Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porażka 30 bodzi + RIB (+0) = RIB+2 [ Nie wiem jakieś te ulepszanie macie pojechane, nic się nie da ulepszyć, pali jak poje... 100-200 bodzi, i rib na +7/8 będzie, porażka -.-

Serwer posiada malutkie braki, mimo to się świetnie gra, ale to teraz zależy tylko od czasu, co zrobią z tym serwerem. 

Kur.... chłopie w 1 dzień zrobiłem fms +9 więc mi niegadaj że się nieda uzyłem może z 25 bodzi tylko ^^

Opublikowano

Będzie nowa grafika - będą channele. Teraz można się na nie zalogować poprzez zmianę ch w grze ;)

Ile razy szanownym panom trzeba mówić, ze wasza zmiana kanału działa raz na 10 razy? "Login lub hasło niepoprawne"

Opublikowano

Ile razy szanownym panom trzeba mówić, ze wasza zmiana kanału działa raz na 10 razy? "Login lub hasło niepoprawne"

nom, potwierdzam. Działa to jak chce.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mówisz, jakbyśmy nie wiedzieli, doskonale zdajemy sobie sprawę z tego i jest to w trakcie napraw.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Będzie nowa grafika - będą channele. Teraz można się na nie zalogować poprzez zmianę ch w grze ;)

Mówisz, jakbyśmy nie wiedzieli, doskonale zdajemy sobie sprawę z tego i jest to w trakcie napraw.

­

To po co to gadanie? Mnie tam na ch5 albo ch6 jeszcze się nie udało zalogować z gry.

Opublikowano

Fajnie jakby udało wam się "zakontraktować" Wallandera jak skończy serię z Invorii s2. Podejrzewam, że mogłaby wydarzyć się tutaj sytuacja taka jak na Ascarialu w lipcu. :)

Serwer polecam, lepszego medium-harda obecnie nie ma ;)

Opublikowano

To po co to gadanie? Mnie tam na ch5 albo ch6 jeszcze się nie udało zalogować z gry.

A mi się udaje 4/5 razy, broken Windows.

Fajnie jakby udało wam się "zakontraktować" Wallandera jak skończy serię z Invorii s2. Podejrzewam, że mogłaby wydarzyć się tutaj sytuacja taka jak na Ascarialu w lipcu. :)

Na razie inną dużą osobę się udało, nad pozostałymi będziemy jeszcze "pracować".

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Jednak problem jest w tym, że Wallander powiedział że nie nagrywa z serwerów youtuberów : /.

https://www.youtube.com/watch?v=yItnZT36hSA&feature=gp-n-y&google_comment_id=z13pyzayvwvpebwz304chxyw3oudftsidd4

Opublikowano

­

A inna pomoc? xD

Spróbuj tego:

Wchodzimy w pasek startu, następnie w "wyszukaj programy i pliki" wpisujemy %appdata%, wciskamy enter i usuwamy cały folder Crados, Crados2, CradosMT2 itd. Klient powinien działać, tylko NIE WOLNO zmieniać czcionki.

tenor.gif

Opublikowano

­

Spróbuj tego:

Wchodzimy w pasek startu, następnie w "wyszukaj programy i pliki" wpisujemy %appdata%, wciskamy enter i usuwamy cały folder Crados, Crados2, CradosMT2 itd. Klient powinien działać, tylko NIE WOLNO zmieniać czcionki.

To nie ten problem, zresztą część odnośnie czcionki nie jest wymagana.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

@Vitron

Spojrzycie na drop metków w grocie? Nie może być tak, że jest taki sam lub gorszy od metków 75-90. 8S

Trzy razy trudniejsze do ubicia, a żeby poleciała jakaś małż, eliksir czy kamol to cud.

Opublikowano

Ostatnio zacząłem grę na serwerze i mam parę pytań:

- bronie 75 tylko z DT?

- gdzie najlepiej dropić zmianki na niższym poziomie?

- w etapie gry -+ 90 lvl są jakieś dungeony, które wymagają kooperacji? Tzn, że teoretycznie nie da się przejść samodzielnie. Jak tak to jakie?

- czy w DT na metinach 70 lvl da się farmić, czy może z pierwszego wypada zin i nie można podropić?

- pet który dostajemy z misji na 30 lvl jest do końca gry? (exp).

