Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co 2gi napierdala na WH :) A w 1 tydzien serwera chyba kazdy nakurwial na wh na dungach.

Tutaj ustawisz sb bota a on moze stac dzien i noc dzien i noc :)

Po filmiku widac ze licznik jest podkrecony...

A co do serwera nie tak mialo byc... Ja bym tego reaktywacja senthii nie nazwal.

debil.jpg

Licznik podkręcony od kiedy? Skoro na samym CH1 było 400 osób.

Moźe mi ktoś napisać dlaczego serwer nie chce mi się włączyć klikam ikonke exe po czym nic się nie dzieje ...

Spróbuj pobrać na nowo klienta lub podeślij sysser na pw.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

debil.jpg

Licznik podkręcony od kiedy? Skoro na samym CH1 było 400 osób.

Spróbuj pobrać na nowo klienta lub podeślij sysser na pw.

Ty swoje, my swoje.

Dobra, gadaniem mozesz wiesz co.

moze z komendy pokazesz liczbe graczy na ch1, a nie kur.wa jakies bajki puszczasz . ;-)

@TheLisek

Kiedy doczekam się zabezpieczenia przed kh profesjonalne? :D

Opublikowano

Ty swoje, my swoje.

Dobra, gadaniem mozesz wiesz co.

moze z komendy pokazesz liczbe graczy na ch1, a nie kur.wa jakies bajki puszczasz . ;-)

@TheLisek

Kiedy doczekam się zabezpieczenia przed kh profesjonalne? :D

Ty jesteś jakiś inny? Na filmiku jest pokazana liczba graczy komendą, na kolejne Twoje posty nie odpisze że względu na to że Twój poziom intelektualny jest po prostu za mały...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam pytanie czy w tym tyg szykują sie jakieś eventy czy wszystko dopiero za tydz/dwa ?

PS.UWAGA NA NACIĄGACZY NA PASSY :) Ta strona to scam 

u0xz9w.jpg

LISEK ALBO SUREK  UKARAJCIE PANA ŁADNIE :D

Opublikowano

Mam pytanie czy w tym tyg szykują sie jakieś eventy czy wszystko dopiero za tydz/dwa ?

Kalendarz masz na stronie głównej lub na górze w temacie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzisiaj odbył się event Zuo. Jak dla mnie najlepszy i największy kiedykolwiek był na serwie, ale nie mnie to oceniać, ocenią to gracze ;).

SS z Shinsoo.

idrrrlb.jpg

Pozdrawiam Milenium ;)

Zapraszamy jutro (27 marca) o godzinie 16:00 na następny event ZUO organizowany przez Zumi'ego ;).

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Polecacie serwer?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Polecacie serwer?

Częste  eventy, spora liczba online, aktualizacje raz na dwa tygodnie. Zapraszamy serwer ma swój klimat.  

edit 

W piątek o godzinie 17 odbędzie się konkurs OX ( wejście u uriela zapraszamy wszystkich ) 

Opublikowano

Jeśłi to jest Rework Senthi to ja jestem Jean Cloude Van Dame!.

To jest totalne dno bez dna? heh :D Nie polecam.,

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dzisiaj odbył się event Zuo. Jak dla mnie najlepszy i największy kiedykolwiek był na serwie, ale nie mnie to oceniać, ocenią to gracze ;).

SS z Shinsoo.

Dodany obrazek

Pozdrawiam Milenium ;)

Zapraszamy jutro (27 marca) o godzinie 16:00 na następny event ZUO organizowany przez Zumi'ego ;).

Napraw zbroje mistrza. Gdy jej nie mam.założonej bije po 73k, a gdy ja.założę.to po 82k. Trochę.dziwnie,.bo wkoncu dodaje 40 na potwory
Opublikowano

Serwer wydaje się na przemyślany projekt, stare hwangi - tego brak na serwerach. Powodzenia!

Opublikowano

Zuo sie odbyło i ox. Już pisał gm, że o 20:30 kolejne zuo.

Że tak powiem po*ebało Was?

Robicie średnio 3/4 zuo na tydzień, niedługo itemy nic nie będą warte. Całą gospodarkę rozwalacie. 2 zuo na tydzień wystarczą spokojnie. Serwer spoko, ale "boje" się o przyszłość.

Opublikowano

Serwer niby fajny ale nie ma jakiś dodatkowych map, nie ma co robić na 110lv exp 75 w grocie potem v2 aż do 120 bo na v3 grocie idzie tak kiepsko ( z pd oczywiscie ) ze lepiej na v2.

Opublikowano

Gra się super i polecam server bo częste eventy i sporo osób.

Szkoda tylko, że tak ciężko zrobić te EQ adidasa oraz nike do +9 :/

Możecie jakoś ułatwić troszkę te ulepszanie bo katorga :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z tym klientem, klient nie chce się wogóle uruchomić po kliknięciu na ikonke exe po prostu nic się nie dzieje. Żeby wejść na serwer to muszę od nowa wypakować klienta, o co chodzi? Niekiedy nawet rozpakowanie nie pomaga i muszę od nowa pobierać ...

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z tym klientem, klient nie chce się wogóle uruchomić po kliknięciu na ikonke exe po prostu nic się nie dzieje. Żeby wejść na serwer to muszę od nowa wypakować klienta, o co chodzi? Niekiedy nawet rozpakowanie nie pomaga i muszę od nowa pobierać ...

Widocznie antywirus kasuje Ci jakieś pliki z klienta.  

Opublikowano

Ogarnijcie sie k***a z tymi eventami bo dajecie info pare godzin/pol godziny przed i k***a nie bede sledzil caly czas forum? na c**j ten kalendarz?

Opublikowano

Ogarnijcie sie k***a z tymi eventami bo dajecie info pare godzin/pol godziny przed i k***a nie bede sledzil caly czas forum? na c**j ten kalendarz?

Kalendarz jest aktualny od następnego tygodnia.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...