Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi na serwie? Opłaca się grać?

­

Serwer fajny jeśli o to Ci chodzi, ale już umiera ;c

Jednakże jeśli chcesz poznać miłych ludzi i przyjemnie spędzić czas to zapraszam :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna screena z jinno ? bo mam propozycje wymiany eq dreikon-crados i chce wiedziec czy bedzie z kim grac

Nie wymieniaj, nie opłaca się. Ten serwer już zdechł.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Haha myslalem ze gra u Was te 500 osob a jak widzie nie ma nawet 100osob. Serwer jeszcze max miesiac i off

Jakich  100 osób? haha co Ty jak byłem dwa dni temu po ponad 2-miesięcznej przerwie to było 3 osoby ch1 m1 jinno. Server już jest martwy, stoi bo może jest jeszcze opłacony, szkoda był fajny, ale dali dup* i cały misterny plan też w piz*u:)

Opublikowano

Gdy serwer przestaje na siebie zarabiać sam wymiera. Nikt nie dokłada do interesu ponad miarę. Musicie to po prostu zrozumieć.

Opublikowano

Gdy serwer przestaje na siebie zarabiać sam wymiera. Nikt nie dokłada do interesu ponad miarę. Musicie to po prostu zrozumieć.

Nikt tego nigdy nie zrozumie, do momentu posiadania własnego serwera. Zawsze będzie zganiał a aktywności administracji i to, że mogli "coś" robić i załatwiać reklamę.

­

Opublikowano

Ludzie, reklama kosztuje, jak dobrze pamietam np. Wallander brał 3 cyfrowa sumke za odcinek.

Wiec... Jak nie ma pieniedzy nie ma reklamy, bez reklamy nie ma graczy, bez graczy nie ma IS, bez IS nie ma hajsu, bez hajsu nie ma reklamy.

Logiczny ciag zdarzen: Gracze>IS>Hajs>Reklama>Gracze>....

Opublikowano

duzo osob tu gra?  

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Sranie w banie i pierdolenia.Fakt jest taki ,że są trudne czasy dla tych co tworzą serwery.Ale Sh4ke do c**ja ciężkiego powiedz mi co zrobiliście żeby gracze się nie nudzili i zostali?? Gdzie turnieje gildijne,turnieje pvp i inne ciekawe eventy.Gdzie aktualizacje ,które stawiałyby na zabawę grupową ? I gdzie twoje zaangażowanie? Jak posiadając własny serwer można już na samym starcie z niego nagrywać mówiąc ,że ci się nie chce ?Jak nawet adminowi się serwer znudził to jest tu coś k***a nie tak.I błagam na prawdę skończ p******** ,że tak musiało być.Gdybyście się zaangażowali wszyscy na 100% to serwer ciągle byłby na topie i nieważne ile nowego gówna by wychodziło.Jesteście osobami nieodpowiedzialnymi i tyle w temacie i jeśli wiedziałeś ,że taki będzie los serwera to po c**j zrobiliście rework ?

Stawiam wiele pytań na ,które każdy z osobna jest sobie w stanie odpowiedzieć i wy admini w szczególności.

A ty Sh4ke zgrywasz wielce doświadczonego a tak na prawdę starasz się manipulować ludźmi twierdząc ,że to nie wasza wina bo w tych czasach po miesiącu już serwer nie ma racji bytu a to nie prawda bo tak jest tylko w przypadku pazernej i c**jowej administracji 

Opublikowano

Sranie w banie i pierdolenia.Fakt jest taki ,że są trudne czasy dla tych co tworzą serwery.Ale Sh4ke do c**ja ciężkiego powiedz mi co zrobiliście żeby gracze się nie nudzili i zostali?? Gdzie turnieje gildijne,turnieje pvp i inne ciekawe eventy.Gdzie aktualizacje ,które stawiałyby na zabawę grupową ? I gdzie twoje zaangażowanie? Jak posiadając własny serwer można już na samym starcie z niego nagrywać mówiąc ,że ci się nie chce ?Jak nawet adminowi się serwer znudził to jest tu coś k***a nie tak.I błagam na prawdę skończ p******** ,że tak musiało być.Gdybyście się zaangażowali wszyscy na 100% to serwer ciągle byłby na topie i nieważne ile nowego gówna by wychodziło.Jesteście osobami nieodpowiedzialnymi i tyle w temacie i jeśli wiedziałeś ,że taki będzie los serwera to po c**j zrobiliście rework ?

Stawiam wiele pytań na ,które każdy z osobna jest sobie w stanie odpowiedzieć i wy admini w szczególności.

A ty Sh4ke zgrywasz wielce doświadczonego a tak na prawdę starasz się manipulować ludźmi twierdząc ,że to nie wasza wina bo w tych czasach po miesiącu już serwer nie ma racji bytu a to nie prawda bo tak jest tylko w przypadku pazernej i c**jowej administracji 

Każdy serwer tak samo kiedyś skończy. Jeden szybciej drugi później. Nikim nie manipuluje, bo nie mam takiej potrzeby. Zawsze będzie gracz -> obwinia administrację. Nie widziałem jeszcze takiej sytuacji, a żeby gracze powiedzieli okej, to nie wasza wina, że serwer wymiera, że nie ma reklamy oraz że nic nie robicie. Zawsze tak będzie i jest to oczywiste. Tak samo mówię/mówiłem jak gram gdzieś, a podobna sytuacja się zdarza.

