Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ogarniecie dodwanie do PT?

ps. Jak wchodze na konkretna postac wyskakuje "Armentis przestal dzialac' a reszta normalnie dziala. o.O

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro pety możemy wymieniać - czy będzie możliwość wymiany fryzur? Kupiłem fryzurę damską, była na stronie 8 lub 9, wśród męskich, a jak się potem okazało - takich jeszcze nie ma.

Opublikowano

Przecież kuferki lecą dobrze. Rzeczywiście do 15lv jest ciężko, ale 15lv to jest kilkanaście minut expa. Sam wbiłem 18 w M1.

Opublikowano

Ja też odpuściłem. Nawet na to zło mi się nie chce iść. Wrócę na OX, no chyba, że wróci stary drop kuferków.

13 osób w temacie o zmniejszenie dropu kufrów zgłosiło, że chce go zmniejszyć. A teraz cały serw się wkurza. Pozdro Rabbit...

@Hooltras ogarnij ten team

Ale tutaj są sami hejterzy tak pisał rabbit może to na forum trzeba napisać

Przecież kuferki lecą dobrze. Rzeczywiście do 15lv jest ciężko, ale 15lv to jest kilkanaście minut expa. Sam wbiłem 18 w M1.

Dropilem 1,5h 50 kufrow po czym je otworzyłem i 0 dodan i 14 zmianek więc... A i 30 peleryn a reszta co? Medale smoka... Nawet fioletowe albo zielone poty nie polecialy
Opublikowano

­

Ale tutaj są sami hejterzy tak pisał rabbit może to na forum trzeba napisać
Dropilem 1,5h 50 kufrow po czym je otworzyłem i 0 dodan i 14 zmianek więc... A i 30 peleryn a reszta co? Medale smoka... Nawet fioletowe albo zielone poty nie polecialy

To teraz pomyśl, że taki Thail ma 400+ dodań i zmianek, po 200+ potek fioletowych i zielonych itp. ^^.

I teraz taki nowy gracz wejdzie po obejrzeniu odcinka u niego, "o fajnie, łatwo o zmianki, dodania itp, pogram", a tu nagle okazuje się, że żeby mieć kilka zmianek trzeba dropić 3 godziny. I co robi taki gracz? Szuka nowego serwera.

tenor.gif

Opublikowano

@UP To tak jakbyś zaczynał grę na PL-u i powiedział "o nie gram ,bo ktoś ma lepsze EQ" ... Uczepiliście się tych kufrów jak rzep psiego ogona. A wcale nie jest dużo mniejszy i do tego dropią prezenty. A o pelerynki bardzo, bardzo łatwo tylko trzeba nauczyć się czytać prezentację. Jest tam napisane, że KD +0/1/2 można wymieniać na peleryny. A tego jest pełno, czy to samemu dropnąć czy kupić te kd. Poza tym z kufrów i prezentów leci tego dużo. A to, że Wam się nie chce, bo trzeba Wam dać do ręki prosto jakby to był serwer EASY to już na prawdę nic na to nie poradzę. Na innych serwerach typu hard/medium, aby dostać pelerynki musicie je kupować w ItemShopie a tutaj marudzicie. Ciągle tylko marudzicie i spamujecie, czyli jednak coś Was trzyma na serwerze. Może po prostu lubicie ponarzekać. A co do dropu kufrów : nie będzie już zmieniany. Tak jak jest teraz jest najlepiej. Wiem sam, bo gram na drugiej postaci bez pomocy itemshopu i nie mam jakoś problemu ze zdobywaniem bodzi czy też pelerynek. 

Opublikowano
WhyNot<" data-cid="11785233" data-time="1426867536">

­

To teraz pomyśl, że taki Thail ma 400+ dodań i zmianek, po 200+ potek fioletowych i zielonych itp. ^^.

