Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie działaja normalne wiadomości, wołaj nie działa. kufry nie dropią. DOBRA AKTUALIZACJA xD

Co kupujesz jakiś item u któregokolwiek handlarza to CIę wywala do okna logowania także :D.   Mistrzowie :D

Opublikowano

Taki technik. ja jak nie mam pojęcia o tworzeniu serwerów to tylko na nich gram a nie zabieram się za coś czego nie umiem xD dobrze że w realu nie ma takich pajaców. Ktoś naoglądał się programów o budowaniu domów i stawia dom który wygląda jak kupa i rozpada się po tygodniu. Tak samo z metinem xD chyba ktoś stawiał serwer z poradników :D

i znowu off xD już grać mi się odechciewa :D I to nie są problemy z bugami bo to zrozumiałem, ale jak ktoś "naprawia poważne błędy" odpala serwer a tam więcej bugów niż było to jest debilizm. zmieńcie technika bo ten gamoń nie zna się totalnie na rzeczy :D Jeszcze trochę i spadam bo to parodia...

Opublikowano

Siemanko , po wypowiedziach stwierdzam , że nie warto wbijać tak ? 

wiesz co wczesniej bylo warto bo chociaz drop kufrow byl super ale teraz expie 2h i ani jednego kufra (szkata serwerowa)

Opublikowano

Jesli naprawde zmniejszyli drop kufrow to bardzo dobrze zrobili, w koncu cos bedzie warte :)

bedzie teraz bezcenne bo 1 kufer na 3h expienia ;)

Opublikowano

Ale nie zmniejszamy dropu kufrów ziomeczki.

A kim Ty jesteś ziomeczku?

Topic. Dlaczego drop kufrów został zmniejszony?

Kiedy naprawicie bugi?

Kiedy technik coś zrobi na serwerze?

­

Opublikowano

@Reroy nie denerwuj. Ciągle coś jest robione. A drop zmniejszony bo tak chcieli gracze na forum, a nie hejterzy na MPC. Informacja o przerwie technicznej była na stronie głównej. Także nie gadać głupot , że nic nie wiadomo o przerwach. I to panów z poprzedniej strony : tak to jest, że wywalało Wam clienta, jak Wam się nawet go nie chciało spatchować.

Opublikowano

@Reroy nie denerwuj. Ciągle coś jest robione. A drop zmniejszony bo tak chcieli gracze na forum, a nie hejterzy na MPC. Informacja o przerwie technicznej była na stronie głównej. Także nie gadać głupot , że nic nie wiadomo o przerwach. I to panów z poprzedniej strony : tak to jest, że wywalało Wam clienta, jak Wam się nawet go nie chciało spatchować.

Takie jest podejście administracji do graczy. Zamiast normalnie odpowiedzieć na pytanie. To pisze do nich żeby nie denerwowali mości Pana. Serdecznie nie polecam gry na serwerze. Z powodu bugów oraz podejścia administracji

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wszedłem na to żałosne forum w temat 'zmniejszenie dropu kufrów' i widzę, że wypowiedziało się zaledwie 10 osób, a zdania są podzielone po równo za i przeciw. Co z graczami którzy nie chcieli, żebyście zmienili drop?

Jak zaproponuje dodanie dropu kuponów SM z metinów i znajdę 5 osób, które mnie poprą, to wprowadzisz to?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

No wlasnie na forum wypowiedzialo sie z 10 osob polowa na tak polowa na nie i zmniejszyliscie drop ;/

edit. 3% ? dziwne bo jakos duzo slabiej dropia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...