Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na eq nike+ broń 255lvl.

To jest reaktywacja senthi i nic już tu nie będzie zmieniane.  Jeśli chcecie to s2 możemy zacząć robić tutaj nic nie będzie ruszane.  

Dużo tu macie do zrobienia
- 250py =50b u npc (recznie to długo trwa)

- Drop Kamieni chi(zwiększcie drop)
- Diabelskie Ubrania

- Odblokowany 255lvl
- Poprawiony exp(dużo łatwiej na senthi było)

Dużo wam do prawdziwej senthi brakuje ...

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na eq nike+ broń 255lvl.

Dużo tu macie do zrobienia

- 250py =50b u npc (recznie to długo trwa)

- Drop Kamieni chi(zwiększcie drop)

- Diabelskie Ubrania

- Odblokowany 255lvl

- Poprawiony exp(dużo łatwiej na senthi było)

Dużo wam do prawdziwej senthi brakuje ...

W bazie z mobami nic nie było robione. Exp jest taki sam jak na starej senthi.  Tylko od tamtego czasu wiele się zmieniło gracze chcą wszystko u npc łącznie z levelem.  

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Na senthii to 8 wypady na smoka i mialem 1 item na +9

a tutaj trza z 40 razy + zeby zrobić 1 itemek na +9 / nawet więcej. ;-)

Mogliscie nic nie dodawac, zostawic takie pliczki jak byly, i by byly gites. :>

Opublikowano

KUR*A Lisu ty jestes DEB**EM ?? wy macie kurw* pliki Senthi z pierwszych 2/3 Dni Oryginalnej Senthi nic co bylo po UpDatach doslownie 0 kumasz czy nie bardzo !!! Senthia tez tak wygladala trudno bylo doslownie to co tu ale ile mozna to ciagnac ? na Oryginale wprowadzali UpDaty pierwszy byl chyba po 3/4 dniach serwera a wy macie stare pliki wlasnie te przed pierwszym Uppem !!! Ja pier**le 

HELENA MAM ZAWAŁ 20dni 0 zmian POZDRO 600

Opublikowano

KUR*A Lisu ty jestes DEB**EM ?? wy macie kurw* pliki Senthi z pierwszych 2/3 Dni Oryginalnej Senthi nic co bylo po UpDatach doslownie 0 kumasz czy nie bardzo !!! Senthia tez tak wygladala trudno bylo doslownie to co tu ale ile mozna to ciagnac ? na Oryginale wprowadzali UpDaty pierwszy byl chyba po 3/4 dniach serwera a wy macie stare pliki wlasnie te przed pierwszym Uppem !!! Ja pier**le 

HELENA MAM ZAWAŁ

Widocznie masz złe info. Widzę internet twoim życiem jak tak spinasz :D 

Raty expa zostały włączone zapraszamy na serwer. 

Opublikowano

ja i zle info hehehe GZ GZ raty zwiekszone po co 250 mam wiedz wyebane

Opublikowano

Lisek naprawdę, w tej kwestii posłuchaj nas. Drop nie jest zły ale.popraw.te kamienie chi, bo to porażka.
Opublikowano

wlasnie

zostawcie chlopakow w spokoju

wzieli gotowe pliki, postawili na nich serwer i serwer stoi, kasa leci, a wy chcecie zeby zmieniali exp? moze frytki do tego? jeszcze by ich technik sobie wlosy powyrywal z nerwów probujac to zrobic

chcecie miec na sumieniu włosy tego chłopca? pytam sie

Opublikowano

ja i zle info hehehe GZ GZ raty zwiekszone po co 250 mam wiedz wyebane

To się nazywa ,, dystans '' mam wywalone w osoby które mnie obrażają. 

Lisek naprawdę, w tej kwestii posłuchaj nas. Drop nie jest zły ale.popraw.te kamienie chi, bo to porażka.

Okej drop zostanie zwiększony w sobotę przy kolejnej aktualizacji. 

wlasnie

wzieli gotowe pliki, postawili na nich serwer i serwer stoi, kasa leci, a wy chcecie zeby zmieniali exp? moze frytki do tego? jeszcze by ich technik sobie wlosy powyrywal z nerwów probujac to zrobic

Ok ;) 

Opublikowano

wlasnie

Nie no szkoda technika tyle sie napracowac :( I jeszcze teraz jak by cos mial robic to chyba na prawde bysmy go mieli na sumieniu :P

Lisu czy ja cie gdzies obrazilem bo nie widze 

Opublikowano

To się nazywa ,, dystans '' mam wywalone w osoby które mnie obrażają.

Okej drop zostanie zwiększony w sobotę przy kolejnej aktualizacji.

Ok ;)

I naprawcie możliwość zamiany py na brylki.
Opublikowano

A mam pytanie jak tam Szaman smok dobry jest? bo niektórzy mówili ze smok najgorsza postać i nic nie bije ?

Opublikowano

iZumi, ty na powaznie nie umiesz zabezpieczyć kick hack by francouiz? :O

no to grubo..

Widzę masz potwierdzone info żaden kick hack nie działa :) A jeśli uważasz inaczej udowodnij 

Opublikowano

zaden nie działa, ahh te najlepsze serwery surka, w dodatku dziala wh które bije 300 hitów na sekunde

hehhehe chcialem sie zapytac czy podeslesz te WH co bije 300x na 1sek. ale taki raczej nie istnieje a jak jest to u mnie byl by ban w jakies 5min xD no cuz.

Jak ja bym chcial miec dostep do tego servera :( ale cos czuje ze okolo 50% serwera by odpuscilo po Banach niestety teraz sie sklada ze mam w ch*j wolnego czasu i nie mam co robic chwilowa przerwa w piciu wody mineralnej i jedzenia mleka w proszku xD Takie tepanie sie do 800set graczy w ciagu dnia by sprawdzic czy nie oszukuja to dla mnie by byla przyjemnosc xD

Opublikowano

hehhehe chcialem sie zapytac czy podeslesz te WH co bije 300x na 1sek. ale taki raczej nie istnieje a jak jest to u mnie byl by ban w jakies 5min xD no cuz.

Jak ja bym chcial miec dostep do tego servera :( ale cos czuje ze okolo 50% serwera by odpuscilo po Banach niestety teraz sie sklada ze mam w ch*j wolnego czasu i nie mam co robic chwilowa przerwa w piciu wody mineralnej i jedzenia mleka w proszku xD Takie tepanie sie do 800set graczy w ciagu dnia by sprawdzic czy nie oszukuja to dla mnie by byla przyjemnosc xD

Co 2gi napierdala na WH :) A w 1 tydzien serwera chyba kazdy nakurwial na wh na dungach.

Tutaj ustawisz sb bota a on moze stac dzien i noc dzien i noc :)

Po filmiku widac ze licznik jest podkrecony...

A co do serwera nie tak mialo byc... Ja bym tego reaktywacja senthii nie nazwal.

Opublikowano

Moźe mi ktoś napisać dlaczego serwer nie chce mi się włączyć klikam ikonke exe po czym nic się nie dzieje ...

qolJA1e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...