I teraz taki nowy gracz wejdzie po obejrzeniu odcinka u niego, "o fajnie, łatwo o zmianki, dodania itp, pogram", a tu nagle okazuje się, że żeby mieć kilka zmianek trzeba dropić 3 godziny. I co robi taki gracz? Szuka nowego serwera.

Nie denerwuj mnie właśnie go oglądałem fajny koles ;d
Opublikowano

­

@hurioneq To tak jakbyś zaczynał grę na PL-u i powiedział "o nie gram ,bo ktoś ma lepsze EQ" ... Uczepiliście się tych kufrów jak rzep psiego ogona. A wcale nie jest dużo mniejszy i do tego dropią prezenty. A o pelerynki bardzo, bardzo łatwo tylko trzeba nauczyć się czytać prezentację. Jest tam napisane, że KD +0/1/2 można wymieniać na peleryny. A tego jest pełno, czy to samemu dropnąć czy kupić te kd. Poza tym z kufrów i prezentów leci tego dużo. A to, że Wam się nie chce, bo trzeba Wam dać do ręki prosto jakby to był serwer EASY to już na prawdę nic na to nie poradzę. Na innych serwerach typu hard/medium, aby dostać pelerynki musicie je kupować w ItemShopie a tutaj marudzicie. Ciągle tylko marudzicie i spamujecie, czyli jednak coś Was trzyma na serwerze. Może po prostu lubicie ponarzekać. A co do dropu kufrów : nie będzie już zmieniany. Tak jak jest teraz jest najlepiej. Wiem sam, bo gram na drugiej postaci bez pomocy itemshopu i nie mam jakoś problemu ze zdobywaniem bodzi czy też pelerynek. 

xD xD xD Pokaż mi medium/hard, gdzie w IS trzeba pelerynki kupować. Bo ja takiego nie znam. Na serwerze nawet nie gram, więc mnie nic nie trzyma, ale obserwuję ten temat, bo mnie bardzo ciekawią takie decyzje. Ktoś napisał, że w 1,5h wydropił 50 kuferków. A u Thaila naliczyłem 12 kuferków ze spota. #nospoko

Już dalej się nie wykłócam, Twój serwer to rób co chcesz, tylko rób mądrze, żeby gracze zostali, a nowi przychodzili ;)

tenor.gif

Opublikowano

Jeśli mam być obiektywny to ostatni serwer gdzie było tyle błędów i problemów to.. Armentis wydanie poprzednie. Tyle że tam jak technik coś naprawił to działało a nie jak tu że naprawi jedno a spierdoli 3 inne rzeczy.

Co do zrobienia? Już mówię:

-drop kufrów zwiększyć bo jest żenada ( jeśli ktos ma w c**j farta albo rękawiczke to nie narzeka ale mi osobiście leci 2 kufry na 10min expa)

-skasować drop medali smoka z kufrów ( wystarczy że lecą z prezentów- albo opcjonalnie dodać do dropu z metków wtedy kto chce ten zbiera..)

-drop ulepszaczy z pustyni to jest jakiś kabaret.. jeszcze ten fake item " Oko Pająka" zamiast Oczy... siedząc na pustyni na 30 lvlu 2h wbiłem 33 lvl i szczerze to chyba dropnąłem wiecej bodzi z mobów niż przydatnych ulepszaczy

-client ciągle sie crashuje i zamyka

-drop z bestów mizerny ( na poprzedniej odsłonie leciały marmury błogosławieństwa z każdego besta a teraz chyba tylko z kapitana, a z innych jak poleci bron na 30 lvl to juz niezłe osiągniecie - mi poleciały 2 fmsy i 3 jelony z około 50 bestów)

zwiększyć resp metinów albo zmniejszyc czas ich respa ( tyle ludzi jeździ i ksuje że ubić w m2/dolinie/sohan solo metina to nie lada wyzwanie)

pewnie cos by się jeszcze znalazło ale na obecna chwile sobie odpuszcze żeby nie pogrążać administracji jeszcze bardziej

