Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Sam bym się lepiej nie zaorał xD

Czyli, do górników strzelamy bo robią burdy i nie głosują na Janusza, jest spoko. Po strzale do kibola robiącego rozpierdol na meczu gdzie byli rodzice z dziećmi Janusz już jedzie do Knurowa i szuka elektoratu xD

Strzelamy do każdego, kto łamie prawo zagrażając życiu bezbronnych ludzi. Ja nie widziałem w zachowaniu tych kibiców nic niebezpiecznego, nie przeskakiwali przez płot próbując wywołać zamieszki, tylko truchtali po murawie.

W takich sytuacjach według mnie trzeba porządnie spałować, nie strzelać bronią, która może uszkodzić człowiekowi np. oko, czy też zabić poprzez strzał w tętnice.

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahhaahahh 

Ty w ogóle widziałeś CAŁE ZDARZENIE? 

Psy nie reanimowały go! Jego koledzy musieli to robić, bo oni stali obok i mieli wyjebane.

https://www.youtube.com/watch?v=I7ydBKwFPJ4

Policjant przynosi apteczkę i owszem, reanimują go koledzy ale policjanci przy tym asystują (No chyba, że mi się coś przywidziało) i osłaniają ich przed kolegami, którzy dalej rzucają w zbiorowisko.

Policjant w żaden sposób nie ma większego prawa ani obowiązku do udzielenia pierwszej pomocy. Pierwszej pomocy udziela jedna osoba i policjant nie ma tutaj "pierwszeństwa".

­

Strzelamy do każdego, kto łamie prawo zagrażając życiu bezbronnych ludzi. Ja nie widziałem w zachowaniu tych kibiców nic niebezpiecznego, nie przeskakiwali przez płot próbując wywołać zamieszki, tylko truchtali po murawie.

W takich sytuacjach według mnie trzeba porządnie spałować, nie strzelać bronią, która może uszkodzić człowiekowi np. oko, czy też zabić poprzez strzał w tętnice.

Na innych filmach widać, że do pacyfikacji użyto strzelb gładkolufowych, prawdopodobnie Mossbergów 590. To standardowe uzbrojenie policji w takich sytuacjach i używane były już niejednokrotnie. Broń nie służy do zabijania, cała sytuacja to był wypadek, nieszczęśliwy zbieg okoliczności.

Pewnie, może wymaga to dyskusji na temat uzbrojenia policji ale broń była użyta dobrze i w odpowiedniej sytuacji.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=I7ydBKwFPJ4

Policjant przynosi apteczkę i owszem, reanimują go koledzy ale policjanci przy tym asystują (No chyba, że mi się coś przywidziało) i osłaniają ich przed kolegami, którzy dalej rzucają w zbiorowisko.

Policjant w żaden sposób nie ma większego prawa ani obowiązku do udzielenia pierwszej pomocy. Pierwszej pomocy udziela jedna osoba i policjant nie ma tutaj "pierwszeństwa".

Na innych filmach widać, że do pacyfikacji użyto strzelb gładkolufowych, prawdopodobnie Mossbergów 590. To standardowe uzbrojenie policji w takich sytuacjach i używane były już niejednokrotnie. Broń nie służy do zabijania, cała sytuacja to był wypadek, nieszczęśliwy zbieg okoliczności.

Pewnie, może wymaga to dyskusji na temat uzbrojenia policji ale broń była użyta dobrze i w odpowiedniej sytuacji.

Dobrze gada, wszystko przez kiboli :)

­

zy95qg.png

Opublikowano

Jakiej ostrej? Jak nic nie wiesz to nie pleć głupot. Gość dostał z gumowej kulki służącej do pacyfikacjii i został raniony w szyję, pechowo w tętnice.

Poza tym to największa beka z tych zwierząt nazywanych kibicami jak rzucali petardami i kamieniami w policję gdy ta reanimowała ich "kolegę".

Od kiedy psy mogą strzelać z broni gładkolufowej powyżej pasa?  

