Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jesteś takim gównem, nie masz ekipy i jesteś słaby to po co płaczesz na forum o essentialach zamiast ruszyć tyłek i coś zrobić B)

Z resztą się w zupełności zgadzam.

xD

Polowa tej gildii to raki, ktore nawet metki w m1 ksuja.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD

Polowa tej gildii to raki, ktore nawet metki w m1 ksuja.

To ss'y do tematu "złote..." a nie płaczesz na forum jak 1/2 servera co nie potrafi się zebrać w grupę B).

Podaj nicki ;)

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Ponawiam pytanie. Dacie jakieś info co do dropu ze złotych jaj, koszyków (i ich poziomów) oraz bossa, którego w ogóle nie widziałem?

Opublikowano

To ss'y do tematu "złote..." a nie płaczesz na forum jak 1/2 servera co nie potrafi się zebrać w grupę B).

Podaj nicki ;)

Ale ja nie placze, bo mam wyjebane w wasze kolo wzajemnej adoracji. Nawet na filmie chyba perfecta widac jak pies z esentiali napierdala typa na wierzchowcu przy scianie.
Opublikowano

Weźcie dodajcie łączenie wszystkich itemkow kurna, bo jakiś idiota kradnie wszystko co wyrzucam, teraz wyrzucalem z dala od ludzi zwoje boga smoków żeby je połączyć i połowe straciłem bo jakiś idiota jedzie na cheatach i je pozbierał z kilometra.. 

VsxuB58.png

Opublikowano

Weźcie dodajcie łączenie wszystkich itemkow kurna, bo jakiś idiota kradnie wszystko co wyrzucam, teraz wyrzucalem z dala od ludzi zwoje boga smoków żeby je połączyć i połowe straciłem bo jakiś idiota jedzie na cheatach i je pozbierał z kilometra.. 

Nie rozumiem jak można coś na jakimkolwiek hacku zebrać z dalszej odległości ( kilometra..) to największa bajka jaką słyszałem...

Może za wolno zbierasz i klikasz "Z"... chyba że myszką klikasz i zbierasz.... Mi się to ani razu nie przytrafiło... Nawet jak stackuje w mieście ;P :P

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak można coś na jakimkolwiek hacku zebrać z dalszej odległości ( kilometra..) to największa bajka jaką słyszałem...

Może za wolno zbierasz i klikasz "Z"... chyba że myszką klikasz i zbierasz.... Mi się to ani razu nie przytrafiło... Nawet jak stackuje w mieście ;P :P

no wlasnie nie ziomuś, byłem koło staruszki, nikogo wokół mnie nie bylo, upewniłem się.. wyrzucalem i od razu spamowałem z+tyldę, i nic nie zebrałem. Na pewno komuś się też to przytrafiło, później widziałem jak ktoś wyrzucał jakiś syf i on z pod niego od razu znikał, jest taki hack, że zbiera itemy w jakimś tam obszarze, nawet jest na mpc z tego co pamiętam.. :P

VsxuB58.png

Opublikowano

Od Kowala do Minotaura ile to metrów?
Od Kowala do Rybaka to już kilometry czy dalej metry?

Polecam łączenie w m2, sam tak robię i dusze szybko klawisz.

Heniek.

Opublikowano

Typ na haxach mógł zobaczyć, że ktoś wyrzuca itemy i sobie na ghoście podejść ^^

Ale jestem za, łączenie się przyda :v

tenor.gif

Opublikowano

I kiedy naprawicie pety ?! Bo kurde co jeden lvl peta sam się on odwołuje i trzeba rozdawać po jednym punkcie.. c_c

Dokładnie. Pety to niestety największy minus tego serwera na obecną chwilę.

Opublikowano

Nie polecam. Zniknęło mi pół eq i 1kkk a administracja nawet nei raczy odpisac.

Zapewne samo zniknęło albo jeszcze lepiej my ukradliśmy jako Administracja bo takie teksty też już słyszałem. Wiele razy powtarzaliśmy dbajcie o bezpieczeństwo swoich kont!

