Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie te 1k osob do c***a pana? Lecicie od startu do teraz w c***a z graczami.

Surek k***a ten film jest z 7 marca.. a od tego czasu bardzo wiele zmienilo sie na serwerze.. niestety na grosze.

Eh. Jedna bryłka to 1kkk. W sklepie masz limit 2kkk/1kkk. Na serwie glupia brocha kosztuje 4 bryłki, truta 25 bryłek. Dlatego nie ma sklepów w m1.

Opublikowano

Jest na tym serwie anty pd ? Stworzyłem sobie dropka ale zapomniałem o anty pd ;f

@Edit znalazłem w is, jest możliwość dropnięcia w grze?

Opublikowano

Czemu admin olewa kazde moje pytanie? Tak samo na forum tylko gracze sobie pomagaja nawzajem a admini kompletnie nic.

Plus dla serwera, minus za administracje.

Da rade anty pd dropnac w grze? Albo po ile chodzi? Jak stoja perly, np. 200 redek, biale i niebieskie?

Opublikowano

Czemu admin olewa kazde moje pytanie? Tak samo na forum tylko gracze sobie pomagaja nawzajem a admini kompletnie nic.

Plus dla serwera, minus za administracje.

Da rade anty pd dropnac w grze? Albo po ile chodzi? Jak stoja perly, np. 200 redek, biale i niebieskie?

Antyexp jest tylko w IS, od graczy kupisz za 400-800b.

250 bialych i niebieskich kupisz za 5-10b.

100 red kosztuje 30-40b.

je0o.png

Opublikowano

Na 120 nie mam gdzie expić, na zinach już  exp nie leci.

Tylko dc zostało ? Bez sensu, bo chcą po 10b i glowy ... 

Źle przemyślane -.-

Opublikowano

To miał być Easy/4fun. Może dla administracji. to Jest Easy,ale nie dla mnie i jak tak czytam czat,czy też forum to nie tylko dla mnie.   Lepiej o wiele sie gralo na typowej senthi i przyjemniej  tutaj  0 kontaktu z admininstracja tylko forum ale to tez rzadko. Teraz jest to wszystko trzymane dla kasy.  Ludziom znikaja itemy  i przedmioty   oni nic z tym nie robia  bo nie ma z nimi kontaktu    Nie polecam i zegnam 

Opublikowano

Żaden to 4FUN. Zdobycie kamieni chi to jakieś chyba 1% szansy dropu, Bosy nie do ogarnięcia na lvl niższym niż 220 (wiem, że zaraz ktoś napisze "ubiłem smoka na 15 lvl i było easy") i wkurzające pt na dungi. Szczerze myślałam, że będzie fajniej. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Czemu serwer off ?

Btw. Nie myśleliście żeby skrócić czas dołączania i opuszczania gildii ?

Opublikowano

Czemu serwer off ?

Btw. Nie myśleliście żeby skrócić czas dołączania i opuszczania gildii ?

Serwer jest online, wcześniej była krótka przerwa. 

c8f7.png

Opublikowano

­Czekam na kalendarz eventów. Fajnie się gra tutaj. Szkoda, że nie macie nazwy Senthia :P Było by jeszcze więcej graczy.

Opublikowano

Wezcie zmiencie Dungeony ze moze isc 1 osoba np na berana bo na 250 da sie go wysolowac z Full IS poza tym 1wejscie na 4sooby i marny drop to ja podziekuje wole poczekac na Zuo i wiem ze cos na 100% dropne a nie sie meczyc jeszcze z kluczami DC ok rozumiem bo tam ludzie expa bugoja ale nie na WW i komnate no prosze was wezcie to zmiencie bo to jest bezsensu a tak kazdy jak dropnie 3klucze lub kupi to chce isc solo bo wie ze drop bedzie dla niego a nie na podzial chociaz wie ze zrobi solo. taki troszke smutek.  Notatki Przywódcy juz pomine bo prawie koncze jeszcze 25zostalo ja wiem ze mozna bic wszystkie bosy i na kazdy lvl ale Notki sie nie stakuja np na Zuo biore 3/4 bosy a 1 Notka tylko bo czeba do depo wsadzac ale mogli byscie to zmienic ulatwi to gre nowym graczom tak samo system ulepszen wy wogule wiecie jaki jest % na ulepszenie ? bo mi sie zdaje ze nie to ja wam uswiadomie ze jest 40% a PODKREŚLAM jest to serwer Easy/4FUN tak napisaliscie wiedz sie z tego wywiazac chyba nie jest trudno nie mowie by dac 100% no ale chociaz 60/70% i tak bedzie palil ale w mniejszym stopniu acha i z tego co pamietam drop Ulepek mial byc ZAWSZE po 5sztuk kazdego rodzaju lub czasami jakiegos brak a jest na odwrot wypadna wszystkie ale np. 3x1szt i 1x5szt albo czasami dropnie 3x5szt i nic wiecej tak wlasnie wyglada droz ze Rekawicami FuBu. NNO hmmm no to juz pszesada Mental tak jak i body nie ma szans na Wina z innymi klasami w takim samym EQ czemu ? no nooby NNO bugója i nie da sie ich omdlic jak ? wchodza i zchodza z konia. Chyba to bedzie na tyle mojej krutkiej wypowiedzi na temat tego serwera xD

Pozdro 600 czekam na wiecej ludzi.

Opublikowano

wgl System ulepszeń na EQ adidasa jest zmieniony na +,

I tak wgl, 

iZumi pomysl logicznie.

Po co te ulepy jak '' Boss'' Trupi znak itd?

Czy to takie trudne dać te ulepy na + eq adidasa?

A na eq nike cos innego

wystarczy tylko troche pomyslec.

pozdrawiam. ;-)

Opublikowano

wgl System ulepszeń na EQ adidasa jest zmieniony na +,

I tak wgl, 

iZumi pomysl logicznie.

Po co te ulepy jak '' Boss'' Trupi znak itd?

Czy to takie trudne dać te ulepy na + eq adidasa?

A na eq nike cos innego

wystarczy tylko troche pomyslec.

pozdrawiam. ;-)

To jest reaktywacja senthi i nic już tu nie będzie zmieniane.  Jeśli chcecie to s2 możemy zacząć robić tutaj nic nie będzie ruszane.  

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

To jest reaktywacja senthi i nic już tu nie będzie zmieniane.  Jeśli chcecie to s2 możemy zacząć robić tutaj nic nie będzie ruszane.  

To powiedz mi, po co drop tych ulep typu '' Boss'' '' Trupi Znak '' ? :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...