Deus vult

Opublikowano

Zapraszam do tematu poświęconego właśnie tej sytuacji , a nie zaśmiecacie  bzdetami  ten temat. Mój dziadek umarł nie dawno i jakoś szumu o tym nie było. Każdy kiedyś umrze, może teraz jest mu lepiej niż było. 

@topic

Sobotnia konferencja na temat polskiego rolnictwa:

Opublikowano

Korwin dobrze powiedział.Policja negocjuje z terrorystami, porywaczami a do kolesia biegającego po boisku od razu strzela.

Z planktonem @hrabia14 nie ma sensu dyskutować.Nie odróżnia ludzi demolujących miasto i domagających się od całego społeczeństwa pieniędzy od jakiegoś typa na stadionie.Pokazałeś swój poziom równy temu z reżymówek typu TVN i TVP.

Opublikowano

Nie dziwie się, że Korwin ma niskie poparcie. Jak jego "wyborcy" to w większości gimbusy z niedojebaniem mózgowym i chorobą "lewactwa" (którego notabene za c***a nie pojmują)

Pan Janusz zdecydowanie zrewidować swój target, jeśli chodzi o wyborców. Innego wyjścia nie ma, jeśli chce mieć jakiekolwiek szanse na wejście do rządu.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Nie dziwie się, że Korwin ma niskie poparcie. Jak jego "wyborcy" to w większości gimbusy z niedojebaniem mózgowym i chorobą "lewactwa" (którego notabene za c***a nie pojmują)

Pan Janusz zdecydowanie zrewidować swój target, jeśli chodzi o wyborców. Innego wyjścia nie ma, jeśli chce mieć jakiekolwiek szanse na wejście do rządu.

Elektorat Korwina ma największe iq. 

Pozdrawiam. 

Deus vult

Opublikowano

Elektorat Korwina ma największe iq. 

Pozdrawiam. 

Już chyba piąty raz to mówisz i zawsze prosiłem cię o jakieś dane to potwierdzające. W życiu nie dostałem. "Elektorat Korwina" ora się samoczynnie :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Już chyba piąty raz to mówisz i zawsze prosiłem cię o jakieś dane to potwierdzające. W życiu nie dostałem. "Elektorat Korwina" ora się samoczynnie :D

Wystarczy coś napisać dla beki a lewaczki już rozszerzają odbyt. hah 

Deus vult

Opublikowano

Eee i tak teraz wprowadzili taką opcję, że wszyscy (Chyba wszyscy) emigranci będą mieli zapewnione jedzenie, oraz domy itp, bo jakiś % z naszych podatków idzie dla nich, ale nie pamiętam czy to w Polsce czy w Unii ogólnie.

Opublikowano

friedman3.jpg

comment_j1PoVdY71uO4xhiArPr1BONi88XZEPAB

To jest przeciętny zwolennik Korwina.Światowej sławy ekonomista, laureat nagrody Nobla.@hrabia14 @Naiko @Ghost1225

I co cwaniaki? Będziecie się kłócić z noblistą? Kim wy w ogóle jesteście? Wyzywacie elektorat Korwina od gimbusów, a sami reprezentujecie poziom podstawówki, zwłaszcza ty @Ghost1225.Korwin ma też największe poparcie wśród Polaków na emigracji, ludzi którzy mieli dość tego cholernego państwa, ludzie, którzy nie mieli żadnych znajomości, którzy zdecydowali się zaryzykować, wyjechać i ciężko pracować.