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

@Pawelek1148 To nie koncert życzeń. Nie mam teraz czasu na to by latać po channelach i komende /w wpisywać. Ale jeśli sądzisz, że na serwerze gra 150 osób, to gratuluję : http://scr.hu/2x8s/oyxey

@DeathMt2 Nic nie będzie zwiększane ( kufry). Tak jak teraz jest, jest OK . Nie będzie ci leciało z każdego besta, bo wtedy broń 30 LVL nie miałaby żadnej wartości. I przypominam Ci, że to nie jest poprzednia odsłona. Nie mam pojęcia czemu ci crashuje. Mi jeszcze ani razu się tak nie stało. Ale zamiast pisać bzdurne posty na MPC, mógłbyś zgłosić to na forum serwera, wkleić syserr i screeny - na pewno by Ci ktoś pomógł.

Opublikowano

@Pawelek1148 To nie koncert życzeń. Nie mam teraz czasu na to by latać po channelach i komende /w wpisywać. Ale jeśli sądzisz, że na serwerze gra 150 osób, to gratuluję : http://scr.hu/2x8s/oyxey

@DeathMt2 Nic nie będzie zwiększane ( kufry). Tak jak teraz jest, jest OK . Nie będzie ci leciało z każdego besta, bo wtedy broń 30 LVL nie miałaby żadnej wartości. I przypominam Ci, że to nie jest poprzednia odsłona. Nie mam pojęcia czemu ci crashuje. Mi jeszcze ani razu się tak nie stało. Ale zamiast pisać bzdurne posty na MPC, mógłbyś zgłosić to na forum serwera, wkleić syserr i screeny - na pewno by Ci ktoś pomógł.

Hoho :D a Czym "Wy" jestescie zajeci :P ogladaniem czubka nosa,i staniem w M1 jak te noobki? Bo na serwerze jak byly bugi tak dalej sa ..

@ Serwera nie polecam .  

Opublikowano

To powiedz mi co w moim poście jest bzdurą? :) to co odczuwa 90% graczy to bzdura? no skoro ktoś ci pisze co jest źle a ty odpisujesz że to bzdury, albo tak jak wyżej że wcale tak nie jest itd to powodzenia dalej ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Rabbit twój sposób wypowiedzi jest karygodny patrząc na funkcje jaką pełnisz na tym serwerze. ''To nie jest koncert życzeń'' ''Nic nie będzie zwiększane''

Za każdym razem jak się wypowiadasz to serwer traci trochę na reputacji a przynajmniej takie jest moje odczucie i wielu innych osób.

Serwer na początku wyglądał troche pod względem rozgrywki na malastie i grało się bardzo przyjemnie a teraz zmniejszając drop tego wszystkiego tylko zniechęcacie graczy ponieważ na siłe próbujecie zrobić z tego serwera harda wbrew opinii graczy (oczywiście w is jest najebane milionpincet itemów na potwory no ale oczywiście ci co nie płacą mają mieć utrudniane).Ja oczywiście jakiś grosz wrzuciłem i mi to lotto czy będą lecieć 2 kufry czy 10 bo gram dla przyjemności po 1h dziennie ale zależy mi żeby było tutaj sporo graczy.

Opublikowano

Widzę, że nie masz pojęcia o prowadzeniu serwera. Nie szanujesz opinii innych graczy, tylko przydupasów z forum? 

Kiedy technik zrobi coś przy serwerze? 

Kiedy ogarniecie te bugi?

Kiedy coś zrobicie? 

Niedługo wystartuje pewien serwer na A, to automatycznie gracze Ci znikną.. a potem będzie już za późno na ''kurde, mogliśmy zwiększyć im ten drop kufrów'' 

Nie wiem co ten technik robi, ale jak dla mnie w c***a leci i to ostro. 

Serwera na obecną chwilę nie polecam, mimo iż Hool jest sponsorem. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...