Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odbanowałem Cie wczoraj.... 

Mamut... proszę Cie wyjdź... napisałeś to samo co rabbit kretynie tylko bardziej się rozpisałeś... Wasza wiedza na temat spraw technicznych jest bardzo zbliżona... a /u to masz listowanie osób

@Hooltras

Nadal mam bana. :v

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamut... proszę Cie wyjdź... napisałeś to samo co rabbit kretynie tylko bardziej się rozpisałeś... Wasza wiedza na temat spraw technicznych jest bardzo zbliżona... a /u to masz listowanie osób

Popieram :P Hool nie wiem czy odebrać to jako obrazę czy jako komplement :P :P

Opublikowano

@LittleBlack Starałem się zlewać tego półmózga przez X stron ale cieżko czasem...   :rolleyes:  xD

Twoja wiedza na temat czegokolwiek w metinie jest kiełkująca. Spinasz do mnie że kupuje systemy i je wgrywam na serwer. A niczego nigdy sam nie zrobiłeś. Nawet maszyny zabezpieczyć nie potrafisz, usera z dostępem tylko do 1 katalogu w ftp nie potrafisz stworzyć. 

Co do ilości osób na serwerze. Rabbit napisał że z 1 channelu pobiera ilość osób online. W rozumieniu gracza jest to ch1/ch2/ch3/ch4. Z technicznego punkty widzenia mu powiedziałem że się myli. 

PS. Oczywiście chciałeś zabłysnąć i napisać to jako prawdziwy technik xD a w wyniku napisałeś dokładnie to samo co miałem na myśli, tylko bardziej to wytłumaczyłem. Bezmózgowcu.

PS. Oni mają licznik na stronie, tylko na poprzedniej odsłonie poprosiłem zielska żeby licznik był widoczny tylko dla administratora (z powodu małej ilości graczy) nie odkryli go bo dalej jest mało. 200 max ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Twoja wiedza na temat czegokolwiek w metinie jest kiełkująca. Spinasz do mnie że kupuje systemy i je wgrywam na serwer. A niczego nigdy sam nie zrobiłeś. Nawet maszyny zabezpieczyć nie potrafisz, usera z dostępem tylko do 1 katalogu w ftp nie potrafisz stworzyć. 

Co do ilości osób na serwerze. Rabbit napisał że z 1 channelu pobiera ilość osób online. W rozumieniu gracza jest to ch1/ch2/ch3/ch4. Z technicznego punkty widzenia mu powiedziałem że się myli. 

PS. Oczywiście chciałeś zabłysnąć i napisać to jako prawdziwy technik xD a w wyniku napisałeś dokładnie to samo co miałem na myśli, tylko bardziej to wytłumaczyłem. Bez mózgowcu.

Bezmózgowcu razem

Opublikowano

Serwer polecam fajnie się gra i nie jest trudno o bojowca/ku/zmianki/pelerynki :)

Opublikowano

Mamut, boli Cię to, że serwer teraz jest lepszy niż wtedy, gdy byłeś technikiem? Chciałeś zostawić serwer bez cofki. Co to za technik, który pozwala żeby na serwerze były skopiowane itemy?

Miałem kilka tysięcy magicznych metali, kilkanaście mieczy żalu+9, etc.

Opublikowano

Da się jakoś odzyskać hasło do konta? Założyłem shopka z jakimś dziwnym haslem ktore zapomnialem mam tam okolo 25kk i chcialbym tam wejsc a na stronie nei ma odzyskiwania tj jest ale nie działa mogę liczyć na jakaś pomoc? Bo na tsie siedze i nikogo z adminow nie widać

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

to jest jakas kpina podobno naprawiliscie czas z lwem na start ale fajnie ze mialem go na 2h a po 10 minutach uzywania znikl ;) dobra robota trzymajcie tak dalej

Opublikowano

@kamcio112 Pisałeś to już 10x . Przestań hejtować, bo Ci to nic już nie da. Napisaliśmy , że poprawimy to poprawimy. Koniec tematu, a ty się powtarzasz.

Ja nie hejtuje wyrażam tylko swoje zdanie, bo serwer jest dobry tylko jakbyście się bardziej postarali i nie wciskali kitu to było by "miodzio"
Opublikowano

Drodzy gracze... nikt Wam nie chce zrobić na złość, wręcz przeciwnie. Nikt nie jest faworyzowany, nikt nie miał łatwiej czy trudniej. Wszyscy mieli i mają te same warunki. Nie kłóćcie się o kufry, bo nadal jest to bardzo opłacalny zarobek. A poza tym istnieje wiele innych opcji zarobku. Co do wierzchowców to pisaliśmy, że postaramy się to poprawić. Jest to świeży serwer, zawsze coś się znajdzie, czego nie uda się wykryć. Ale rozgrywka jest stabilna, graczy przybywa, nie ma większych bugów, także nie widzę powodu to namolnego hejtowania. To tyle z mojej strony. Staramy się jak możemy.

Opublikowano

Na Ascarialu s1 mieliście losowe bony w petach i nie płakaliście :D

... więc nawiązując... dlaczego jeden ma mieć prościej PRZEZ CAŁĄ GRĘ a drugi trudniej? Nie śmiej się ze swojego współpracownika @Exo's bo z tego co wiem to Endy je robił a w każdym bądź razie był tam w teamie :unsure:

W którym pecie były losowe bony? W żadnym, bo każdy miał przypisane zawsze te same bonusy.

edit.

Dobra przeczytałem kolejne posty, nie wazne.

Opublikowano

nic ciekawego, nie ma tu nic.. czego jeszcze bym nie widział, powodzenia  ;)

Opublikowano

nic ciekawego, nie ma tu nic.. czego jeszcze bym nie widział, powodzenia ;)

Lol nic ciekawego nie ma, a np dom aukcyjny?.To ja ci życzę abyś znalazł serwer jeśli masz takie wymagania ;)
Opublikowano

Lol nic ciekawego nie ma, a np dom aukcyjny?.To ja ci życzę abyś znalazł serwer jeśli masz takie wymagania ;)

dom aukcyjny.. już dawno widziałem, moim zdaniem jest to zbędny element  ;)

Opublikowano

dom aukcyjny.. już dawno widziałem, moim zdaniem jest to zbędny element ;)

Powiem tyle wyslij mi na pw serwer który ma więcej nowości :ph34r:

Powiem tyle wyslij mi na pw serwer który ma więcej nowości :ph34r:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...