Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grasz tu więc się nie wypowiadaj proszę :) Postanowiliśmy zmienić cenę sprzedaży kufrów, bo tak uznaliśmy za stosowne i nie masz prawa podważać naszych decyzji.

A kto nam.tego zabroni po to jest to forum Zeby ludzie wiedzieli co dzieje sie na srrwerze a dzieje sie zle wlasnie przez wasze decyzje powiedz.mi jak teraz wygladac bd handel ?? nowi gracze ktorzy nie maja mozliwosci sprzedazy szkat bdnmogli cos kupic ??!bo ja watpie w to

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście : nadal mogą je otwierać i sprzedawać przedmioty dropiące z nich. Jest wiele alternatyw zarobku na serwerze : dungeony, drop z metków. Szkaty to nie jedyny zarobek. A ktoś tam mówi, że 200 graczy. No nie sądzę , tutaj jest screen m1 w godzinach jeszcze szkolnych. + Doliczyć proszę osoby, które expią, w innych miastach itd : http://scr.hu/2x8s/utczs

Opublikowano

Oni są po prostu debilami i te osoby co mają problemy to są takimi nie ogarami ,że na niczym nie zarobią bo nie potrafią .Otwierając szkaty macie taki sam zarobek a nawet lepszy tyle ,że trzeba wystawić sklep a tej leniwej hołocie się nie chce 

Opublikowano

Oni są po prostu debilami i te osoby co mają problemy to są takimi nie ogarami ,że na niczym nie zarobią bo nie potrafią .Otwierając szkaty macie taki sam zarobek a nawet lepszy tyle ,że trzeba wystawić sklep a tej leniwej hołocie się nie chce

Ta bardzo ciekawe :) 200 szkat x 50k i myslisz ze z otworzenia 200 szkat nawet przy duzym farcie uzbierasz tyle samo ?? To powodzenia pewnie sam.zes nasprzedawal i tobie pasuje

Opublikowano

@Rezi, o oddanie SM pisz w zgloszeniach, Hooltras podał link. Z kuframi rzeczywiście średnio, ale sprzedawaj graczom po 35k to i tak zarobisz.

Podtrzymuję pytanie o peta, nie chcę zmarnować 400 SM, a azrael daje defa zamiast średnich.

Chodzi mi o tego na 2h.Posiedziałem chwile i znikł mi a czas 2h bylo....

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Gdyby ktoś miał wątpliwości co do ilości graczy online w danym momencie : http://scr.hu/2x8s/z11q3

Nie jest to żaden licznik widziany ze strony gracza, tylko w panelu admina. Dziękuję hejterom , dobranoc :*

P.S : Wiem, że to jak na razie nie jest ogromna liczba, jednak opinie, że nie ma 200 graczy nawet mnie śmieszy.
Opublikowano

List zbanowanych postaci

Nazwa postaci Rodzaj blokady Deco016 Blokada na 7 dni
Powód:
Uzywanie niedozwolonego oprogramowania (WH)

Ten ban mnie rozbil :D Niby serwer "zabezpieczony" a bany sie sypia ^^ i to na 7 Dni ^.-

Opublikowano

List zbanowanych postaci

Nazwa postaci Rodzaj blokady Deco016 Blokada na 7 dni

Powód:

Uzywanie niedozwolonego oprogramowania (WH)

Ten ban mnie rozbil :D Niby serwer "zabezpieczony" a bany sie sypia ^^ i to na 7 Dni ^.-

Według mnie był to ban testowy ;)
Opublikowano
Gdyby ktoś miał wątpliwości co do ilości graczy online w danym momencie

No nie sądzę , tutaj jest screen m1 w godzinach jeszcze szkolnych. + Doliczyć proszę osoby, które expią, w innych miastach itd : http://scr.hu/2x8s/utczs

Gdybyś był choć trochę rozgarnięty, wrzucił byś prawdziwy SS z gry wpisując komendę /u. No ale czego mam się spodziewać po Tobie, skoro wciskasz wałek w każdym poście.

Lepiej dawać jakieś ssy z d*py.

Heniek.

Opublikowano

Komenda /u pokazuje ilość graczy online, ale w danym mieście i z jednego channelu. Nie wymądrzaj się proszę.

Zawsze jest /w :** Wiec wejdz na ten Swoj serwerek zawin ogon wpisz /w wcisnij "Print scren" "SS" wklej za pomoca ctrl+v do painta wrzuc na hosting i wrzuc ss tu ? Proste proste :) mozna mozna.

Opublikowano

Komenda /u pokazuje ilość graczy online, ale w danym mieście i z jednego channelu. Nie wymądrzaj się proszę.

A Ty skąd niby wiesz że komenda /u podaje dokładną ilość graczy channelu? Pewnie ten śmieszny deco Ci powiedzał, bo to jest bzdura. Channel na armentisie jest podzielony na 2 podchannele. Czyli nie poda Ci ilości graczy z channelu (2 podchanneli) tylko 1 podchannelu na którym jesteś, i zbierze ilość graczy z tych map które są wpisane w config tego podchannelu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zrobiłem małe rozeznanie, może komuś się przyda:

Do expa jest pet bao bao, wbrew temu co jest napisane, daje 10% na potwory, 10% do pż, 10 siły, 10% odbicie i 10% kryt.

Opublikowano

A Ty skąd niby wiesz że komenda /u podaje dokładną ilość graczy channelu? Pewnie ten śmieszny deco Ci powiedzał, bo to jest bzdura. Channel na armentisie jest podzielony na 2 podchannele. Czyli nie poda Ci ilości graczy z channelu (2 podchanneli) tylko 1 podchannelu na którym jesteś, i zbierze ilość graczy z tych map które są wpisane w config tego podchannelu.

Komenda /w pobiera ilość graczy z każdego podchannelu. Przestań się ośmieszać.

Po co się produkujesz i tak ci powie że jest tak jak on mówi przecież wie lepiej
Opublikowano

RabbitX oddasz mi wierzcha bo znikł..... Samoistnie...Nie umiesz ogarnąc sytuacji co to ma być za serwer

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

RabbitX oddasz mi wierzcha bo znikł..... Samoistnie...Nie umiesz ogarnąc sytuacji co to ma być za serwer

Sprawdzimy czy faktycznie tak było i się do Ciebie odezwę.

Opublikowano

Sprawdzimy czy faktycznie tak było i się do Ciebie odezwę.

Wiesz co ale najpierw musisz miec moj nick xD

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

@Rabbitx9 Mógłbym prosić o unbana na ts3? :D (Wiesz o co chodzi)

Nick - Nukey

odbanowałem Cie wczoraj.... 

Mamut... proszę Cie wyjdź... napisałeś to samo co rabbit kretynie tylko bardziej się rozpisałeś... Wasza wiedza na temat spraw technicznych jest bardzo zbliżona... a /u to masz listowanie osób

@LittleBlack Starałem się zlewać tego półmózga przez X stron ale cieżko czasem...   :rolleyes:  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...