Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o sprawie z zabitym kibolem?

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co sądzicie o tej sytuacji? Tutaj link jakby ktoś jeszcze nie widział https://www.youtube.com/watch?v=tr8wOUWdhKMTen typ zginął potem w szpitalu.

Jak dla mnie to bardzo dobrze, ze go postrzelili, bydło się nie umie zachować to trzeba powybijać. Gdyby nie wbiegł na murawę to nic by mu się nie stało.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moim zdaniem bardzo dobrze zrobił że do niego strzelił, najpierw rozpoczynają burdy biją się a na dodatek niszczą cały stadion i oni myślą że nic im się nie stanie?  

Opublikowano

Można wiedzieć, która minuta oraz jaka część ekranu?

16 sekunda patrzcie się w prawy bok środek ekranu (youtube) gościu w szarej bluzie.

Off

Racja mógł myśleć.

Jak ktoś się rzuca pod jadący pociąg, to niech nie ma pretensji do maszynisty.

[*]

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Bydło do uboju.

Rozumiem sam jestem zdania ze wolność i samowolka powinny górować w naszych życiach ale za krzywe akcje trzeba przyjąć karę.W końcu policja nie ma broni na pokaz więc można się spodziewać, że jak ktoś się za bardzo rzuca to jej użyją.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Gdyby nie wszczynali tej awantury, zapewne nikt by nie ucierpiał. Cóż, bydło stadionowe było i zawsze będzie istniało, póki ktoś się za nich nie weźmie.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Chciał mocnych wrazen to je znalazl. Gdyby siedzieli grzecznie na trybunach to nie byloby problemu. Policja może też idealna nie jest, nie bronie tu nikogo, ale kibole też mogliby sie ogarnac.. Po co za kazdym razem robia zadymy? Przychodza na mecz zeby go spokojnie obejrzec, uda sie to uda, nie to nie, i pojsc czy przychodza po to zeby sie nawalac? Ludzie, miejmy rozum. Ja bym sie bala na jakis mecz isc bo balabym sie ze dostane w leb jakims krzeslem czy cos...

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wgl mnie, to wszyscy Kibole są siebie wszyscy warci, bardzo dobrze że coś z nimi robią, bo oni się nazywają Patriotami ? Np na Marszu, gdzie niszczyli mienie miasta ? Gdzie komuś niszczą sklep czy coś podobnego ? Patriota tak robi ? według mnie wszystkich pozamykać, sami zaczynają do Policji skakać, a potem płacz i nienawiść (Ktoś zrozumie o co mi chodzi ..).

Opublikowano

Śmiecie jebane same proszą się o wpierdol a później winy w policjancie szukają, k***a kabaret. Jakbyście się penernio j****a zachowywali jak ludzie to takich sytuacji by nie było, ale mam nadzieje, że ta sytuacja oduczy tych podludzi od takich zachowań, na miejscu przełożonego tego policjanta dałbym mu jeszcze k***a premie i publicznie ogłosił, że policja miałaby prawo strzelać to takich przygłupów. Toż to k***a o pomste do niego woła. "ZA WYSOKO CELOWAŁ, TO WBREW PRZEPISOM" A KURWA ROZBÓJ JEST ZGODNY Z PRZEPISAMI P********Y OGRZE BEZ MÓZGU? Kurwa, hipokryzja pierdolona. Jak za dużo energii to k***a zapisz się na jakąś sztuke walki i tak się napierdalaj a nie robisz gnój w miejscu publicznym i siejesz zgorszenie. Gardze takimi podludźmi jak Ci z wideo z watku.

Opublikowano

Co on takiego zrobił, że mu strzelili w twarz? 

Pierwsze moje skojarzenie, to policjant celujący z pistoletu w motocyklistę "bo by mu uciekł"

http://www.cda.pl/video/14977585/BMW-S1000RR-vs-Policja przewińcie sobie na 0:48 ...

2 skojarzenie to rozstrzelana BMka w Wawie, bez żadnego powodu "bo pomylili samochody"  2 trupy - śledztwo umorzono 

PS. 3 skojarzenie to dziennikarz któremu bodaj na 11 listopada strzelili w oko,  gość został kaleką.

