Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj chyba zacznę grać, obym nie żałowała :)

Kim polecacie grać WP/Body/Smok ? 

Wp :P Mi się najlepiej nim gra :D

54169037467327365173.png

Opublikowano

Oj chyba zacznę grać, obym nie żałowała  :)

Kim polecacie grać WP/Body/Smok ? 

Oj warto. Najlepiej postać drop WP, mogę pomóc na starcie w zrzuceniu najpotrzebniejszych przedmiotów.

Heniek.

Opublikowano

Oj warto. Najlepiej postać drop WP, mogę pomóc na starcie w zrzuceniu najpotrzebniejszych przedmiotów.

Chętnie przyjmę pomoc :)

Jaki max lvl ?

wolf.gif

Opublikowano

Chętnie przyjmę pomoc :)

Jaki max lvl ?

W prezentacji jest wszystko ładnie opisane, chociaż niektóre informacje są nieaktualne, możesz zawsze zobaczyć sobie forum i dział z przerwami technicznymi.

125 max.

Opublikowano

Serwer się zepsuł czy to coś u mnie? Dalej mam problem z wejściem na forum, help.

Opublikowano

Działą wszystko. Zrobicie coś z koszykami? Niektórzy jajka sellają i nie potrzebują już koszyków, proponnuję wymianę koszyków na coś u zająca :D Tak wiem że można je zniszczyć itp ale no, szkoda :/ 

VsxuB58.png

Opublikowano

Działą wszystko. Zrobicie coś z koszykami? Niektórzy jajka sellają i nie potrzebują już koszyków, proponnuję wymianę koszyków na coś u zająca :D Tak wiem że można je zniszczyć itp ale no, szkoda :/ 

Ehh, a co poradzić z LOG-iem? Było ostatnio coś z clientem? Bo wiesz, forum nie mam i nie wiem, a mi LOG wywala. ;)

Opublikowano

Log? wiesz, że też czasem mi wywala loga, ale gram normalnie, napisz do admina na PW, ja za bardzo nie wiem co poradzić, marny ze mnie informatyk :P

VsxuB58.png

Opublikowano

Log? wiesz, że też czasem mi wywala loga, ale gram normalnie, napisz do admina na PW, ja za bardzo nie wiem co poradzić, marny ze mnie informatyk :P

Tzn. nie mogę 'wgl.' wejść na serwer, bo mi wywala czarny ekran i wyskakuje mi okienko "LOG", a w treści jakieś "system.py", itd.

Opublikowano

Tzn. nie mogę 'wgl.' wejść na serwer, bo mi wywala czarny ekran i wyskakuje mi okienko "LOG", a w treści jakieś "system.py", itd.

probowales na nowo klienta sciagnać i spatchować? i wyłącz antywirusa przy patchowaniu i wypakowywaniu bo Ci usunie pliki (niby jakis niegroźny "wirus" w kliencie)

VsxuB58.png

Opublikowano

probowales na nowo klienta sciagnać i spatchować? i wyłącz antywirusa przy patchowaniu i wypakowywaniu bo Ci usunie pliki (niby jakis niegroźny "wirus" w kliencie)

Próbowałem, to samo, pisałem już z Fizim, ale gnój mi nie chce pomóc. To samo jest z Forum - dostałem z dupy perma od Niego jak się nie lubiliśmy i siedzi dalej. ._.

Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi: 

-> zarabiać yangi i zdobywać wartościowe itemy poprzez robienie misji

-> powkurwiać się trochę na lagi (przy tym również jest szansa 70%, że dostaniesz raka)

-> ponapierdalać się na nowych mapach z gildią esepatolantial o bossy

-> przyjemnie poexpić

-> oczekiwać X czasu na poprawienie balansu klas w pvp (smok nadal napierdala jak dziki ze skowytu?)

to zapraszam.

Najlepszy medium  B)  B)  B)  B)  B)

Opublikowano

Próbowałem, to samo, pisałem już z Fizim, ale gnój mi nie chce pomóc. To samo jest z Forum - dostałem z dupy perma od Niego jak się nie lubiliśmy i siedzi dalej. ._.

Rozwiązanie:

Jeżeli wyskakuje komuś log to należy zrobić:

menu start -> %appdata% -> usuń wszystkie foldery związane z cradosem

O tym problemie na forum jest X tematów + tutaj również było pisane.

Opublikowano

Jeżeli ktoś lubi:

-> zarabiać yangi i zdobywać wartościowe itemy poprzez robienie misji

-> powkurwiać się trochę na lagi (przy tym również jest szansa 70%, że dostaniesz raka)

-> ponapierdalać się na nowych mapach z gildią esepatolantial o bossy

-> przyjemnie poexpić

-> oczekiwać X czasu na poprawienie balansu klas w pvp (smok nadal napierdala jak dziki ze skowytu?)

to zapraszam.

Najlepszy medium B) B) B) B) B)

Jeśli jesteś takim gównem, nie masz ekipy i jesteś słaby to po co płaczesz na forum o essentialach zamiast ruszyć tyłek i coś zrobić B)

Z resztą się w zupełności zgadzam.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...