Opublikowano

Friedmana mi przedstawiać nie trzeba, bo niejednokrotnie się przewijał w toku studiów. Ja nie cwaniaczę i się nie kłócę, ani nikogo nie wyzywam. Przedstawiłam Ci suche fakty wyciągnięte prosto z prawa. Z poglądami Friedmana też się nie kłócę i popieram w pełni kapitalizm. Ale to, że jestem w jakimś stopniu zwolenniczką kapitalizmu nie musi automatycznie oznaczać, że zgadzam się z każdym postulatem Krowina. Najgorsze jest to, że dla Was każdy, kto nie jest ZA, jest automatycznie PRZECIW WSZYSTKIEMU co proponuje pan Janusz (i nierzadko automatycznie musi być od razu lewakiem). Ponadto fakt, że wspomniany noblista supportuje akurat taki kierunek w doktrynie prawno-ekonomicznej nie oznacza, że nie istnieją inni wybitni teoretycy w tej dziedzinie, którzy mogą mieć odmienne poglądy i również je na swój sposób uzasadnić. Błagam, nie myślmy jednotorowo.

Miło, że racjonalnego prawnika o jasno określonych własnych poglądach porównujesz poziomem do ucznia szkoły podstawowej. Może i masz trochę racji. Chyba żaden inny prawnik nie wdaje się w tak płonne dyskusje jak ta (i to na niebranżowym forum). Jedynie tracę swój czas na tłumaczenie czegoś, co nie trafia do drugiej strony. Jakimś cudem dyskusja na podejmowane przeze mnie wątki bardzo szybko się kończy i to dziwnym trafem to ja mam ostatnie, merytoryczne słowo. Tam, gdzie brakuje argumentów merytorycznych, zaczynają padać argumenty ad personam. Tym zainteresowana nie jestem.

#don't care

Opublikowano

Jak ja kocham tych korwinistów - "elektorat" składający się z większości dzieciaków nie mających właściwie pojęcia o życiu jako tako. Dobry obiekt do kręcenia beki :D

Opublikowano

Jak ja kocham tych korwinistów - "elektorat" składający się z większości dzieciaków nie mających właściwie pojęcia o życiu jako tako. Dobry obiekt do kręcenia beki :D

Jak elektorat może się składać z ludzi którzy nie mają prawa głosu?

To, że Korwin ma spore poparcie wśród emigrantów to fakt.

Poza tym pewnie sam prykasz do gimnazjum i masz wielkie pojęcie o życiu.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

friedman3.jpg

comment_j1PoVdY71uO4xhiArPr1BONi88XZEPAB

To jest przeciętny zwolennik Korwina.Światowej sławy ekonomista, laureat nagrody Nobla.@h @N @Ghost1225

I co cwaniaki? Będziecie się kłócić z noblistą? Kim wy w ogóle jesteście? Wyzywacie elektorat Korwina od gimbusów, a sami reprezentujecie poziom podstawówki, zwłaszcza ty @Ghost1225.Korwin ma też największe poparcie wśród Polaków na emigracji, ludzi którzy mieli dość tego cholernego państwa, ludzie, którzy nie mieli żadnych znajomości, którzy zdecydowali się zaryzykować, wyjechać i ciężko pracować.

Własnie potwierdziłeś moje słowa. Jesteś typowym przedstawicielem korwinizmu/gimbusiarstwa i kretynizmu w najczystszej postaci. Zaślepiony idiota, który jest  zapatrzony w swojego idola (cóż za zbieg okoliczności, zupełnie jak bojówka NSDAP) i nie potrafi pogodzić się z tym, że ktoś ma odmienne zdanie. Wliczając w to wymyślanie każdemu od lewaków, kto ośmieli się sprzeciwić jednemu słusznemu panu narodów. 

Kim my jesteśmy? Kimś, kto ma więcej oleju w głowie niż ludzie twojego pokroju, przez których nasz kraj chyli się ku powolnemu upadkowi. Kiedyś PO, dzisiaj Korwin. Dziwne ma upodobania gimbaza, oj dziwne.

