Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta tekstura "futra orka" itd, nie jest przypadkiem "podjebana" za przeproszeniem z jakiejs slabej appki na starsze telefony i z czasow kiedy mozna bylo pobrac gry za sms z gazety haha :D.

EDIT;

Kurde dalbym sobie glowe ogolic ze jakas gra java na tlf, zawiera taka wlasnie teksture.

Oczywiscie nikogo nie oskarzam.

tak Futrzak gra sie nazywa :P

9744614511434431437261.jpeg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do tej pory się nie wypowiadałem na temat armentisa ale człowieku.. Mamy więcej autorskich rzeczy niż Wy, nie mów, że kradzione bo w d***e byłeś i g****o widziałeś. Porównując nawet samych techników to Przemek jest o niebo lepszy od tego całego deco. Więc nos w sos a nogi w pierogi i pilnuj tam serwera.

Nie zaczynaj rozmowy z tym ograniczonym człowiekiem. Nie wiem jakim prawem uważa cradosa za bande złodziei, ale ja mam prawo go nazywać złodziejem. Chociażby ze względu na pliki, które użył bez mojej zgody. Oraz użycie zdjęć do prezentacji.

Na tym śmiesznym serwerze nie ma nic autorskiego. Dom aukcyjny napisał na podstawie domu nixa. A gui petów robione edytorem kamera. Tak bardzo autorskie.

Deco. Uprzedze Twoje zdanie i już Ci z góry napiszę, że ja zdaję sobie sprawe z tego że Ty all przepisałeś na nowo, caly serwer xDDDD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie zaczynaj rozmowy z tym ograniczonym człowiekiem. Nie wiem jakim prawem uważa cradosa za bande złodziei, ale ja mam prawo go nazywać złodziejem. Chociażby ze względu na pliki, które użył bez mojej zgody. Oraz użycie zdjęć do prezentacji.

Na tym śmiesznym serwerze nie ma nic autorskiego. Dom aukcyjny napisał na podstawie domu nixa. A gui petów robione edytorem kamera. Tak bardzo autorskie.

Deco. Uprzedze Twoje zdanie i już Ci z góry napiszę, że ja zdaję sobie sprawe z tego że Ty all przepisałeś na nowo, caly serwer xDDDD

A ty nadal płaczesz, czy rudy jesteś?

Opublikowano

Kłócicie się i wychwalacie... a armentis to takie same gówno jak crados.. Wychwalajcie się jak bd u was chociaż 1k online.. póki co team armentis i team crados ssie pale..

Co do serwera kiedy naprawicie bugi? 

Opublikowano

wyjebao channele pewnie bo nie można się zalogować..

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego nie dropią mi medale w lochu.Dropiłem je chyba z 10min a ni jedna nie poleciała.Dropiłem tam na końcu

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Przecież normalnie serwer działa cały czas :)

Nie wiem co ty bierzesz ale zmien dilera, wyje*ało ch a ty bd pisał ze jest ok wszystko -.- sklepy tez same sie zamknely pewnie.

Opublikowano

Przecież normalnie serwer działa cały czas :)

Rabbit.Kolejny bug z medalami w lochu.Nie dropią wogóle na końcu.Dropie juz 15min i 0 medali

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Rabbit.Kolejny bug z medalami w lochu.Nie dropią wogóle na końcu.Dropie juz 15min i 0 medali

Masz pecha trudno.

Mi wczoraj dropiły

Opublikowano

Serwer jest dobry, tylko warto zmniejszyć drop ogólny, na BO po kilku spotach już nie mogę zbierać kuferków, bo ciężko je wyłowić wśród tych śmieci.

Czy na serwerze nie powinno być kilku GMów? Gracze piszą do was o botach, a także zadają proste pytania, więc spam na pewno jest ogromny. Przyda się ktoś, kto by to ogarnął, tylko niech nie mają praw do tworzenia czegokolwiek, czy zrzucania metków/bossów poza eventami. (często spotykałem się, że jak byłem w lubianej gildii na serwerze, to GMowie zrzucali nam metki/bossy - takie coś nie powinno mieć miejsca)

Opublikowano

dlaczego po relogu za każdym razem musze u dozorcy płacić 500 yang?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Masz pecha trudno.

Mi wczoraj dropiły

Dropiły wczoraj a dzisiaj nie.Dodam że w łatwym nie dropi

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dropiły wczoraj a dzisiaj nie.Dodam że w łatwym nie dropi

To idź na poczatek tam dużo dropi a takie małe spoty nie są...

Opublikowano

Ta nie małe xD

Może i małe ale od 0 do boja (13 medali - 2 spaliło) dropiłem ok. 30 min.

Opublikowano

Może i małe ale od 0 do boja (13 medali - 2 spaliło) dropiłem ok. 30 min.

Dropie 15min i dziękuje 0 medali

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

KONKURS !! Chcesz wygrać darmowe Smocze Monety o wartości 30-100 PLN na serwerze Armentis.PL ? Nie znajdziesz lepszej okazji ! 10 osób wygra darmowe SM do wykorzystania w ItemShopie ! Więcej szczegółów na fanpage Armentis.PL !! :)

Opublikowano

KONKURS !! Chcesz wygrać darmowe Smocze Monety o wartości 30-100 PLN na serwerze Armentis.PL ? Nie znajdziesz lepszej okazji ! 10 osób wygra darmowe SM do wykorzystania w ItemShopie ! Więcej szczegółów na stronie Armentis.PL !! :)

Gdzie jest ta informacja?

Opublikowano

pogralem clienta , uruchomilem patcher , pobralo aktualizacje i nic sie nie odpala :)

Dodam ze 20 innych mt2 odpala sie normalnie :>

wiec ocb ? :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

KONKURS !! Chcesz wygrać darmowe Smocze Monety o wartości 30-100 PLN na serwerze Armentis.PL ? Nie znajdziesz lepszej okazji ! 10 osób wygra darmowe SM do wykorzystania w ItemShopie ! Więcej szczegółów na stronie Armentis.PL !! :)

Na stronie głównej powiadasz? Jakos ja nic nie widze oprocz nastepnego "OFFA SERWERA" Dobrze ze juz nie gram na Tym syffie :D

"Serwer od godziny 4:45 do 7:00 będzie nie dostępny z powodu prac technicznych. 

Konserwacja przedłuży się maksymalnie do godziny 8:00" Powodzenia < xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...