Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo czy eliksiry poszukiwacza zostaną wreszcie naprawione? Są bardzo potrzebne a wy nie raczycie nic z tym zrobić...

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

W nocy z środy na czwartek o godzinie 1:30 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 30 minut. Ma ona na celu poprawić błędy na serwerze.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

hahah xD Ostro XDD 

Server napewno TOP 1 <3 

Polecić moge w 100% 

Grałbym dalej, ale niestety straciłem ochote na gre w metina. 

Gdy ją odzyskam , napewno tu zawitam jeszcze raz ! 

Server teraz wydaje mi sie top1 , nie wiem czy znajdzie się coś lepszego ! 

Opublikowano

wracam własnie na serwer, kiedy będzie event ten górniczy z bursztynem?

5286014293604271357976.png

Cały Kalendarz Eventów masz rozpisany na stronie z godzinami - zajrzyj tam. Co do zachowania gracza, norma gorzej jest na mapka 90+ przy walce o bossy.

hahah xD Ostro XDD 

Server napewno TOP 1 <3

Polecić moge w 100% 

Grałbym dalej, ale niestety straciłem ochote na gre w metina. 

Gdy ją odzyskam , napewno tu zawitam jeszcze raz ! 

Server teraz wydaje mi sie top1 , nie wiem czy znajdzie się coś lepszego ! 

Dzięki bardzo.

Opublikowano

Luzik ;) Jak teraz z zarobkiem ? Egzo, rady szybko ogarne ?

Chyba wroce , tyle wspomnień z tym sserverem :*

Opublikowano
Luzik  ;) Jak teraz z zarobkiem ? Egzo, rady szybko ogarne ? 

Chyba wroce , tyle wspomnień z tym sserverem :* 

Dobre i to. Egzo twardo 5kk, rady 1kk/szt. Z dropieniem ich łatwo, wystarczy zamulać na metkach.

Sporo graczy odchodzi, sprzedaż postaci na forum ogromna...

Heniek.

Opublikowano

Brawoo!!!!nie logowalem sie jakis miesiac i dzis chcialem zagrac .Loguje sie a tam co?  puste kasy 0  eq 0  tylko ulepy zostaly i smieci :D  sprawdzilem wszystkie konta jakie mam i na  kazdym jest to samo!!!  

Odradzam nie logowanie sie przez jakis  czas bo nie bd mieli po co wracac!!

Powinienem sie klocic  tu o naprawe i zwrot tego co mialem ale szkoda czasu nerwo na zbior idiotow  ktory dopuszcza  do takich sytuacji!!

Serwer spoko  system gry na nim spoko lecz administracja  to neiudacznicy :D

Pozdro

Ps  w grze napisalem ze mnie okradziono odrazu odp 5 osob ze maja ten sam problem

Opublikowano

Brawoo!!!!nie logowalem sie jakis miesiac i dzis chcialem zagrac .Loguje sie a tam co?  puste kasy 0  eq 0  tylko ulepy zostaly i smieci :D  sprawdzilem wszystkie konta jakie mam i na  kazdym jest to samo!!!  

Odradzam nie logowanie sie przez jakis  czas bo nie bd mieli po co wracac!!

Powinienem sie klocic  tu o naprawe i zwrot tego co mialem ale szkoda czasu nerwo na zbior idiotow  ktory dopuszcza  do takich sytuacji!!

Serwer spoko  system gry na nim spoko lecz administracja  to neiudacznicy :D

Pozdro

Ps  w grze napisalem ze mnie okradziono odrazu odp 5 osob ze maja ten sam problem

Tak to jest jak się na każdym serwerze robi takie same passy. Ostatnio sprawdzałem passy z bazy pandory z 2011 na pewnym serwerze i działały. Pewnie jesteś jedną z takich osób.

tenor.gif

Opublikowano

Tak to jest jak się na każdym serwerze robi takie same passy. Ostatnio sprawdzałem passy z bazy pandory z 2011 na pewnym serwerze i działały. Pewnie jesteś jedną z takich osób.

Niestety, ale tak jest w necie krążą dziesiątki baz danych, a ludzie ciągle ustawiają te same passy.

