Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tu jest pies pogrzebany, też się troszkę 'napaliłem" a tu pach Metiny respiące się w 1 miejscu.

Wolałbym dropiące jajka z mobów, ale przecież nie dogodzą wszystkim.

Event jak dla mnie slabiutko. Na pl zawsze bylo dobrze- z mobow leca pisanki ktore wymieniamy na nagrody, a z metinów wielkanocnych magiczne jaja + mozna dodać jakiś % na ich drop ze zwyklych metinów. 4 metki wielkanocne na mape, które respia się w tym samym miejscu co 30min, czyli idealny zarobek dla nolifow ktorzy czekali tylko na start serwera i juz znaja wszystkie respy metkow na kazdej mapie. Osoba która wbiła na event kilka/nascie godzin pozniej juz bedzie miala kilka razy trudniej.

Czemu w red lesie respi sie metin bitwy?

Beda jakies raty expa w najblizszym czasie?

Dzisiaj będzie poprawiony ten Event - spokojnie trwa do 12 Kwietnia.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A raty jakieś beda w najblizszym czasie? Fajnie by bylo gdybyscie dali taki kalendarzyk na te najblizsze dni co kiedy bedzie, zmniejszyło by to powtarzajaca sie liczbe pytan.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

A raty jakieś beda w najblizszym czasie? Fajnie by bylo gdybyscie dali taki kalendarzyk na te najblizsze dni co kiedy bedzie, zmniejszyło by to powtarzajaca sie liczbe pytan.

Jest kalendarz na stronie, lecz teraz trwa event wielkanocny więc tym trzeba się cieszyć ;-)

Opublikowano

Dzisiaj będzie poprawiony ten Event - spokojnie trwa do 12 Kwietnia.

Co masz na myśli, że będzie poprawiony ? Może mógłbyś to dogłębniej oppisać ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano
Co masz na myśli, że będzie poprawiony ? Może mógłbyś to dogłębniej oppisać ?

> dowiesz się w swoim czasie.

Stachu Jones.

A tak w ogóle... jakiś Wielkanocny OX byłby super w Sobote/Niedziele.

Heniek.

Opublikowano

Witajcie!

W nocy z czwartku na piątek o godzinie 01:00 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 1 godzinę. Ma ona na celu wprowadzić parę zmian w Evencie Wielkanocnym.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Zwiększono ilość Jaj Wielkanocnych na większości mapach z 4 do 6 z losowym umiejscowieniem na mapie

- Poprawiono nagrody z oddawania Pisanek

- Zmieniono czas jednej z pieczęci wielkanocnych wierzchowców

- Poprawiono usuwanie Pisanek podczas oddawania ich do Koszyka

- Zresetowano poziomy Pustych Koszyków

Opublikowano
Ile ludzi online tak po 16+? jest z kim handlować/ robić pvp? ciężko zrobić eq? w ile wbije tak 50lvl?

Ludzi pełno, liczby nie dam ale mogę dać SS z m1 teraz.

Handel podstawa, ja wystawiam po 2/3 sklepiki. Jest czym i  z kim prowadzić wymiany.

Na początek najlepiej znaleźć sobie zarobek, metiny, bossy, DT czy co tam jeszcze można.

Jeżeli chodzi o EQ perf to jeszcze nie wiem... ja zbieram zmianki dopiero. A 50lv to jest godzinka... 

Jak zaczynasz to mogę Ci pomóc na start dając jakieś medale czy KU.

Heniek.

Opublikowano

Ludzi pełno, liczby nie dam ale mogę dać SS z m1 teraz.

Handel podstawa, ja wystawiam po 2/3 sklepiki. Jest czym i  z kim prowadzić wymiany.

Na początek najlepiej znaleźć sobie zarobek, metiny, bossy, DT czy co tam jeszcze można.

Jeżeli chodzi o EQ perf to jeszcze nie wiem... ja zbieram zmianki dopiero. A 50lv to jest godzinka... 

Jak zaczynasz to mogę Ci pomóc na start dając jakieś medale czy KU.

No ok :D możesz wstawić z m1 jakiegoś ss, a zaraz pobiorę clienta i zacznę grać :)

Opublikowano

SS z perspektywy widzenia mojego sklepiku:

2yy6sys.png[/ 

Do tego jest Event wielkanocny. Ja zacząłem grę tutaj 9 dni temu i się szybko wybiłem. Zacząłem od dropka WP.

Ps. REKLAMA! Zapraszam do sklepu "Shopcia Heńka ;* | Zapraszam".

Z jakich bosów za pkt wspaniałych lecą perełki? 

Heniek.

Opublikowano

Ile ludzi online tak po 16+? jest z kim handlować/ robić pvp? ciężko zrobić eq? w ile wbije tak 50lvl?

Ludzi po reworku nawet więcej niż w pierwszej edycji. ;)

Opublikowano

Grałem kiedyś na tym serwerze i było z*********e :P uciekłem z myślą, że padnie ludzi było coraz mniej ale widzę, że znowu licznik graczy online rośnie :) POWODZENIA ! POLECAM W 100% SERWER GODNY UWAGI!

Opublikowano

Czy byłby ktoś pomocny i napisał jakie przedmioty wylatują z przedstawionych skrzyń?

Nie otwieram ponieważ nie jestem pewien czy warto bądź lepszym rozwiązaniem było by sprzedaż na rynku.

2h2jl78.png

Heniek.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem:
Skrzynia wspaniałych( między innymi) : Dodania/Zmianki/Zwoje Egzo/Rady/Reszty nie pamiętam :D.

Te kolorowe skrzynie ( między innymi) Kamienie Duchowe/Poty Fioletowe i ZIelone/Księgi Natchnienia itd .

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...