Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś dużo ludzi odchodzi, co chwile na wołaj ktoś pisze, że sprzeda konto//wymieni na inny serwer :ninja:

Popatrz ile już serwerów rusza, a nasz za 3 dni będzie stał 2gi miesiąc, nie ma takiego serwera na którym non stop będą grali gracze przy takim wyborze serwerów i częstotliwości powstawania nowych.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popatrz ile już serwerów rusza, a nasz za 3 dni będzie stał 2gi miesiąc, nie ma takiego serwera na którym non stop będą grali gracze przy takim wyborze serwerów i częstotliwości powstawania nowych.

Zabrzmiało to jakbyście mieli Cradosa niedługo zamknąć ;/ 2 miesiąc serwer to już "stary" serwer?! szkoda, jakby za wszystko, pliki itd. do utworzenia priva trzeba było płacić gruby hajs(który się nie zwróci po tygodniu z IS) to było by kilka serwerów i nikt by ich nie zamknął po 2-3 miechach. + to, że na tych kilku grało by tyle osób co kiedyś na początku globala PL lub początków privów z 5 lat temu:D 

P.S. Myślę, że nie zamknięcie Cradosa, bo mimo lagów jakich ja mam to fajnie się gra^^

Opublikowano

Zabrzmiało to jakbyście mieli Cradosa niedługo zamknąć ;/ 2 miesiąc serwer to już "stary" serwer?! szkoda, jakby za wszystko, pliki itd. do utworzenia priva trzeba było płacić gruby hajs(który się nie zwróci po tygodniu z IS) to było by kilka serwerów i nikt by ich nie zamknął po 2-3 miechach. + to, że na tych kilku grało by tyle osób co kiedyś na początku globala PL lub początków privów z 5 lat temu:D 

P.S. Myślę, że nie zamknięcie Cradosa, bo mimo lagów jakich ja mam to fajnie się gra^^

Nie mamy takiego zamiaru zamykać - odniosłem się do ilości graczy.

Opublikowano

Nie mamy takiego zamiaru zamykać - odniosłem się do ilości graczy.

Dobra reklama i przybędzie graczy bo serwer fajny :D

Opublikowano

Dobra reklama i przybędzie graczy bo serwer fajny :D

To nie jest tak, że gracze odchodzą. Cały czas notujemy ilość graczy od 800 do 1100. Wiadomo, jedni przychodzą a drudzy odchodzą, taka kolej rzeczy.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer genialny specjalnie dla niego porzuciłem Bal**re S2 ;) i nie żałuję.

a co do graczy to powiedziałbym że non stop nowi dochodzą.

Siedzę z ziomeczakami dużo w M1 M2 ( beke ciśniemy :DD ) i lvl'e 1-20 pojawiają się non stop.

PS: a to na wołaj o tym że dadzą EQ tu za Gdzieś tam to są oszuści którzy chcą cię oszukać. jak?

Zapraszają na ts3 gdzie jest wiele osób, ich znajomych. Ty widząc dużo osób robisz się mniej podejrzliwy. Wtedy mówią że chcą sie wymienić ty dajesz eq a oni znikają na innego ts. I po ptakach, tak to wygląda :P

Serwer kozak :* <3

Opublikowano

Ja polecam tylko mam pytanie czy to bug czy co to jest, robiłem pkt sezonowe no i jakby mi level nie przeskoczył:

1561514287484701049127.jpeg

No i koło levela mam dalej PS:4

Opublikowano

To nie jest tak, że gracze odchodzą. Cały czas notujemy ilość graczy od 800 do 1100. Wiadomo, jedni przychodzą a drudzy odchodzą, taka kolej rzeczy.

Lecz przez tydzień zauważyłem na dzień dzisiejszy, że różnica jest sklepów jest nawet dużo lecz ludzi biegających normalnie po m1 spadło;/ nwm może gdzieś się ukryli albo  o czymś nie wiem?!:D

Opublikowano

Lecz przez tydzień zauważyłem na dzień dzisiejszy, że różnica jest sklepów jest nawet dużo lecz ludzi biegających normalnie po m1 spadło;/ nwm może gdzieś się ukryli albo  o czymś nie wiem?! :D

Dużo osób dropi.

Po co lecieć np z 10 metalami do m1 skoro można dropnąć 50 i odrazu wystawić?

Wiesz o co mi chodzi :)

Goście myślą ekonomicznie :P

Opublikowano

Dużo osób dropi.

Po co lecieć np z 10 metalami do m1 skoro można dropnąć 50 i odrazu wystawić?

Wiesz o co mi chodzi :)

Goście myślą ekonomicznie :P

No ok:D zapytaj ich kiedy przyjdą do m1:D bo chciałem lecieć z tematem robić eq i wbić lvl, do pvp będą potrzebni ludzie:P Na serio to jest różnica tydzień temu zaczynałem to było ludzi, że hoho, a teraz ;/

Opublikowano

No ok:D zapytaj ich kiedy przyjdą do m1:D bo chciałem lecieć z tematem robić eq i wbić lvl, do pvp będą potrzebni ludzie:P Na serio to jest różnica tydzień temu zaczynałem to było ludzi, że hoho, a teraz ;/

Już wspominałem o tym - to nie jest wina serwera i administracji (chociaż są osoby, które będą tak twierdzić). Taki jest rynek Metina - w ciągu 4 tygodni wychodzi z 10 serwerów o podobnym poziomie trudności co nasz.

Jest spora ilość graczy, którzy idą na nowy serwer zobaczyć, niektórzy wrócą, niektórzy zostaną. Skończyły się czasy, gdzie było 5 serwerów Metina i jak coś wychodziło to raz na pół roku.

Opublikowano

Już wspominałem o tym - to nie jest wina serwera i administracji (chociaż są osoby, które będą tak twierdzić). Taki jest rynek Metina - w ciągu 4 tygodni wychodzi z 10 serwerów o podobnym poziomie trudności co nasz.

Jest spora ilość graczy, którzy idą na nowy serwer zobaczyć, niektórzy wrócą, niektórzy zostaną. Skończyły się czasy, gdzie było 5 serwerów Metina i jak coś wychodziło to raz na pół roku.

pamiętajcie też że zbliżają się matury, test 3-cio gimnazjalisty i 6 :P ludzie chodza do pracy więc też w tygodniu nie zaglądają :)

Ja tam nie narzekam co wystawie to raz dwa schodzi a i do ksucia ludzie się znajdą :P

Opublikowano

Opłaca się zacząć grać na serverze?
Prezentacja wygląda przyzwoicie, a chciałbym z paroma kumplami zacząć grać i szukamy fajnego mediuma ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kwestia tego jaką macie tolerancję na lagi. Poza nimi serwer bardzo dobrze zrobiony.

Co do lagów to ludzie piszą, że są mniejsze bądź że zdarzy się raz na jakiś czas.

Sam expiłem/dropiłem etc. ostatnio i może przez ten czas miałem 1 laga..

Opublikowano

Prosiłbym o sprawdzenie czy logowało się jakieś inne IP niż moje.

Bo znikneła mi bron i yangi.

takiej sprawy to na pw a nie na forum

Opublikowano

Prosiłbym o sprawdzenie czy logowało się jakieś inne IP niż moje.

Bo znikneła mi bron i yangi.

Napisz do niego na GG albo TS, ewentualnie support na którym będziesz czekał 2 tygodnie na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...