnował czasu na gówniane privy.

Czas coś działać

74598202465995885812.jpg

­graphic.png

Opublikowano

Już wklejałem SS z panelu admina nie raz, poszperaj :) @Gnypek. pomyliłeś się, 1 zmianka na 1000 metków :)

rozumiem że jak napisze prawde i nie wiesz jak na to odpowiedzeć to bedziesz olewał moje posty?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Już wklejałem SS z panelu admina nie raz, poszperaj :) @Gnypek. pomyliłeś się, 1 zmianka na 1000 metków :)

Ale ja nic takiego nie pisałem przygłupie ;)

­graphic.png

Opublikowano

@DeathMt2 tobie odpisałem. Może skopiować posta i jeszcze raz napisać ?

no widze jak sie rozpisałeś o tym że "ulepszacze świetnie lecą, sam sprawdzałem". odpisałeś na tą część posta na którą Ci było wygodniej. a jak wiesz że ulepszacze lecą c*****o to sie nie wypowiesz no chyba że skłamiesz. aa no i poruszając ten wątek pragnę stwierdzić że @DonMamutos mówił prawdę że serwer stoi na jego plikach ;) grałem na poprzedniej edycji, jeszcze gram na tej i 4 rzeczy jak były c*****o zrobione tak są dalej ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Tak naprawdę jedną rzeczą zjeba.. Całego serwa (kuframi) rabbit czy ty naprawdę nie widzisz że każdy wolał wcześniejszy drop?.Ocknij sie człowieku...

Aha piszesz że dropia prezenty... 20 prezentów = 20 medali smoka

Opublikowano

Moja opinia jako topowego gracza.

Kuferki- na początku leciały słabo, później leciało ich za dużo w v2 ze spota potrafiło polecieć 12 kuferków, teraz leci ich za mało dla nowych graczy bo ja już np nawet nie potrzebuje tych kufrów a nowi tak... Dajcie drop taki jak medali na początku i bd ok

Bugi- 2 dni się upominam o naprawienie nagrody za misję biologa nr 2 ...,przenikanie postaci/mobów brak możliwości oznaczenia gracza 

5 Bony- Dodajcie je do dropu z all bossów bo na 71 lvl nie mam ani jednego itemka 5b... bo ani jeden mi nie dropnął a jak kupiłem to nie wbił :)

Drop - kilkanaście ubitych metinów z rękawiczką w red lesie i ani 1 stalki na byle jaką klase,brak dropu ulepszaczy np Futro Yeti +, bardzo słaby drop ogonków +

A tak to ogólnie się bardzo przyjemnie gra, jednak musicie coś zrobić aby zachęcić nowych do gry na waszym serwerze :)

Opublikowano

Moja opinia jako topowego gracza.

Kuferki- na początku leciały słabo, później leciało ich za dużo w v2 ze spota potrafiło polecieć 12 kuferków, teraz leci ich za mało dla nowych graczy bo ja już np nawet nie potrzebuje tych kufrów a nowi tak... Dajcie drop taki jak medali na początku i bd ok

Bugi- 2 dni się upominam o naprawienie nagrody za misję biologa nr 2 ...

5 Bony- Dodajcie je do dropu z all bossów bo na 71 lvl nie mam ani jednego itemka 5b... bo ani jeden mi nie dropnął a jak kupiłem to nie wbił :)

Drop - kilkanaście ubitych metinów z rękawiczką w red lesie i ani 1 stalki na byle jaką klase,brak dropu ulepszaczy np Futro Yeti +, bardzo słaby drop ogonków +

A tak to ogólnie się bardzo przyjemnie gra, jednak musicie coś zrobić aby zachęcić nowych do gry na waszym serwerze :)

odnośnie ogonków + w plikach jest tak najebane że lecą one z króli skorpionów na pustyni :v  także sytuacja wygląda tak że idę sobie dropić na skorpiony a dropią mi uleszacze : ogon węża, ogon węża + , skóra węża ;)

Opublikowano

Przenikanie postaci zostało poprawione - wystarczy clienta spatchować.

jak to ktoś napisał dzisiaj w grze " wszedłem na serwer, było widać CH na jakim jestem ale spatchowałem i nie widać" wiec ja sobie te wasze patche odpuszcze :)

Opublikowano

Dziwne jest to , że się tutaj żalicie , że dodaj to napraw to .