8 lat trwała walka w sądzie, ostatecznie zasądzono 3k renty, ale ją dostawał tylko przez rok, bo po roku stwierdzono, że on jest zdolny do pracy...

http://polska.newsweek.pl/fotoreporter--nd--dostanie-cwierc-miliona-od-policji-za-strate-oka,68434,1,1.html

Opublikowano

Bydło trzeba tępić. Gdyby grzecznie siedzieli na trybunach to nic by się nie stało ale no tak penerstwo musi pokazać jakim to samcem alfa jest. Policja dobrze zrobiła bo to ich praca i chroniła LUDZI przed tymi podludźmi zwanymi kibolami.

"Widzisz głupków co ciuchy noszą jak mundur

Dać się zabić za szalik to wyraźny brak celu w życiu"

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co on takiego zrobił, że mu strzelili w twarz? 

Pierwsze moje skojarzenie, to policjant celujący z pistoletu w motocyklistę "bo by mu uciekł"

http://www.cda.pl/video/14977585/BMW-S1000RR-vs-Policja przewińcie sobie na 0:48 ...

2 skojarzenie to rozstrzelana BMka w Wawie, bez żadnego powodu "bo pomylili samochody"  2 trupy - śledztwo umorzono 

PS. 3 skojarzenie to dziennikarz któremu bodaj na 11 listopada strzelili w oko,  gość został kaleką.

8 lat trwała walka w sądzie, ostatecznie zasądzono 3k renty, ale ją dostawał tylko przez rok, bo po roku stwierdzono, że on jest zdolny do pracy...

http://polska.newsweek.pl/fotoreporter--nd--dostanie-cwierc-miliona-od-policji-za-strate-oka,68434,1,1.html

Akurat to, że policja nadużywa władzy jest powszechnie znane. Tutaj chodzi o sytuacje z tym kibolem.

Opublikowano

@N3R4 jeśli chodzi o sytuację z kibolem, to jakoś nie zauważyłem, żeby był on uzbrojony, żeby komuś zagrażał, ani żeby biegł w kierunku policjantów.

Tak więc o co chodzi? A jak będziesz sobie biegł przez drogę, w miejscu niedozwolonym, to policjant ma prawo użyć broni?

Albo jak obrazisz policjanta, ma on prawo żeby skatować takiego pacjenta na śmierć? 

Opublikowano

Siema, co sądzicie o tej sytuacji? Tutaj link jakby ktoś jeszcze nie widział https://www.youtube.com/watch?v=tr8wOUWdhKMTen typ zginął potem w szpitalu.

Jak dla mnie to bardzo dobrze, ze go postrzelili, bydło się nie umie zachować to trzeba powybijać. Gdyby nie wbiegł na murawę to nic by mu się nie stało.

Dzisiaj zabijają "kiboli" jutro zabiją CIEBIE ty j****y faszysto.

Opublikowano

jak możecie mówić bydło na kibiców w sytuacji gdzie to pies zabija człowieka? bydło to są te właśnie mundurowe prowokantki

katowanie na komisariatach, w sukach to nie jest sci-fi i wymysł "kibców bandytów", to się dzieje codziennie, mam nadzieje, że jeden z drugim się o tym przekona, gdy kiedyś wyjdzie z domu dalej niż do szkoły

ACAB

x

Opublikowano

Zrobił to poniekąd na własne życzenie, nikt nie kazał mu rozrabiać. Chyba logiczne że w takiej sytuacji nikt nie będzie go grzecznie prosił o zejście z murawy, co nie znaczy że policjant chciał go zabić. Po prostu był to nie fortunny strzał.

Opublikowano

Bydło trzeba tępić. Gdyby grzecznie siedzieli na trybunach to nic by się nie stało ale no tak penerstwo musi pokazać jakim to samcem alfa jest. Policja dobrze zrobiła bo to ich praca i chroniła LUDZI przed tymi podludźmi zwanymi kibolami.

"Widzisz głupków co ciuchy noszą jak mundur

Dać się zabić za szalik to wyraźny brak celu w życiu"

jakich ludzi? nazywasz bydłem kibiców jednego klubu, a kibice drugiego klubu to już ludzie, a nie bydło? gdzie tu logika? prawda jest taka, że obie strony były nastawione na starcie, więc czemu im tego zabraniać? chętnemu nie dzieje się krzywda

x

Opublikowano

Takie pistolety jakie zostały użyte są niebezpieczne. Zawsze powtarzam, używać pistoletów na wodę i nie będzie problemu. Trzeba dbać o bezpieczeństwo kiboli, bo niedługo wszyscy wyjadą z kraju.

