Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Specjalnie przed chwilą wszedłem na postać z 20 lvl. Pobiłem 10 minut i zdobyłem 29 kufrów. Sądzę , że to dużo. Na innych serwerach hard/medium wątpię, że gdyby były takie kufry, to czy by z 5 poleciało. Nie będzie to już zmieniane. Zostało to zoptymalizowane i każdy ma teraz równe szanse.

To może zrobić tak aby wyrzucić z kutrów medal smoka ,bo po co ma on dropic z prezentów i kufrow ;) ?
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kamcio112 Specjalnie przed chwilą wszedłem na postać z 20 lvl. Pobiłem 10 minut i zdobyłem 29 kufrów. Sądzę , że to dużo. Na innych serwerach hard/medium wątpię, że gdyby były takie kufry, to czy by z 5 poleciało. Nie będzie to już zmieniane. Zostało to zoptymalizowane i każdy ma teraz równe szanse.

Okej jest to dużo Rabbit, ale zrozum że wcześniej ludzie w tyle z 200 wyciągali [?] Nie wiem, bo nie grałem na serwerze, takich zmian nie wprowadza się po tygodniu serwera - zwiększyliście i tak powinno zostać. Teraz taki Kowalski, który wbije na serwer ma trudniej (z jakiej racji) od tego co zaczął grę 3 dni temu. W te 3 dni zdążył nadropić w 5h tyle co Kowalski w 3 dni, już rozumiesz w czym problem?

Opublikowano

Okej jest to dużo Rabbit, ale zrozum że wcześniej ludzie w tyle z 200 wyciągali [?] Nie wiem, bo nie grałem na serwerze, takich zmian nie wprowadza się po tygodniu serwera - zwiększyliście i tak powinno zostać. Teraz taki Kowalski, który wbije na serwer ma trudniej (z jakiej racji) od tego co zaczął grę 3 dni temu. W te 3 dni zdążył nadropić w 5h tyle co Kowalski w 3 dni, już rozumiesz w czym problem?

Za głupi jeszcze jest nie przetłumaczysz mu brodaczu.

Mam nadzieję tylko że nie ruszycie 3ci raz.. bo to już bd totalna żenada...

Gdzie dropnę ebo kolce +4?

Opublikowano

@Sh4ke Tak, rozumiem, dlatego wprowadziliśmy dodatkowy drop prezentów - podobne szkatułki,z których dropią podobne rzeczy :) Także to się wyrównuje. Poza tym napisałem : zostało to MINIMALNIE zmienione, a nie tak, że w ogóle nie dropi.

Opublikowano

Nawet Sh4ke nas popiera ;d

Nie tyle co popiera, tylko staram się pomóc chłopakom, bo chyba nie wiedzą co zrobili i że tak się nie prowadzi serwera. Nie gram na serwerze, więc ciężko mi się wypowiedzieć, wzorowałem się i starałem zrozumieć wypowiedzi innych graczy.

Za głupi jeszcze jest nie przetłumaczysz mu brodaczu.

Mam nadzieję tylko że nie ruszycie 3ci raz.. bo to już bd totalna żenada...

Gdzie dropnę ebo kolce +4?

Nie ma tego w planach nigdzie jest bardzo dobrze.

Opublikowano

Racja, przydałyby się kostiumy, można prosić o informacje? Konkretniej chodzi o cenę i przewidywane wrzucenie do ISa.

Opublikowano

Dlaczego takie ciulowe świąteczne kostiumy do expa? Dlaczego dla faceta są inne bony niż na kobietę? Dlaczego nie ma dyniowej maski VIP dla faceta?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dobry pomysł.

Generalnie moglibyście obniżyć drop syfów w m2, które można kupić u handlarzy. poza prezentami jest możliwość zdobycia ataku boga smoków i innych takich?

Pw powiem ci jak xD

A co do pomysłu popieram na BO jest to samo tyle leży tych śmieci i jeszcze znikają po godzinie ... 

Opublikowano

4 spoty dzikusów pełne - 0 kufrów. Pozdro (na 24lvl)

Nie mogę włożyć kd do Gizarmy... 

Masakra.

Ponoć kufry lecą od 30 lvl'a

­

Opublikowano

Ponoć kufry lecą od 30 lvl'a

­

od 15 ;)

nie wiem po co zmniejszaliscie drop kufrow na forum okolo 15 osob sie wypowiadalo glosy byly podzielone a jednak zmniejszyliscie 

Opublikowano

od 15 ;)

Raz piszą, że od 30 a potem od 15.. Rabbit sam nie wie co robi, czy co? Myślę, że nie dorósł do roli prowadzenia serwera, nie ma pojęcia co jest dobre dla graczy. 

Lipa jednym słowem. 

Serwer polecam ze względu na sponsora, jedyny plus tutaj to stabilność. 

­

Opublikowano

Jedyny + serwera to sponsor.

Teraz:

- Nie da się dać handlu na serwie z graczem.

- Przenika się przez moby w red lesie, metiny i inne

- Jak jedziesz na lwie, to moby pojawiają się co 5 sekund

- Nie da się shopa wystawić

- Drop kufrów jest żałosny

Nowi gracze mają małe szanse na miłą, fajną grę, bo już kufry nie dropią. Pozdro i na tę chwilę nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...