Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dom aukcyjny.. już dawno widziałem, moim zdaniem jest to zbędny element  ;)

A ktoś powiedział że mamy go pierwsi? Mamy autorski 

UP Crados ;)

Ile z tego kradzione lub "kupione"? :)

@top

Dzis wieczorem bedzie krotka przerwa by wprowadzić na serwer dwie ważne rzeczy:

- Możliwość wymiany zwierzaka zakupionego wcześniej niz 16 marca (jak  pokazywało złe bonusy)

- Możliwość odzyskania przedmiotów które "znikly" z EQ

Jak i na dniach udostępnimy wam support 

ban.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś co się dzieje z kanałami? Aktualnie działa tylko ch1, weźcie to naprawcie, żeby Wam nie padały :>

Opublikowano

Wie ktoś co się dzieje z kanałami? Aktualnie działa tylko ch1, weźcie to naprawcie, żeby Wam nie padały :>

Już działają  i to nie wina padajacych channeli bo nie padaja :)

ban.gif

Opublikowano

I jak tam z bugami bo nie wiem czy zagrać, dalej jest tak jak kilka dni temu?

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Już działają  i to nie wina padajacych channeli bo nie padaja :)

Ok, to cokolwiek to jest co Wam pada/psuje się/nie działa poprawnie.. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy ;)

Opublikowano

Czy ta tekstura "futra orka" itd, nie jest przypadkiem "podjebana" za przeproszeniem z jakiejs slabej appki na starsze telefony i z czasow kiedy mozna bylo pobrac gry za sms z gazety haha :D.

EDIT;

Kurde dalbym sobie glowe ogolic ze jakas gra java na tlf, zawiera taka wlasnie teksture.

Oczywiscie nikogo nie oskarzam.

Opublikowano

Gra tutaj chyba jest błędem jak widzę ilość wykrytych bugów przez innych graczy, serwera nie polecam jest to najgorszy projekt Hoola.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Serwer spoko. Moja propozycja jest taka by do kufrów dodać drop karasi. Słabo się je łowi a przydadzą się do misji i oczywiście małże + ości.

Opublikowano

Serwer spoko. Moja propozycja jest taka by do kufrów dodać drop karasi. Słabo się je łowi a przydadzą się do misji i oczywiście małże + ości.

Świetny pomysł i może mała szansę na drop "setki" ;)
Opublikowano

Setki dropią z prezentów teraz

Z jakich prezentow ;o?

@kamcio112 Widzę, że zmieniłeś nastawienie co do serwera :) A nad karasiami pomyślimy :)

Można tak powiedzieć ;)
Opublikowano

albo może można zmienić ich częstotliwość "brania" nie znam się. stałem i zmarnowałem 150 robaków i tylko raz miałem go na haczyku..

prezenty z mobków dropią teraz

Opublikowano

@top

- Możliwość wymiany zwierzaka zakupionego wcześniej niz 16 marca (jak pokazywało złe bonusy)

Do tej pory się nie wypowiadałem na temat armentisa ale człowieku.. Mamy więcej autorskich rzeczy niż Wy, nie mów, że kradzione bo w d***e byłeś i g****o widziałeś. Porównując nawet samych techników to Przemek jest o niebo lepszy od tego całego deco. Więc nos w sos a nogi w pierogi i pilnuj tam serwera.

@top

- Możliwość wymiany zwierzaka zakupionego wcześniej niz 16 marca (jak pokazywało złe bonusy)

Do tej pory się nie wypowiadałem na temat armentisa ale człowieku.. Mamy więcej autorskich rzeczy niż Wy, nie mów, że kradzione bo w d***e byłeś i g****o widziałeś. Porównując nawet samych techników to Przemek jest o niebo lepszy od tego całego deco. Więc nos w sos a nogi w pierogi i pilnuj tam serwera.
Opublikowano

Patrz swojego serwera bo w przeciwienstwie do ciebie nie chwale sie tym jakim to zajebistym technikiem nie jestem jak ty w tym poscie i nigdzie nie powiedzialem tylko zadalem pytanie ^^ 

PS. Pilnuj lepiej swojego bo zazwyczaj u takich "technikow" jak ty lubia serwery padac  i jak nie chcesz spin to ogarnij swoich "ludzi" by nie spamowali twoim PRO serwerem w kazdym temacie

ban.gif

Opublikowano

Patrz swojego serwera bo w przeciwienstwie do ciebie nie chwale sie tym jakim to zajebistym technikiem nie jestem jak ty w tym poscie i nigdzie nie powiedzialem tylko zadalem pytanie ^^

PS. Pilnuj lepiej swojego bo zazwyczaj u takich "technikow" jak ty lubia serwery padac i jak nie chcesz spin to ogarnij swoich "ludzi" by nie spamowali twoim PRO serwerem w kazdym temacie

Ludzie robią co chcą, podoba sie im serwer to polecają. I ja technikiem nie jestem :(
Opublikowano

PS. Pilnuj lepiej swojego bo zazwyczaj u takich "technikow" jak ty lubia serwery padac  i jak nie chcesz spin to ogarnij swoich "ludzi" by nie spamowali twoim PRO serwerem w kazdym temacie

groźnie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...