Chyba jest od tego forum serwera ^^

Nie każdy Admin Armentis siedzi na mpc forum i odpisuje na Wasze dziecinne posty ^^ Po to mają własne forum , i tam powinni siedziec i udzielać pomocy.

Ja Cię Rabit podziwiam ,że odpisujesz tu każdemu , zamiast co jakiś czas z daną aktualizacją ;P

Powodzenia z serwerem :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Smutne to jest że nie bierzecie tego na serio że leci tak mało kufrow i kompletnie to olewacie

Dziwne jest to , że się tutaj żalicie , że dodaj to napraw to .

Chyba jest od tego forum serwera ^^?

Nie każdy Admin Armentis siedzi na mpc forum i odpisuje na Wasze dziecinne posty ^^ Po to mają własne forum , i tam powinni siedziec i udzielać pomocy.

Ja Cię Rabit podziwiam ,że odpisujesz tu każdemu , zamiast co jakiś czas z daną aktualizacją ;P

Powodzenia z serwerem :)

Wejdz może na serwer i się dowiedz jak to wygląda na forum też piszemy ale ich to nie rusza ;)

Opublikowano

@kamcio112 Dropiło ich stanowczo za dużo. Musimy teraz się liczyć z tym , że jest płacz, ale podwyższyliśmy ich drop dzisiaj i dodane są prezenty. Jest to teraz tak zoptymalizowane, że wszyscy mają równo. @DeathMt2 - musieliśmy wgrać poprzednią binkę i dlatego. Nie martw się już o to :)

@czarnaaa  no muszę to robić żeby im wytłumaczyć. Przecież nie idzie zrozumieć. Nie grają na serwerze a płaczą.

Opublikowano

Po co kłamiesz skoro przeglądam temat na bieżąco ? Czytam te komentarze i czytam. Szkoda mi Waszych graczy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@kamcio112 Dropiło ich stanowczo za dużo. Musimy teraz się liczyć z tym , że jest płacz, ale podwyższyliśmy ich drop dzisiaj i dodane są prezenty. Jest to teraz tak zoptymalizowane, że wszyscy mają równo. @DeathMt2 - musieliśmy wgrać poprzednią binkę i dlatego. Nie martw się już o to :)

@czarnaaa no muszę to robić żeby im wytłumaczyć. Przecież nie idzie zrozumieć. Nie grają na serwerze a płaczą.

Ty jedno i to samo prezenty prezenty z nich nic prawie nie leci to usuncie te cholerne prezenty i dajcie stary drop kufrow

Rabbit ja się nie dziwię że ty nie płaczesz bo na początku wydropiles sobie zmianki i dodania spróbuj zagrać od 1 lv może ;)

Opublikowano

@czarnaaa  no muszę to robić żeby im wytłumaczyć. Przecież nie idzie zrozumieć. Nie grają na serwerze a płaczą.

ja nie płaczę tylko wyrażam swoje obiektywne opinie.i gram na serwerze więc mogę swoje opinie poprzeć nawet dowodami.

jeśli dodajecie prezke na mpc powinniście się liczyc że ludzie będą tutaj pisali o błedach itd bo sporo graczy chce poczytac opinie innych zanim zagra i to by było bez sensu żeby musieli wbijać na forum serwera żeby poczytać co piszą inni jesli mogą to szybciej zrobic tutaj. skoro daliście prezke na mpc to obowiązkiem administracji jest pomagać graczom tu i tam.

czekam aż wypowiesz sie na temat dropu ulepszaczy na pustyni, i plików serwerowych

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie niedawno naprawialiscie przenikanie przez moby i znow teraz naprawialiscie to co te bugi wracaja jak bumerang ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...