Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Ascarialu s1 mieliście losowe bony w petach i nie płakaliście :D

Dlatego jeden ma mieć na starcie łatwiej, drugi ciężej? xD

Śmiech na sali.

... więc nawiązując... dlaczego jeden ma mieć prościej PRZEZ CAŁĄ GRĘ a drugi trudniej? Nie śmiej się ze swojego współpracownika @Exo's bo z tego co wiem to Endy je robił a w każdym bądź razie był tam w teamie  :unsure:

Opublikowano

... więc nawiązując... dlaczego jeden ma mieć prościej PRZEZ CAŁĄ GRĘ a drugi trudniej? Nie śmiej się ze swojego współpracownika @Exo's bo z tego co wiem to Endy je robił a w każdym bądź razie był tam w teamie  :unsure:

WTF? Przecież to RPG, główną rolę powinny odgrywać tu:

• umiejętności gracza
  • wiedza gracza
  • poświęcony czas

W każdym bądź razie na pewno nie fanaberia administracji szczególnie na początku gry, ktoś już tu napisał.

Jeden mógłby dostać eq +7 a drugi + 9.

Opublikowano

Nie wiem jak było na ascarialu, uśmiałem się z wypowiedzi powyżej, sam czujesz zwątpienie po inwestycji w ten serwer, więc o czym mowa, o czym mowa. ^^

Opublikowano

Nie wiem jak było na ascarialu, uśmiałem się z wypowiedzi powyżej, sam czujesz zwątpienie po inwestycji w ten serwer, więc o czym mowa, o czym mowa. ^^

ohoho wiesz więcej niż ja :D gratuluję  xD  :D  xD  :D  xD  :D  :D  :D  :D  xD  xD  xD  xD

...czasem jak coś dojebiecie to nie wiem czy się śmiać czy płakać :D

PS: nie macie o czym albo o kim plotkować już ? 

Opublikowano

Na Ascarialu nigdy nie bylo losowych bonow w petach. 

Opublikowano

Na Ascarialu nigdy nie bylo losowych bonow w petach. 

a to sry ale gdzieś widziałem te losowe pety... źle skojarzyłem pewnie. 

PS: ...dla ścisłości to był to Dreikon. Naid mi przypomniał. 

Opublikowano

Co jest z petami? Można prosić o spis bonów kogoś z administracji? Poradnik na forum jest błędny, a bonusy pokazane w IS nie zgadzają się z rzeczywistymi.

Opublikowano

ch1 leży i przydałoby sie żebyscie je postawili bo mi sie konto zbugowąło i cały czas jest napisane "Twoje konto jest juz połaczone", odbugowanie na str nie pomaga :)

Opublikowano

Widocznie mamy troszkę poczekać. :3

Ale jakieś info by nie zaszkodziło co się stało. Czy warto czekać. :D

Opublikowano

Właśnie , kiedy będze dało się wejśc?? Loguje wyberam postać i kicka....

2 sprawa kupiłem wczoraj dzika w is pojeździłem na nim max 5 mnut i 7 dn zostalo mi 6 dni 15 godzin i 32 mnuty co zrobić zwrócicie m za niego monety i weźmiecie lub dacie pelnego?

3 sprawa kupiłem fryze dynie któa się nie wiadomo czemu nie da handlować djae bonusy ale ucina też głowę

Serv Godny poelcenia tylko zero info i mają graczy gdzieś :D

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Cierpliwości ludzie, nie zawsze ktoś z administracji ma oko na serwer. Oni też przecież mają swoje prywatne życie :D

Opublikowano

Polecam serwer, administracja dotrzymuje słowa, większość bugów już naprawiona. Chciałbym się jednak dowiedzieć jakiego peta mam kupić, jeśli chcę pod expa? Niby azrael, ale podobno bao bao daje % na potwory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...