Opublikowano

jakich ludzi? nazywasz bydłem kibiców jednego klubu, a kibice drugiego klubu to już ludzie, a nie bydło? gdzie tu logika? prawda jest taka, że obie strony były nastawione na starcie, więc czemu im tego zabraniać? chętnemu nie dzieje się krzywda

Oczywiście, podstawmy im najlepiej cegły, kosy, noże i widły. Niech się chłopaki "rozerwą" po ciężkim dniu opierdalania na koszt państwa, bo nie ma pracy dla ludzi z ich wykształceniem. A to, że ktoś postronny ucierpi nie ma jakiegokolwiek znaczenia, prawda? Selekcja naturalna, co z tego że komuś oko wybiją, skatują itp.

To tylko zabawa.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@N3R4 jeśli chodzi o sytuację z kibolem, to jakoś nie zauważyłem, żeby był on uzbrojony, żeby komuś zagrażał, ani żeby biegł w kierunku policjantów.

Tak więc o co chodzi? A jak będziesz sobie biegł przez drogę, w miejscu niedozwolonym, to policjant ma prawo użyć broni?

Albo jak obrazisz policjanta, ma on prawo żeby skatować takiego pacjenta na śmierć? 

Niee, nie biegł w stronę kibiców drużyny przeciwnej, nie wszedł na płytę boiska, grzeczny był. Akurat wiem, że policja nadużywa władzy, wiem co robią na przesłuchaniach etc. Nie bronię policji, chodzi mi o tą sytuację, w której według mnie dobrze postąpili.

Czy kibice drugiego klubu wbiegali an boisko, jak idioci? 

jak możecie mówić bydło na kibiców w sytuacji gdzie to pies zabija człowieka? bydło to są te właśnie mundurowe prowokantki

katowanie na komisariatach, w sukach to nie jest sci-fi i wymysł "kibców bandytów", to się dzieje codziennie, mam nadzieje, że jeden z drugim się o tym przekona, gdy kiedyś wyjdzie z domu dalej niż do szkoły

ACAB

Mówisz jakby policjant nie był człowiekiem. Na KIBOLI nie kibiców, kibic to osoba, która idzie na mecz popatrzeć na piłkarzy ganiających za piłką, a kibolem jest idiota, który idzie się napierdalać.

Dzisiaj zabijają "kiboli" jutro zabiją CIEBIE ty j****y faszysto.

Nie rozumiem twojej złości, rozwiń? 

Jestem świadomy co robi, na co pozwala sobie nasza policja, nie bronie żadnego policjanta, który bije na dołku etc.

Opublikowano

Jednego mniej, powinni przy wychodzeniu kiboli sprawdzać kamery i każdemu kto był taki waleczny wpierdolić. Dla takich ludzi nie są stadiony, bo jeśli ktoś przychodzi na mecz tylko żeby się pobić i zniszczyć stadion. Druga sprawa, jak patrze na te bydło i widze, jak pokazują, do policjantów, że ich się nie boją i niech podejdą, a co do czego to spierdalają gdzie się da.

Opublikowano

Jednego mniej, powinni przy wychodzeniu kiboli sprawdzać kamery i każdemu kto był taki waleczny wpierdolić. Dla takich ludzi nie są stadiony, bo jeśli ktoś przychodzi na mecz tylko żeby się pobić i zniszczyć stadion. Druga sprawa, jak patrze na te bydło i widze, jak pokazują, do policjantów, że ich się nie boją i niech podejdą, a co do czego to spierdalają gdzie się da.

Pozdro

Opublikowano

Pozdro

Dobra, ale rozmowa jest o sprawie kiboli. To, że większość policjantów to skur... to każdy wie, ale jeśli ktoś demoluje i prowokuje do bójki to inna sprawa. Co do policjantów, którzy strzelali do kibola, może chcieli strzelać w głowe może nie, ale jak ktoś się w*******a na boisko to wie jakie mogą być tego skutki. Jednego bandyty w tym kraju jeszcze mniej. Jeśli by tak co każdy mecz po jednej osobie zabijali to wkońcu może by się nauczyli. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...