Szkoda mi Janusza, ale cóż poradzić. Gdyby przekonał do siebie starsze osoby, (które przeszły mutację głosu) na pewno by wygrał.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Własnie potwierdziłeś moje słowa. Jesteś typowym przedstawicielem korwinizmu/gimbusiarstwa i kretynizmu w najczystszej postaci. Zaślepiony idiota, który jest ślepo zapatrzony w swojego idola (cóż za zbieg okoliczności, zupełnie jak bojówka NSDAP) i nie potrafisz pogodzić się z tym, że ktoś ma odmienne zdanie. Wliczając w to wymyślanie każdemu od lewaków, kto ośmieli się sprzeciwić jednemu słusznemu panu narodów. 

Kim my jesteśmy? Kimś, kto ma więcej oleju w głowie niż ludzie twojego pokroju, przez których nasz kraj chyli się ku powolnemu upadkowi. Kiedyś PO, dzisiaj Korwin. Dziwne ma upodobania gimbaza, oj dziwne.

Szkoda mi Janusza, ale cóż poradzić. Gdyby przekonał do siebie starsze osoby, (które przeszły mutację głosu) na pewno by wygrał.

Ciężko przekonać starsze osoby którymi kierują lewicowe telewizje.

Opublikowano

A pisze to wszystko rocznik 97'. Jebłem. :v 2 lata temu kończył gimnazjum a już wyzywa wszystkich po kolei od gimbusów. Przypominam, że miało nie być wyzwisk. Jak chcecie aby ten temat funkcjonował to zluzujcie. 

Opublikowano

Ciężko przekonać starsze osoby którymi kierują lewicowe telewizje.

Są inne środki masowego przekazu, do których nie ma dostępu rząd i skorumpowani politycy. Wystarczy chcieć, spójrz na Kukiza. Jednym spotem,w którym przywołał słowa marszałka Piłsudskiego 

zyskał poparcie (rzędu 5 procent!) Oczywiście, Peło próbowało nieskutecznie ripostować (że komunista itp.)

A pisze to wszystko rocznik 97'. Jebłem. :v 2 lata temu kończył gimnazjum a już wyzywa wszystkich po kolei od gimbusów. Przypominam, że miało nie być wyzwisk. Jak chcecie aby ten temat funkcjonował to zluzujcie. 

Gimbus to stan umysłu, biedny marny człowieczku. Pochwal się, ile ty masz lat? Chyba że jesteś transwestytą, to przepraszam że pytam :v

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Są inne środki masowego przekazu, do których nie ma dostępu rząd i skorumpowani politycy. Wystarczy chcieć, spójrz na Kukiza. Jednym spotem,w którym przywołał słowa marszałka Piłsudskiego 

zyskał poparcie (rzędu 5 procent!)

Gimbus to stan umysłu, biedny marny człowieczku. Pochwal się, ile ty masz lat? Chyba że jesteś transwestytą, to przepraszam że pytam :v

I po co szczekasz skoro nie masz racji? Ten temat zaraz zostanie zamknięty i taki będzie finał twoich popisów. 98r., a inteligencją wyprzedzam Cię o lata świetlne.  :rolleyes:

Opublikowano

zyskał poparcie (rzędu 5 procent!)

Ale to jest największe źródło przekazu dla ludzi starszawych.

To przykre, że ktoś używa słów innego człowieka (który dokonał zamachu stanu) a ludzie za nim ślepo idą.

Opublikowano

I po co szczekasz skoro nie masz racji? Ten temat zaraz zostanie zamknięty i taki będzie finał twoich popisów. 98r., a inteligencją wyprzedzam Cię o lata świetlne.  :rolleyes:

Zauważyłem, po składni i pięknego słownictwa. Gramatyka też leży. 

Do widzenia, marny "inteligenty" człowieczku.

Ale to jest największe źródło przekazu dla ludzi starszawych.

To przykre, że ktoś używa słów innego człowieka (który dokonał zamachu stanu) a ludzie za nim ślepo idą.

