Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego kufry już nie kosztują 50k? Niektórzy sobie już dorobili, a inni nie będą mieć takiej możliwości?

rozumiem że 1 kufer sellając u handlary kosztował 50k?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Tak było. Mam nadzieję, że to chwilowy bug, i przywrócą cenę. Sam zarobiłem tak już sporo, inni też powinni mieć taką możliwość.

Opublikowano

@Rabbitx9 to w dobrym momencie sie ockneliscie wtedy kiedy inni gracze sie dorobili a inni sa na lodzie bo nie stac ich nawet na np 'poty' nie chodzilo mi o to ze po 50k byly kufry ze to bug ale z czasem na wierzchach z glowami z mobami chodzilo mi o to :) 

PS; nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie :)

Opublikowano

Faktycznie jest tak ciężko zarobić ... Jakoś inni nie mają z tym problemu, żeby podropić kuferki, pobić metki i drop sprzedać na rynku.

Opublikowano

Może kuferki warto zrobić po:

50k ale drop od 15lv i rzadszy, lub po 25k?

No i jak jesteś w temacie, jaki pet pod exp? Bao bao daje potwory zamiast % na woja, a azraelek defa zamiast srednich? I czy będzie bambi?

Opublikowano

Dlaczego do jasnej cholery znikł mi wierzch.Jechałem sobie na metka po czym logło,wchodze i boom nie mam wierzcha.A rabbitx nie odpisuje.... Można sie zwrócić o oddanie mi go?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

@Rezi, o oddanie SM pisz w zgloszeniach, Hooltras podał link. Z kuframi rzeczywiście średnio, ale sprzedawaj graczom po 35k to i tak zarobisz.

Podtrzymuję pytanie o peta, nie chcę zmarnować 400 SM, a azrael daje defa zamiast średnich.

Opublikowano

ohoho wiesz więcej niż ja :D gratuluję  xD  :D  xD  :D  xD  :D  :D  :D  :D  xD  xD  xD  

...czasem jak coś dojebiecie to nie wiem czy się śmiać czy płakać :D

PS: nie macie o czym albo o kim plotkować już ? 

To że widać iż serwer jest totalnym badziewiem bo jest niedopracowany, nie znaczy że ktoś plotkuje bo każdy głupek to widzi.

Max 250 graczy na serwerze i jeszcze okłamujesz ludzi że jest 400 + xD

Reklama miała w ruszyc na spokojnie 1k graczy. Chyba w przeciągu 24h przewijających się graczy przez serwer. xDDD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To że widać iż serwer jest totalnym badziewiem bo jest niedopracowany, nie znaczy że ktoś plotkuje bo każdy głupek to widzi.

Max 250 graczy na serwerze i jeszcze okłamujesz ludzi że jest 400 + xD

Reklama miała w ruszyc na spokojnie 1k graczy. Chyba w przeciągu 24h przewijających się graczy przez serwer. xDDD

No akurat graczy jest sporo, tylko niewiele sklepów. To normalne, bo serwer nowy i każdy expi/dropi zamiat handlować. Wszystkie spoty w M2 pozajmowane, o 4 rano nie moglem znaleźć spota na BO.

Opublikowano

Z ta zmiana ceny za szkaty to serio dojebaliscie do pieca, nagle sie obidziliscie zeby cene zmienic no kuzwa mac i jak tu czlowiek ma sie nie wkur jak nie wiadomo co bedzie jutro bo znowu cos postanowicie zmienic, a to ze ktos sie dorobil na sprzedawaniu szkat u handlarki i inni beda mieli trudniwj to juz nie pomysleli. Jak juz macie cos zmieniac to dajciw drop od 15lvla a cene taka jaka byla.

Opublikowano

Ze tak to ujme poj. Bao bao ta administracje takich zmian sir nie robi albo wszyscy moga grac rowno albo nie ma sensu grac wcale

NIE POLECAM PRZEZ ADMINISTRACJE KTORA ZJ EB ALA CALKIEM DOBRY SERWER

Fajnie bedzie wygladal handel.na serwerze ci co sobie szkaty sprzedali maja w ch... Yangow i bd mogli kupic w uj a nowi gracze beda zbierac 500 lat i ey chcecie miec graczy powodzenia

Opublikowano

Nie grasz tu więc się nie wypowiadaj proszę :) Postanowiliśmy zmienić cenę sprzedaży kufrów, bo tak uznaliśmy za stosowne i nie masz prawa podważać naszych decyzji.

Opublikowano

Chyba jednak tu nie zagram, widzę że administracja za bogów się uważa. "nie masz prawa podważać naszych decyzji"  "zrobiliśmy wam łaskę dodając wierzchowca na start". Powodzenia.

PS.

Tam niżej, nie chodzi mi o sprzedawanie czegoś tam u handlarki. ;)

Opublikowano

Nie grasz tu więc się nie wypowiadaj proszę :) Postanowiliśmy zmienić cenę sprzedaży kufrów, bo tak uznaliśmy za stosowne i nie masz prawa podważać naszych decyzji.

Nadal czekam na ssa ktory pokazuje ze jest 500+ online

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Chyba jednak tu nie zagram, widzę że administracja za bogów się uważa. "nie masz prawa podważać naszych decyzji"  "zrobiliśmy wam łaskę dodając wierzchowca na start". Powodzenia.

Sorry, możemy wprowadzać rzeczy, które gracze chcą, ale to, że coś jednej osobie nie pasuje, to nie znaczy, że mamy to od razu zmieniać. Uznaliśmy decyzję o zmianie ceny, bo uważaliśmy ją za jak najbardziej odpowiednią. To, że komuś się nie chciało podropić i teraz mówi, że inni mieli "łatwiej" to już jego wina. Mógł też siedzieć dzień i noc i sprzedawać przedmioty. Nie dostali yang za darmo przecież.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...