Nawet nie mam zamiaru dyskutować na temat pazerności na hajs, bo ty nam nie zwrócisz tego czasu i pieniędzy włożonych w to, co robiliśmy prawie cały rok.

Stary, chyba 100002 raz powtarzam - zacznij odróżniać rolę Administratora od YT'bera. Po nagrywam od +/- końca 2012 roku z różnym skutkiem do teraz.

Nie zgrywam wielce doświadczonego, a uważam, że w tworzeniu serwera mam jakieś doświadczenie i wiem jakie są realia.

75% Graczy nie ma pojęcia jak większość rzeczy działa i jakie są koszty/wydatki oraz co trzeba robić, ile czasu poświęcać.

PS. Jest kolega Manipulacy na YT i starczy jeden ^^

­

Opublikowano

Każdy serwer tak samo kiedyś skończy. Jeden szybciej drugi później. Nikim nie manipuluje, bo nie mam takiej potrzeby. Zawsze będzie gracz -> obwinia administrację. Nie widziałem jeszcze takiej sytuacji, a żeby gracze powiedzieli okej, to nie wasza wina, że serwer wymiera, że nie ma reklamy oraz że nic nie robicie. Zawsze tak będzie i jest to oczywiste. Tak samo mówię/mówiłem jak gram gdzieś, a podobna sytuacja się zdarza.

Nawet nie mam zamiaru dyskutować na temat pazerności na hajs, bo ty nam nie zwrócisz tego czasu i pieniędzy włożonych w to, co robiliśmy prawie cały rok.

Stary, chyba 100002 raz powtarzam - zacznij odróżniać rolę Administratora od YT'bera. Po nagrywam od +/- końca 2012 roku z różnym skutkiem do teraz.

Nie zgrywam wielce doświadczonego, a uważam, że w tworzeniu serwera mam jakieś doświadczenie i wiem jakie są realia.

75% Graczy nie ma pojęcia jak większość rzeczy działa i jakie są koszty/wydatki oraz co trzeba robić, ile czasu poświęcać.

PS. Jest kolega Manipulacy na YT i starczy jeden ^^

­

Tylko, że wasz serwer już 2 raz tak skończył i to w dosyć szybkim czasie, ciekawe czemu .. ^^ na s1 ludzie czekali na update a lourt miał wszystko wyebane, więc ludzie poodchodzili tutaj było podobnie, także to jest w 100% wasza wina i nie ma co dalej dyskutować i druga sprawa co masz do Pana Atora ? ^^ 

xD 

Opublikowano

Tylko, że wasz serwer już 2 raz tak skończył i to w dosyć szybkim czasie, ciekawe czemu .. ^^ na s1 ludzie czekali na update a lourt miał wszystko wyebane, więc ludzie poodchodzili tutaj było podobnie, także to jest w 100% wasza wina i nie ma co dalej dyskutować i druga sprawa co masz do Pana Atora ? ^^ 

Po pierwsze był to jeden serwer - CradosMT2 tylko na serwerze przebiegł Rework, a to nie jest żadne S2/S3.

Akurat to nie było o Atorze, bo mam w dupie te całe dramy na YT, chociaż śmiesznie jest.

­

Opublikowano

Po pierwsze był to jeden serwer - CradosMT2 tylko na serwerze przebiegł Rework, a to nie jest żadne S2/S3.

Akurat to nie było o Atorze, bo mam w dupie te całe dramy na YT, chociaż śmiesznie jest.

­

Jeden ciul czy to było s2 czy REWORK - był restart kont ? był, także nie ma co dyskutować. 

tak wgl kiedy następny rework ? bo raczej nie ma sensu trzymać serwer dla 2 osób. 

xD 

Opublikowano

Jeden ciul czy to było s2 czy REWORK - był restart kont ? był, także nie ma co dyskutować. 

tak wgl kiedy następny rework ? bo raczej nie ma sensu trzymać serwer dla 2 osób. 

Nie planujemy.

Opublikowano

A co do rozdzielania yt i administracji to też kolejne głupie tłumaczenie.Bo jak administrator dałeś dupy.Mając możliwość pozyskania/utrzymania graczy przez nagrywanie a tego nie robiłeś. To wy daliśćie dupy przez swoją głupote a Lourt przez pieniądze.Mam nadzieję ,że ci śmieszni youtuberzy wreszcie skończą tworzyć swoje serwery i przestaną zabierać graczy porządnym projektą

Opublikowano

oplaca sie tu grac ? ile osob jest online ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

oplaca sie tu grac ? ile osob jest online ?

Pare dni temu ktos dal screena z jiino 3-5 osob w miescie

Ciekawy serwer. Zagram.

to mowisz ze grasz jednoczesnie juz na 8 serverach o.O

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...