Fakt, przykre ale skuteczne. Gorzej, jeśli ktoś przywołuje sukcesy znanego wszystkim człowieka/prawdziwego aryjczyka (który dążył do "zjednoczenia" całej Europy) w pozytywnym kontekście

Ludzie są sentymentalni i przesadnie patriotyczni , co poradzisz. Dla wielu Piłsudski był bohaterem, bo dążył do zniwelowania przewagi bolszewików, co w obecnej "rusofobii" korzystnie wpłynęło na wzrost poparcia Kukiza.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zauważyłem, po składni i pięknego słownictwa. Gramatyka też leży. 

Do widzenia, marny "inteligenty" człowieczku.

Fakt, przykre ale skuteczne. Gorzej, jeśli ktoś przywołuje sukcesy znanego wszystkim człowieka/prawdziwego aryjczyka (który dążył do "zjednoczenia" całej Europy) w pozytywnym kontekście

Ludzie są sentymentalni i przesadnie patriotyczni , co poradzisz. Dla wielu Piłsudski był bohaterem, bo dążył do zniwelowania przewagi bolszewików, co w obecnej "rusofobii" korzystnie wpłynęło na wzrost poparcia Kukiza.

W telewizji Ci powiedzieli, że Korwin chwali Hitlera?

Opublikowano

@Ghost1225

Sam masz 18 lat.2/3 lata temu sam byłeś "gimbem" (a propos to słowo wymyślili pewnie sami gimnazjaliści i pewnie tylko ludzie na ich poziom takimi słowami się posługują), znajdź pracę, załóż rodzinę, pożyj chociaż 30 lat i dopiero potem innych wyzywaj od "gimbów".

Ja podawałem rzeczowe argumenty, a ty nagle wpadłeś ze swoimi "gimbusami", "korwinizmami" i innymi pierodałami.

I zapewne jesteś kolejnym "inteligentem", który słyszy co chce usłyszeć i potem próbuje kogoś skompromitować a sam w d***e był i gówno widział.

Opublikowano

To rozwiało moje wątpliwości, zwracam honor Januszowi.

Zaskoczę cię, otóż nie. Telewizje oglądam sporadycznie, niestety nie twój ulubiony TVN

@Ghost1225

Sam masz 18 lat.2/3 lata temu sam byłeś "gimbem" (a propos to słowo wymyślili pewnie sami gimnazjaliści i pewnie tylko ludzie na ich poziom takimi słowami się posługują), znajdź pracę, załóż rodzinę, pożyj chociaż 30 lat i dopiero potem innych wyzywaj od "gimbów".

Ja podawałem rzeczowe argumenty, a ty nagle wpadłeś ze swoimi "gimbusami", "korwinizmami" i innymi pierodałami.

I zapewne jesteś kolejnym "inteligentem", który słyszy co chce usłyszeć i potem próbuje kogoś skompromitować a sam w d***e był i gówno widział.

Jak pisałem wyżej, gimbus określa się osobę niedojrzałą zarówno emocjonalnie jak fizycznie (z małymi wyjątkam)

Znajdę pracę, założę rodzinę tylko wtedy gdy złodzieje odejdą od władzy. Nie neguje poglądów Korwina (ba, z większością się zgadzam) ale denerwują mnie ludzie, którzy próbują narzucić innym swoje poglądy, bo "jak ich nie przyjmiesz, to jesteś lewacką kurwą"  Tak zachowują się pseudo kapitaliści, którzy są w/w gimbusami. Normalny wyborca Korwina, raczej czegoś takiego nie powie.

Odpowiedziałem trochę zbyt emocjonalnie, ale gdy widzę coś takiego, to już nie mam sił. Chcę żyć w normalnym kraju, bez podziałów i kłótni. W którym każdy będzie sobie równy, w kwestii statusu społecznego jak i  w innych, równie ważnych aspektach.

"I zapewne jesteś kolejnym "inteligentem", który słyszy co chce usłyszeć i potem próbuje kogoś skompromitować a sam w d***e był i gówno widział."

Nie, nie jestem. Żyję krótko, ale wystarczająco, by spojrzeć trzeźwym okiem na to, co jest.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...