Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie zarys, i projekt serwera elegancki. Bardzo ciekawy kiedy teraz w nocy po imprezie się wraca albo z meczu to można popykać. Nie za łatwo, nie za trudno. Bardzo przyjemnie się gra.

Lecz administracja wręcz STARA SIĘ by ludzie nazywali ich serwer gównianym/pobugowanym. ja na ich miejscu zrobiłbym ostrą, porządną konserwacje (Z 1-3h) połatali wszystko (Co i tak być nie powinno bo do łatania bugów kupuj się osobny vps, ale chłopaki obcinają chyba po kosztach patrząc, że naprawiając bugi robią im się nowe..)

Gra się całkiem dobrze ale mam dwa pomysły....

1. Skoro kufry dropią od 15lvl+ mobów do dodajcie na start eq chociaż 1k hp :)

2. Zwiększcie delikatnie drop egzo ze szkat bo teraz to tylko za PO można kupywać a nie zapominajcie, że nie tylko robi się ew. Aure, Silne czy Ostrze... ;)

Nie wiem... Nie interesuje mnie zdanie jakiś laczków z innych serwerów. Robią to co powinni "Obiektywnym" spojrzeniem dobijają serwer. Ale cóż, zawiść ludzka to rzecz w tym wieku normalna.

Ps. Zapraszam na już drugi odcineczek z serwera! :) (Jak ktoś ma czas wolny)

­graphic.png

Opublikowano

Jedyny + serwera to sponsor.

Teraz:

- Nie da się dać handlu na serwie z graczem.

- Przenika się przez moby w red lesie, metiny i inne

- Jak jedziesz na lwie, to moby pojawiają się co 5 sekund

- Nie da się shopa wystawić

- Drop kufrów jest żałosny

Nowi gracze mają małe szanse na miłą, fajną grę, bo już kufry nie dropią. Pozdro i na tę chwilę nie polecam.

Normalnie da się handlować (paczer trzeba włączyć)

Przenikanie poprawione będzie

U mnie wszystko normalnie się pojawia, może wina leży po twojej stronie

Sklep da się normalnie wystawić

Drop kufrów jest podniesiony.

Opublikowano

Normalnie da się handlować (paczer trzeba włączyć)

Przenikanie poprawione będzie

U mnie wszystko normalnie się pojawia, może wina leży po twojej stronie

Sklep da się normalnie wystawić

Drop kufrów jest podniesiony.

No to dobrze. 

Lwa jeszcze raz zobaczę ale przejedź się po m2 na lwie z mocną szybkością ruchu... 

Czemu jak jestem na bestach w dolinie i zmienię kilkanaście razy ch to wkońcu wywali mnie na początek doliny? Jakiś mały błąd z tym jest.

Opublikowano

@Gnypek nie za latwo nie za trudno mowisz tak ? pewnie zaczales wtedy gdy lecialo 8 kufrow na spota i droples zmianki i dodania ja mam teraz 30 lvl i 5,5k hp :)

Tu masz racje. Ale stary, jeżeli masz problem szukaj gildii. W shinsoo ludzie pisali bierzemy ludzi robimy im skille itd. :) Da się grać, zaufaj mi (A stoje TYLKO na 55 a już dawno bym mial 75) :) Ale fakt, muszą to zmienić.

­graphic.png

Opublikowano

Ja juz nie mam do tego cierpliwosci 50 dropnietych kufrow dropilem 2h 5 dodan -_- 10 zoltych prezentow same medale smoka ...

To narazie nie graj. Weekend, ładna pogoda. Na c**j się na piksele denerwować. ja narazie też bastuje tego priva, bo oni w pewnych aspektach nei myślą z tymi "poprawami" głównie jeżeli chodzi o kufry :p u mnie na filmie widać. Otwarłem ponad 300 kufrów a i tak taki średni drop więc dużo kufrów było i tak na +

I najlepiej jakby wpadały do eq

­graphic.png

Opublikowano

To narazie nie graj. Weekend, ładna pogoda. Na c**j się na piksele denerwować. ja narazie też bastuje tego priva, bo oni w pewnych aspektach nei myślą z tymi "poprawami" głównie jeżeli chodzi o kufry :P u mnie na filmie widać. Otwarłem ponad 300 kufrów a i tak taki średni drop więc dużo kufrów było i tak na +

no wlasnie ruszylbym sie gdzies ale chory wiec zostaje mi tylko komp lozko i telewzior ;C

PS; @Rabbitx9 o ile podniesiony drop ;) ?

Opublikowano

To narazie nie graj. Weekend, ładna pogoda. Na c**j się na piksele denerwować. ja narazie też bastuje tego priva, bo oni w pewnych aspektach nei myślą z tymi "poprawami" głównie jeżeli chodzi o kufry :P u mnie na filmie widać. Otwarłem ponad 300 kufrów a i tak taki średni drop więc dużo kufrów było i tak na +

Ja też nie gram póki kufre znowu nie będą tak leciały jak poprzednio. Wystarczy, że zrobili ograniczenie lvlowe, że na pieskach nie można już dropić ale teraz k***a juz peleryn nawet się nie ma....

Rynek serwera wygląda jak *każdy wie co tu powinno pisać*.

Medale na konia bojowego lepiej dropią niż kufry. pozdrawiam !

Opublikowano

@hurioneq drop kufrów jest zwiększony. Przed chwilą swoją ninją poszedłem do m2 i ze spota czasem mi leciały po 3 kufry, czasem 1, a czasem wgl. Także to losowo jest.

Opublikowano

@hurioneq drop kufrów jest zwiększony. Przed chwilą swoją ninją poszedłem do m2 i ze spota czasem mi leciały po 3 kufry, czasem 1, a czasem wgl. Także to losowo jest.

Z rekawica na 2h i z rekawica z isa tak chlopie ja expie w m2 nie gadaj glupot bo naprawde z 4 spotow 1 kufer faktycznie lepiej ;)

Opublikowano

Człowieku... ja w tej chwili 25 minut z rękawicą na lordzie małp i obok lorda na spocie i tylko 30 kufrów ;)

­graphic.png

Opublikowano

Człowieku... ja w tej chwili 25 minut z rękawicą na lordzie małp i obok lorda na spocie i tylko 30 kufrów ;)

skad masz rekawice ;c ?

Opublikowano

Czego brakuje przez zly drop kufrow nowym graczom

- peleryn

- zielonych jak i fioletowych pot

- bodzi do ulepszen z metka poleci raz na ruski rok 

- zwoji egzo 

-zmianek

-dodan

zaraz tez zabraknie nowych graczy :)

Opublikowano

Czego brakuje przez zly drop kufrow nowym graczom

- peleryn

- zielonych jak i fioletowych pot

- bodzi do ulepszen z metka poleci raz na ruski rok 

- zwoji egzo 

-zmianek

-dodan

zaraz tez zabraknie nowych graczy :)

już mniejsza o te egzo... Mogą to nawet usunąć z tej szkaty ale peleryny/bodzie/poty/dodania i zmianki powinny być dla nowych graczy dostępne. Teraz w 1 dzień ugraja tyle, co jedna osoba dwa dni temu w 20 minut. pozdro

Opublikowano

Najpierw się coś wgrywa do IS'a, a potem się zmienia. Tak to właśnie wygląda na Armentisie. Nie wiem czemu zadajesz głupie pytania.

Drop kufrów dalej do dupy.

Jakiś zjebany jesteś na ryj?

Jak się dodaje do ISu itemy to się już nie zmienia wartości. 

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...