Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kamcio112 Dropiło ich stanowczo za dużo. Musimy teraz się liczyć z tym , że jest płacz

przeciez ludzie grajacy przed ta poprawka maja setki, tysiace tych szkat

to nie jest chamstwo

to jest jawne walenie w dupsko nowych graczy 

Opublikowano

15lvl - 2 godziny dropienia w m1 (dopóki się nie skończy lew) - 69 ubitych metinów - 30 kufrów - 16 prezentów - 17 kd - 4Aury / 3 czarowane.

drop kufrów jest tak zjebany, że szkoda gadać. Ja miałem wybonowane eq ale nowy gracz? Ciekawe jak on ma zacząć grę.

Jeszcze jest moment, że gracze napływają. Powinniście im pomóc, zachęcić do gry, a nie odrzucać na samym początku.

No ale oczywiście drop z wyższych poziomów cały czas poprawiacie więc pozdro.

Opublikowano

Nie nie mają tysięcy szkat. Głupie gadanie typowego hejtera, który nie ma co robić. Ciekawe skąd ci do głowy przyszło, że ma "tysiące" szkatułek :) Ja już się nie udzielam na ten temat, bo można pisać i pisać.

Opublikowano

Zgadzam sie z kolega wyzej , najsprawiedliwsze bylo by wrocenie do wczesniejszego dropu kufrow 

Nie nie mają tysięcy szkat. Głupie gadanie typowego hejtera, który nie ma co robić. Ciekawe skąd ci do głowy przyszło, że ma "tysiące" szkatułek :) Ja już się nie udzielam na ten temat, bo można pisać i pisać.

Czlowieku tutaj nikt nie hejtuje ten youtube zlasowal ci mozg chyba, juz inaczej sie z toba nie da gadac np dzisiaj w m1 stal caly sklep po 100 kufrow wiec nie udawaj ze kazdy otworzyl te szkaty nie udzielaj sie to najlepsze co mozna zrobic uciec od problemu ...

Opublikowano

@kamcio112 Wam się na prawdę nudzi Panowie :) Przyszliście we 4 i od 3 dni to samo piszecie, trochę mnie to już bawi, dlatego na posty związane z kuframi nie odpowiadam już :)

Opublikowano

@kamcio112 Wam się na prawdę nudzi Panowie :) Przyszliście we 4 i od 3 dni to samo piszecie, trochę mnie to już bawi, dlatego na posty związane z kuframi nie odpowiadam już :)

dobra to nie ma sensu wiesz oni chyba chca dobrze (ja przynajmniej tak) ale to jak walka z wiatrakami po co sie trudzic jak ty masz to kompletnie w dup..

Opublikowano

to może odpowiesz na to co napisałem pod koniec poprzedniej strony? ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

@hurioneq Cytuję wasze słowa " Mam coś zmieniać bo 4 graczy tak chce" ?

Nie no kurde ty tak naprawde czy zartujesz ?na serwerze caly czas pisza " pozdro 30 lvl 4k hp nie moge ulepszyc fms'a bo nie mam bodzi da ktos zielone poty bo kufry mi wgl nie dropia ..." 4 graczy tak chce ale jak 4 graczy chcialo na forum zmniejszyc drop to zmniejszyliscie mamy tam napisac to zmniejszycie?

Opublikowano

Dobrze jest, przestancie narzekać to jest serwer hard z elementami medium i kufry tak powinny dropić od początku wtedy nikt by nie narzekał że ktoś miał lepiej.

PS. Nie jestem graczem który ma "setki/tysiące" kufrów, zacząłem gre w dzień w którym zmniejszyli drop i jakoś nie marudze :)

PS2. Polecam serwer.

Opublikowano

O wy niedobre hejtery, zdenerwowaliście Pana Rabbita. Teraz Wam nie odpisze na żadne posty !

@Rabbitx9 Człowieku, dla Ciebie jaka kolwiek opinia która Ci się nie podoba to hejt, łapki w dół na yt to multikonta. Spójrz prawdzie w oczy, gdyby nie dziewczyna nie miałbyś nic. Dzięki niej masz suby, dzięki subskrypcjom poznałeś hooltrasa. Dzięki hooltrasowi, zarabiasz na serwerze. Nie robiąc praktycznie nic. Więc zamiast się spinać. Zacznij kur*a myśleć jak normalny człowiek.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

O wy niedobre hejtery, zdenerwowaliście Pana Rabbita. Teraz Wam nie odpisze na żadne posty !

@Rabbitx9 Człowieku, dla Ciebie jaka kolwiek opinia która Ci się nie podoba to hejt, łapki w dół na yt to multikonta. Spójrz prawdzie w oczy, gdyby nie dziewczyna nie miałbyś nic. Dzięki niej masz suby, dzięki subskrypcjom poznałeś hooltrasa. Dzięki hooltrasowi, zarabiasz na serwerze. Nie robiąc praktycznie nic. Więc zamiast się spinać. Zacznij kur*a myśleć jak normalny człowiek.

Jest tak jak jest. Jednym się to podoba, drugim nie. Jedni bugują, drudzy nie umieją.

