Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślałem, że ten serwer będzie lepszy, w rzeczywistości znudził mi się po 90lv grając surą WP i nie miałem totalnie nic już do roboty po za expem. Jedynym wg mnie zarobkiem do tego lv było DT. z 1 wypadu na DT można było (nie wiem jak teraz bo przestałem grać) wyciągnać około 150kk (metale, zwoje, eliksiry itd) nie licząc szansy na drop truty ze śmierci wartej ~300kk gdzie na 10 wypadów dropły mi 2 :) więc jak ktoś chce dorobić się pełnego eq do pvp jak i expa, należy chodzić tylko i wyłącznie na Dt pomijając wszelkie metki na nowych mapach z których drop jest jak z kazdych innych. grając niecałe 5dni wbiłem 90lv + full eq wspaniałych+9, eq do pvp +9, anielski itd.

więc jeżeli ktoś lubi takie serwery to serdecznie polecam, lecz to nie koniec, na serwerze są okropne lagi i ściny kilku sekundowe z którymi nic nie robią.. rozumiem ddosy, ale zaradzcie coś bo nie widac abyscie sie starali.. +na wielkoanoc mogliście dodać drop zwyczajnych jajek z moobów a nie bawić sie w cos takiego

Pic or it didn't happen ;))
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

myślałem, że ten serwer będzie lepszy, w rzeczywistości znudził mi się po 90lv grając surą WP i nie miałem totalnie nic już do roboty po za expem. Jedynym wg mnie zarobkiem do tego lv było DT. z 1 wypadu na DT można było (nie wiem jak teraz bo przestałem grać) wyciągnać około 150kk (metale, zwoje, eliksiry itd) nie licząc szansy na drop truty ze śmierci wartej ~300kk gdzie na 10 wypadów dropły mi 2 :) więc jak ktoś chce dorobić się pełnego eq do pvp jak i expa, należy chodzić tylko i wyłącznie na Dt pomijając wszelkie metki na nowych mapach z których drop jest jak z kazdych innych.  grając niecałe 5dni wbiłem 90lv + full eq wspaniałych+9, eq do pvp +9, anielski itd. 

więc jeżeli ktoś lubi takie serwery to serdecznie polecam, lecz to nie koniec, na serwerze są okropne lagi i ściny kilku sekundowe z którymi nic nie robią.. rozumiem ddosy, ale zaradzcie coś bo nie widac abyscie sie starali.. +na wielkoanoc  mogliście dodać drop zwyczajnych jajek z moobów a nie bawić sie w cos takiego 

Odwołam sie co do całosci. Po lvl'u 90 jest co robić nie tylko na DT można się dorobić a jeżeli chodzi o mapkę 90 na metkach można sporo zarobić szczególnie gry z metina lecą po 3/4 k a jeżeli sie przyfarci to z jednego metina można zarobić okolo 50 kk. Wbicie 90+ z full EQ wcale nie trwa 5 dni (zaczynając od zera) no chyba że nie masz życia i grasz 24/7 (wiem coś o tym bo sam już długo gram na serwerze). Co do lagów administracja może po prostu nie może nic z tym zrobić? Trzeba dać im trochę czasu a na pewno to ogarną :)

Opublikowano

ZabQ, jak masz farta na Dt to latwo zarobic, metki na mapkach to strata czasu. Jak dla mnie na nemere sie oplaca najbardziej chodzic i razadora, ale solo z buffem, a nie drop na 3 osoby. Ja wbilem 105 full eq exp, zaczalem do pvp krecic i tez mi sie znudzil serw

Opublikowano

Odwołam sie co do całosci. Po lvl'u 90 jest co robić nie tylko na DT można się dorobić a jeżeli chodzi o mapkę 90 na metkach można sporo zarobić szczególnie gry z metina lecą po 3/4 k a jeżeli sie przyfarci to z jednego metina można zarobić okolo 50 kk. Wbicie 90+ z full EQ wcale nie trwa 5 dni (zaczynając od zera) no chyba że nie masz życia i grasz 24/7 (wiem coś o tym bo sam już długo gram na serwerze). Co do lagów administracja może po prostu nie może nic z tym zrobić? Trzeba dać im trochę czasu a na pewno to ogarną :)

napisałem do 90lv, nie po wiec polecam czytac uwaznie, po za tym jaki zarobek na metkach? co tam leci takiego o czym nie wiem? 

Opublikowano

Z metinów lecą KD+5, 12/16 zmianek i to co z innych.

pytałem się co tam leci na czym się da zarobić... no właśnie, więc po co je bić? DT robi się MAKS w 15min i ma się o wiele lepszy zarobek niż z metinów, bo zanim się sprzeda kd+5 które i tak są tanie to minie troche czasu. Z DT ma się perły, egzo, eliksiry, co najmniej 1 metal z jednego wypadu warty jak ja jeszcze grałem ~45kk + szansa na trute ze śmierci. 

Opublikowano

R1Db6jx.png

wszyscy pracują w pocie czoła aby zapewnić wam obraz u koreańskiego przywódcy przedstawiajacy dzień dziecka na ukrainie.

Opublikowano

Ponad przez 15 dni nie dostałem odpowiedzi na supporcie a teraz nawet nie ma tego zgłoszenia mimo tego że wszystko dobrze wpisuje.

"Nie znaleziono zgłoszenia o podanym id oraz adresie email."

Opublikowano

Dodacie zapisywanie cen w sklepie?

Jakiś prze ch*j wystawił 25kkk na allegro, dobry wariat. :v

Jest u handlarki szpula co takie coś umożliwia ^^

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Witajcie!

W nocy z środy na czwartek o godzinie 23:30 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 1-2 godziny. Ma ona na celu poprawić błędy na serwerze oraz dodać aktualizację.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

co wniesie aktualizacja?

Nie umiesz czytać ?? :P Przecież jest napisane 2 posty wyżej :

Witajcie!

W nocy z środy na czwartek o godzinie 23:30 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 1-2 godziny. Ma ona na celu wprowadzić błędy na serwerze oraz dodać aktualizację.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

Chyba ze po prostu nabijasz znowu licznik durnymi postami...

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...