Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyl  ten  serwer  poki ludzie maja jeszcze cierpliwosc  grac i napraw wywalanie  bugowanie i wszystko inne jak trzeba  znajdz ludzi  do testu a nie co chwila wyl serwa

wywala w av2  i sbug  wywala w dt za kowalem bug  wywala z red lasu i bug i nie mozna sie zalogowac na chara;d mam 2 postacie  w dt teraz zbugowane;d

niedopracowany do konca  serwer!!!!!!!!!!!!!

3/10 opinia na ta chwile!!!!

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Jak sprawa z błędami?

Poprawione?

Opłaca się wejść?

Opublikowano

­Jak sprawa z błędami?

Poprawione?

Opłaca się wejść?

Jak na razie serwer nie działa, przynajmniej mi :x.

Ogółem do 90/100 lv wszystko spoko, tylko ta grota v2... idzie się nieźle zdenerwować jak nie masz przy sobie buffa :/.

Serwer jako tako dobry

Opublikowano

­

­Jak sprawa z błędami?

Poprawione?

Opłaca się wejść?

Poprawiają w miarę możliwości.

Opłaca jak na razie :P

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Może byście coś napisali kiedy on? bo nie działa już od jakiś 5 + godzin.

Ludzie co piszą, że są bugi to niech kur*a naprawią swój drewniany komputer skoro ich wywala.

Grałem od startu do czasu kiedy go wyłączyli w nocy i nigdy mi nic nie wywaliło.

Serwer jest bardzo dobry, ale ten dmg mobów w av1,av2,av3 - dalej nie wiem bo nie wbiłem, ale pewnie to samo..

Expić się nie da, mentalem muszę brać po 2 grupkach żeby expić.

W 4 osoby na WW i wywalać się co 0,01 sec na pieczęciach (ziny) bo biją po 2-3k, WP nie może ogarnąć 2 grupek.

Mam Full eq na grote ( strzały, diabły, kd wszystkie pod expa +5, trutę śr 52, 6/7 bonu full potwory i wartość ataku ) i padam jak pies.

Jeśli tego nie ogarniecie będzie ciężko z serwerem.

Powodzenia.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

­

Serwer ON. Hosteam ma małe problemy. 

okej dzięki już wbijamy.

Opublikowano

Szczerze watpie aby problem byl zwiazany z serwerownia, bo reszta serwerow ktora jest tam ulokowana przez caly czas dzialala bez zarzutu.

Tak na marginesie, SurMistrz, ktory to juz serwer? :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Szczerze watpie aby problem byl zwiazany z serwerownia, bo reszta serwerow ktora jest tam ulokowana przez caly czas dzialala bez zarzutu.

Tak na marginesie, SurMistrz, ktory to juz serwer? :P

Slyszalem ze miales skonczyc z mpc i metinem ;) Wiec juz nie baw sie w hejterka.

Fajnie sie gra ale niestety biolog dosc irytuje... Wczoraj dropilem pamiatki od 40 do 70 lv droplem tylko 18... A na 70 lv juz za c***a nie dropna.

Opublikowano

­

No z tym biologiem jest kiepa.

ułatwią zapewne.

Dajcie im czas.

Opublikowano

No kur*a!

Mieliście zrobić, że moby podchodzą pod postac, dobra ok, ale czemu nie zrobiliście tego na zinach na mapie 105 ? -,-

Serio jesteście takie bezmózgi ? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie zacznę grać dopóki nie ogarniecie wywalanie z channeli... nawet nie zdążę metka ubić, bo wywali i potem już nie można wrócić -.-

Do 12;00 będzie all ok

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Do 12;00 będzie all ok

Poprawcie biologa bo zeby pamiatki zrobic musialem expic 3 postacie od 40-70 ^^ A i tak mam ich tylko 27.

Opublikowano

Do 12;00 będzie all ok

Chłopcze, mieliście na to czas. Nie lećcie w C***a z nami ... Dostajecie ostatnią szanse...

Opublikowano

Chłopcze, mieliście na to czas. Nie lećcie w C***a z nami ... Dostajecie ostatnią szanse...

K***a gościu... Na twoje miejsce przyjdzie 3 kolejnych noi może bardziej ogarniętych.. To jest tylko gra... Nie denerwuj się tak  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...