Nie róbcie passów jak na innych serwerach, nie podawajcie / nie wysyłajcie nikomu ich.

My nie odpowiadamy za kradzieże - przy rejestracji akceptujesz regulamin, a w nim jest to jasno opisane.

Opublikowano

Zapewne samo zniknęło albo jeszcze lepiej my ukradliśmy jako Administracja bo takie teksty też już słyszałem. Wiele razy powtarzaliśmy dbajcie o bezpieczeństwo swoich kont!

Nie róbcie passów jak na innych serwerach, nie podawajcie / nie wysyłajcie nikomu ich.

My nie odpowiadamy za kradzieże - przy rejestracji akceptujesz regulamin, a w nim jest to jasno opisane.

kupcie lepszą maszynę ;)

A jak maszyna super to ogarnijcie bazę czy coś, bo lagi są takie jakbyście robili kopie co 5 sekund.

Opublikowano

Parę spraw co musicie naprawić szybko, bo serwer do kosza :

-lagi straszne co jakieś 20-30sec

-pety które są bardziej irytujące niż 20 typków ksujących metka

-lagi straszne co jakies 20-30sec 

-i lagi jeszcze raz 

Edit:

Zapomniałem dodać, że często gdy zmieniam kanał na CH6 to się buguje i nie da sięzalogować lub też wywala mnie z gry.

VsxuB58.png

Opublikowano

Parę spraw co musicie naprawić szybko, bo serwer do kosza :

-lagi straszne co jakieś 20-30sec

-pety które są bardziej irytujące niż 20 typków ksujących metka

-lagi straszne co jakies 20-30sec 

-i lagi jeszcze raz 

Edit:

Zapomniałem dodać, że często gdy zmieniam kanał na CH6 to się buguje i nie da sięzalogować lub też wywala mnie z gry.

Jak masz lagi co 20-30 sekund to widzę, że układy masz z team'em serwera bo ja mam przez cały czas, a najlepsze są ściny tak 5-10 sekundowe jak na "łączeniu" mapy w kilku miejscach:) Kiedyś csyt2 nie miał takich lagów w m1, gdzie w m1 było 3 razy więcej luda, a tu są lagi poza miastem na każdym ch. No i jeszcze ten króliczek jeba*y Terminator, x5 relog i bicie go z każdej strony i nie daje rady. :) zdało by się to naprawić skoro event ma być do 14 kwietnia.

Opublikowano

Spotkał się już ktoś z tym bossem wielkanocnym? Bo ja ubiłem kilkaset jaj i nic.

noo, respi się w tym samym miejscu ciągle. Mi dropły jakieś perełki i zwoje egzo. Jak chcesz respy to pw.

Opublikowano

myślałem, że ten serwer będzie lepszy, w rzeczywistości znudził mi się po 90lv grając surą WP i nie miałem totalnie nic już do roboty po za expem. Jedynym wg mnie zarobkiem do tego lv było DT. z 1 wypadu na DT można było (nie wiem jak teraz bo przestałem grać) wyciągnać około 150kk (metale, zwoje, eliksiry itd) nie licząc szansy na drop truty ze śmierci wartej ~300kk gdzie na 10 wypadów dropły mi 2 :) więc jak ktoś chce dorobić się pełnego eq do pvp jak i expa, należy chodzić tylko i wyłącznie na Dt pomijając wszelkie metki na nowych mapach z których drop jest jak z kazdych innych.  grając niecałe 5dni wbiłem 90lv + full eq wspaniałych+9, eq do pvp +9, anielski itd. 

więc jeżeli ktoś lubi takie serwery to serdecznie polecam, lecz to nie koniec, na serwerze są okropne lagi i ściny kilku sekundowe z którymi nic nie robią.. rozumiem ddosy, ale zaradzcie coś bo nie widac abyscie sie starali.. +na wielkoanoc  mogliście dodać drop zwyczajnych jajek z moobów a nie bawić sie w cos takiego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...