Na sam koniec, jakieś wskazówki gry szamanem na tym serwerze, czy standardowo? 

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Ostatnio zacząłem grę na serwerze i mam parę pytań:

- bronie 75 tylko z DT?

- gdzie najlepiej dropić zmianki na niższym poziomie?

- w etapie gry -+ 90 lvl są jakieś dungeony, które wymagają kooperacji? Tzn, że teoretycznie nie da się przejść samodzielnie. Jak tak to jakie?

- czy w DT na metinach 70 lvl da się farmić, czy może z pierwszego wypada zin i nie można podropić?

- pet który dostajemy z misji na 30 lvl jest do końca gry? (exp).

Na sam koniec, jakieś wskazówki gry szamanem na tym serwerze, czy standardowo? 

- Tylko DT

- Expiąc :D

- Dopóki nie zrobisz misji oraz eq, to będzie potrzebna kooperacja, na smoku jak i razadorze

- Hmm... nwm, zazwyczaj na DT byłem na +/- 90 lvl'u i nie miałem dropu. Ale wydaje mi się że raczej nie

- Tak

Żadnych rad, wszystko standardowo, tylko rób wszystkie misje, bo sporo się za nie dostaje (Bonusy, Jangi)

https://www.youtube.com/watch?v=yItnZT36hSA

Opublikowano

@Vitron

Spojrzycie na drop metków w grocie? Nie może być tak, że jest taki sam lub gorszy od metków 75-90. 8S

Trzy razy trudniejsze do ubicia, a żeby poleciała jakaś małż, eliksir czy kamol to cud.

Okej, przyjrzymy się dziś temu.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Przedwczoraj między godziną 20 a 22 straciłem ze sklepu hajs za sprzedane ku: 4 x 6,5kk i 2 x 13kk po tym gdy kiknęło całe ch1.

Pisałem do Feezy'ego - nawet nie odpisał.

Wczoraj napisałem do Kirka i stwierdził, że jest to niemożliwe po czym stwierdził, że ktoś mnie okradł  :D Zabrał jedynie kase za sprzedane itemy a reszte zostawił, później stwierdził, że jednak nikt się nie logował. Zbagatelizował sytuację twierdząc, że nikt tego nie zgłaszał oprócz mnie. We wtorek po zaistniałej sytuacji na TS oprócz mnie czekało 5 osób przez ponad godzinę i żaden admin się nie zgłosił. Dziś sprawdzałem kilka razy w grze czy jest dostępny technik - bo niby tylko on może to sprawdzić. Niestety olali sprawę a moja kasa poszła się pierdzielić, w sumie nie tylko mi coś zniknęło.

Opublikowano

Przedwczoraj między godziną 20 a 22 straciłem ze sklepu hajs za sprzedane ku: 4 x 6,5kk i 2 x 13kk po tym gdy kiknęło całe ch1.

Pisałem do Feezy'ego - nawet nie odpisał.

Wczoraj napisałem do Kirka i stwierdził, że jest to niemożliwe po czym stwierdził, że ktoś mnie okradł  :D Zabrał jedynie kase za sprzedane itemy a reszte zostawił, później stwierdził, że jednak nikt się nie logował. Zbagatelizował sytuację twierdząc, że nikt tego nie zgłaszał oprócz mnie. We wtorek po zaistniałej sytuacji na TS oprócz mnie czekało 5 osób przez ponad godzinę i żaden admin się nie zgłosił. Dziś sprawdzałem kilka razy w grze czy jest dostępny technik - bo niby tylko on może to sprawdzić. Niestety olali sprawę a moja kasa poszła się pierdzielić, w sumie nie tylko mi coś zniknęło.

Ile razy mam pisać, od takich rzeczy jest support. Do rana były tam 2 sprawy i obie załatwiłem i oddałem wszystko.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Ile razy mam pisać, od takich rzeczy jest support. Do rana były tam 2 sprawy i obie załatwiłem i oddałem wszystko.

­

Kirek stwierdził, że Cię poinformował także oby tak dalej z komunikacją w zespole. Nie informował mnie dalej co mam zrobić z tą sytyacją po prostu poszedł offline  :D

Ogólnie serwer jest spoko, trochę więcej ludzi i rynek jeszcze bardziej się rozkręci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...