Nazywać nas nieudacznikami, chociaż mamy jasno w regulaminie napisane jak jest i wielokrotnie pisaliśmy żeby dbać o bezpieczeństwo swoich kont.

Opublikowano

Client mi sie zepsol .. .

Wie ktos o co chodzi ? 

link : http://imgur.com/QaTR6L7

Wchodzisz w : Menu start -> %appdata% -> usuwasz w tym folderze wszystko co jest związane z cradosem.

Opublikowano

Brawoo!!!!nie logowalem sie jakis miesiac i dzis chcialem zagrac .Loguje sie a tam co? puste kasy 0 eq 0 tylko ulepy zostaly i smieci :D sprawdzilem wszystkie konta jakie mam i na kazdym jest to samo!!!

Odradzam nie logowanie sie przez jakis czas bo nie bd mieli po co wracac!!

Powinienem sie klocic tu o naprawe i zwrot tego co mialem ale szkoda czasu nerwo na zbior idiotow ktory dopuszcza do takich sytuacji!!

Serwer spoko system gry na nim spoko lecz administracja to neiudacznicy :D

Pozdro

Ps w grze napisalem ze mnie okradziono odrazu odp 5 osob ze maja ten sam problem

Czyżby dane do konta takie jak na innych serwerach?

Czyżbyś nie zablokował EQ?

Tak to nasza wina. Wszedłem Ci na konto i zabrałem EQ, albo co lepsze był wyciek bazy danych.

To był oczywiście sarkazm.

Opublikowano

Niestety, ale tak jest w necie krążą dziesiątki baz danych, a ludzie ciągle ustawiają te same passy.

Nazywać nas nieudacznikami, chociaż mamy jasno w regulaminie napisane jak jest i wielokrotnie pisaliśmy żeby dbać o bezpieczeństwo swoich kont.

dla kazdego serwera mam inny login i haslo 

nie gram na 100x  serwerach na raz  tylko gram na jednym do znudzenia wiec nie jest to wina tego ze mialem login i haslo z innych serwow tak jak  chcesz  to mi wyjasnic.

Po prostu ktos wbil sobie nie wiem jakim cudem "waszym obowiazkiem zasranym jest  wiedziec jak to ktos zrobil"    tzw   "jak dbasz tak masz " duzo mowi o tym jak dbacie o bezpieczenstwo kont a  o hajs  z iS ( tak tak serwer sam sie nie utrzyma kumam) ale oddam dwie rece ze czesciej sprawdzacie  stany konta  jak  to czy ktos sie wlamuje  uzywa hackow czy pilnujecie kultury w grze.

Serwer jest bardzo dobrze oceniany ale sposrod ekipy z ktora gralem na starcie kolo 20 os kazdy przestal grac ze wzgledu  na to ze nikt tutaj nie zwracal uwagi na teksty typu "twoja matka to pi.... itp " mi to tam zwisa bo akurat duzo osob mi tego nie pisalo ale fakt zostaje faktem ze  to powinny byc jakos karane tymczasowa  blokada. Osob ktore to szczegolnie dotknie jest niewiele ale jednak sa  a  kazdy gracz jest wazny   :)

Troche wylewny z rana jestem dzis wiec dodam cos jak jakies "ale " sie pojawi   :D

Czyżby dane do konta takie jak na innych serwerach?

Czyżbyś nie zablokował EQ?

Tak to nasza wina. Wszedłem Ci na konto i zabrałem EQ, albo co lepsze był wyciek bazy danych.

To był oczywiście sarkazm.

pewnie  ze zablokowalem  eq  i z 400kk zrobilo sie 0 :D znikly  2 bronie nawet blogoslawiensta  ku i kD :D  gratuluje wypowiedzi :)

no a czyja wina ze ktos mi wbil na konto i je wyczyscil? :D

gdzies mam serwer juz ale jednak cos po sobie zostawie by nowi lub inni gracze wiedzieli co moze ich spotkac:D

serwer polecam  ale loguj sie codziennie najlepiej eq zmieniaj miedzy kontami :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...