Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grać sie opłaca ;)

Jakiś update będzie ?

Update na razie niepotrzebny, jest wystarczająco roboty do 125lvl naprawdę, uwierz mi xD

Jedyny minus to te pety które expi się cholernie długo, z mapy na mapę ciągle znikają no i te dodawanie punktu co lvl to jest jakas paranoja ;_; 

Weźcie to naprawcie w końcu :s

VsxuB58.png

Opublikowano

Update na razie niepotrzebny, jest wystarczająco roboty do 125lvl naprawdę, uwierz mi xD

Jedyny minus to te pety które expi się cholernie długo, z mapy na mapę ciągle znikają no i te dodawanie punktu co lvl to jest jakas paranoja ;_; 

Weźcie to naprawcie w końcu :s

Dokładnie te pety to masakra.Żeby 1 lvl peta wbijać nawet po kilka dni to paranoja. Ogarnijcie mu tego expa aby szybciej lecial i w końcu do czegoś nam się przydał ten pet :) Nie każdy może sobie pozwolić na peta z IS 60lvl.

Opublikowano

No wiem :D All są ok :D Ale szukalem takiego gdzie jest duzo szponow i nie znalazlem :D 

Propozycja

Dodajcie tradycyjne fryzury ( chusta czerw. itd ) 

Nie ma tego a fajnie to wyglada ;) 

Opublikowano

No wiem :D All są ok :D Ale szukalem takiego gdzie jest duzo szponow i nie znalazlem :D

Propozycja

Dodajcie tradycyjne fryzury ( chusta czerw. itd ) 

Nie ma tego a fajnie to wyglada ;)

Był juz o tym post - nie będzie

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

­Gratuluję administracji, chamska reklama na innych serwerach, nieobowiązkowość, a z tego co wyczytałem w ostatnich postach totalna olewka graczy. :)

http://scr.hu/45jl/l1bj9

Brawo, tylko Was chwalić. :>

Nie polecam serwera ze względu na administrację i zaistniałe sytuacje.

skad wiesz ze to administracja ja p******e  B)

Opublikowano

­Gratuluję administracji, chamska reklama na innych serwerach, nieobowiązkowość, a z tego co wyczytałem w ostatnich postach totalna olewka graczy. :)

http://scr.hu/45jl/l1bj9

Brawo, tylko Was chwalić. :>

Nie polecam serwera ze względu na administrację i zaistniałe sytuacje.

No zaraz pierdolne i zrobię salto, nie mam nic innego do roboty to sobie wejdę na Thorię i pospamuję na czacie, Makin ponownie walczę o MPC od 16+ i IQ + 50, aby chociaż myśleć potrafili niektórzy sami.

Chociaż z drugiej strony Twój nick może o czymś świadczyć. 

PS. Tak jestem niemiły, bo głupoty ludzkiej nienawidzę, a w szczególności osób, których motto brzmi : Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem, bo czemu by nie.

skonczylo sie na zapowiedzi WIELKIEGO UPDATEU

Przepraszam jakiego? Skoro od startu serwera było +/- 25 Przerw - każda z nich wniosła coś / dodała, ale jak nie śledzi się forum, to się nie wie. Obecnie zbierane są propozycje na forum i najlepsze/najciekawsze zostaną wprowadzone.

Kiedy jaksi update? Bo administracja nie widoczna jest tak jak wczesniej?

Cały czas są Update'ty, polecam czytać forum. Jeżeli dla Ciebie Update = Zwiększenie Max Poziomu/Dodanie nowych setów, to tego nie będzie, bo serwer ma i tak wysoki maksymalny poziom, jak na taki typ, dodatkowo już wspominałem o systemach, które chcą gracze, obecnie na serwerze jest ich dużo i ciężko by było jeszcze gdzieś upychać kolejne nowe systemy, zwiększać bonusy klas i wyrównywać szanse.

Jeżeli mowa o Update'cie to na Cradosie wejdą poprawki ułatwiające rozgrywkę i pomagające nowym graczom łatwiej rozpocząć grę, nic więcej.

Nie rozumiem w dalszym ciągu tego toku myślenia - mamy być widoczni. Eventy się same nie robią, Aktualizacje same nie dodają, a my doprowadziliśmy obecny serwer do stanu, gdzie nie potrzebujemy siedzieć w grze i bugów zbierać, owszem jakieś błędy zawsze będą, lecz staramy się je eliminować. Wiele można nam zarzucić, ale nie to, że nas nie ma na serwerze (i mowa tutaj nie tylko i pospolitym siedzeniu w grze i odpisywaniu gdzie lecą Kamole Duchowe).

Opublikowano

No zaraz pierdolne i zrobię salto, nie mam nic innego do roboty to sobie wejdę na Thorię i pospamuję na czacie, Makin ponownie walczę o MPC od 16+ i IQ + 50, aby chociaż myśleć potrafili niektórzy sami.

Chociaż z drugiej strony Twój nick może o czymś świadczyć. 

PS. Tak jestem niemiły, bo głupoty ludzkiej nienawidzę, a w szczególności osób, których motto brzmi : Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem, bo czemu by nie.

Przepraszam jakiego? Skoro od startu serwera było +/- 25 Przerw - każda z nich wniosła coś / dodała, ale jak nie śledzi się forum, to się nie wie. Obecnie zbierane są propozycje na forum i najlepsze/najciekawsze zostaną wprowadzone.

Cały czas są Update'ty, polecam czytać forum. Jeżeli dla Ciebie Update = Zwiększenie Max Poziomu/Dodanie nowych setów, to tego nie będzie, bo serwer ma i tak wysoki maksymalny poziom, jak na taki typ, dodatkowo już wspominałem o systemach, które chcą gracze, obecnie na serwerze jest ich dużo i ciężko by było jeszcze gdzieś upychać kolejne nowe systemy, zwiększać bonusy klas i wyrównywać szanse.

Jeżeli mowa o Update'cie to na Cradosie wejdą poprawki ułatwiające rozgrywkę i pomagające nowym graczom łatwiej rozpocząć grę, nic więcej.

Nie rozumiem w dalszym ciągu tego toku myślenia - mamy być widoczni. Eventy się same nie robią, Aktualizacje same nie dodają, a my doprowadziliśmy obecny serwer do stanu, gdzie nie potrzebujemy siedzieć w grze i bugów zbierać, owszem jakieś błędy zawsze będą, lecz staramy się je eliminować. Wiele można nam zarzucić, ale nie to, że nas nie ma na serwerze (i mowa tutaj nie tylko i pospolitym siedzeniu w grze i odpisywaniu gdzie lecą Kamole Duchowe).

okno peta 

Opublikowano

Mam pytanko:

Ile ludzi około na servie?

Skad zwoje egzo/rady

Proszę o szybką odpowiedź.

Zwoje egzo oraz rady dropisz z metków/bossów/za misje dostajesz - z tym nie ma problemu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...