Żadną nerwową wypowiedzią tego nie zmienicie tylko pracą :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

@DonMamutos Ja przynajmniej mam dziewczynę :) Tak bardzo mi pomogła i jestem jej za to bardzo wdzięczny :) Jestem świadom, że ona przyciąga dużą ilość widzów, dlatego nie jest to tylko mój kanał tylko nasz :) Aż mi się przypomniały Twoje słowa " No założę konto na YT i będziesz mnie promować" :) Buahahaha xD Ale to jest temat związany z serwerem a nie z YT, także nie kontynuujmy go tutaj :) Jeśli chcesz porozmawiać możesz do mnie na gg napisać, zadzwonić, przyjechać - cokolwiek, tylko proszę, nie ośmieszaj się tutaj już, bo Hool Cię już pare razy zgasił :)

Opublikowano

@DonMamutos Ja przynajmniej mam dziewczynę :) Tak bardzo mi pomogła i jestem jej za to bardzo wdzięczny :) Jestem świadom, że ona przyciąga dużą ilość widzów, dlatego nie jest to tylko mój kanał tylko nasz :) Aż mi się przypomniały Twoje słowa " No założę konto na YT i będziesz mnie promować" :) Buahahaha xD Ale to jest temat związany z serwerem a nie z YT, także nie kontynuujmy go tutaj :) Jeśli chcesz porozmawiać możesz do mnie na gg napisać, zadzwonić, przyjechać - cokolwiek, tylko proszę, nie ośmieszaj się tutaj już, bo Hool Cię już pare razy zgasił :)

Bedzie jakis reset przed zuo?

Opublikowano

Skończ wreszcie ośmieszać się w oczach swoich  graczy oraz całego mpc forum. Przed startem serwera twierdziłeś,że serwer nie ma bugów- po starcie okazało się co innego. Jak to możliwe,że nie przetestowaliście dropu oraz częstotliwości wypadania kufrów przed startem? Wypuszczacie serwer z masa bugów w dodatku drop z wo oraz wiele innych rzeczy nie jest ustawione/naprawione i twierdzisz,że wszystko jest już dobrze?  Nie masz pojęcia o prowadzeniu serwera co udowodniłeś wiele razy. Ponadto osoba,która ukończyła 18 lat powinna wiedzieć,że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji.      

projekt.jpg

Opublikowano

Dobrze miej dziewczyne, nie rozumiesz mojego przekazu - ogranij dupsko, bo sam byś gówno osiągnął. Marnujesz tylko prace swoich rówieśników bałwanie.

Nigdy nie chciałem nagrywać na youtubie. Więc znowu kłamiesz. Pod każdym postem piszesz jaki Ty to jesteś z*******y. Pamiętam jak na każdego youtubera po kolei gadałeś że ma kupowane suby i wyświetlenia, a teraz wziąłeś ich do nagrywania. Twoje słowa są gówno warte. Nie znasz takiej wartości jak "honor", ona w Twoim życiu nie istnieje. Jesteś w stanie poświęcić wszystko, aby tylko dopiąć swego. Jesteś w stanie zwyzywać innego youtubera, a potem wziąć go do nagrywania na swój serwer. Dwulicowcu.

Wy gasicie sami siebie. Już nie jeden się na hooltrasie przejechał. Thorin .. Master & Buena .. Kiedyś nie wierzyłem że to prawda, że hool tak wali po ch.. ale sam się musiałem przekonać. Jest zwykłym burakiem któremu tylko hajs w głowie.

Ps. Czekam na ten ss z aktualną liczbą graczy online. Masz licznik na stronie, nawet szybciej go możesz zrobić niż tego w grze. Więc problemu nie widzę. (zaraz się pewnie jakoś wytłumaczysz że nie będziesz robił tego czego chce, bo jakbyś w jakimś stopniu ogarniał PhotoShopa, to zaraz ss byś wstawił przerobionego)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie Ty, tylko technik - to po pierwsze. Jak chcesz traktowac dalej tak swoich graczy to powodzenia, gimbusiarskie zachowanie " to nie jest koncert zyczen " itd - to po drugie. Skoncz pier*lic, ze cos robicie skoro nic nie robicie. Od 5 poprzednich stron w kolko jest walkowanie szkatulek serwerowych - skoro tego chca to im to zmien - to po trzecie. Wedlug mnie ten serwer nie ma przyszlosci, skonczy sie reklama u ytberow to skonczy sie serwer - to po czwarte.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zmiencie drop tych syfow przeciez w m2 nie da sie nic podniesc jakies szerokie miecze wachlarze czarnego tygrysa przez 2h leza ...

Opublikowano

Wy gasicie sami siebie. Już nie jeden się na hooltrasie przejechał. Thorin .. Master & Buena .. Kiedyś nie wierzyłem że to prawda, że hool tak wali po ch.. ale sam się musiałem przekonać. Jest zwykłym burakiem któremu tylko hajs w głowie.

Thorin? niech napisze co ma do mnie xD bo jakoś mi sie nie skarżył a nawet chciał jeszcze jakiś serwer u mnie stawiać :D 

Master&Buena... dostali uczciwą wypłatę... na to nie narzekali ;) mieli pretensję, że się leniłem jako technik... dlatego już nie robię serwerów dla YTuberów (między innymi dlatego) (i to Nas też wyróżnia, że ja wyciągam wnioski i nie robię dwa razy tych samych błędów, natomiast Ty jesteś za głupi aby to ogarnąć)... nie mieli zastrzeżeń do moich umiejętności lub, że coś spierdoliłem... na vixie było 0 bugów na start o czym Ty możesz pomarzyć i serwerek był fajny + zrobiłem all co chcieli bo potrafiłem w porównaniu do Ciebie mistrzu :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...