Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak małej liczbie graczy? - przecież dużo ludzi gra, napewno jest z 1k+. Nie przejmować się takimi. -.-

EDIT. Dużo serwerów ma licznik i ma w du*ie opinie innych.

1k nie ma, ale liczba online dobija do 900, więc myślę, że niedługo będzie ten tysiąc.

tenor.gif

Opublikowano

Wolimy chuchać na zimne i licznika nie będzie. Trzeba jakoś z tym żyć - wielokrotnie wstawiane są w prezentację ss'y z M1, problemu nie widzę.

Opublikowano

Sh4ke skoro jesteś mogłbyś zgłoszenie z supportu ogarnać 10min temu wysłane :)

Bo niepowiem zaczał bym coś nagrywać ale musze czekać na końcowy etap z supportu.

P.S Chcielibyście seryjke z Cradosa? Co na niej byscie chcieli pisać na PW :)

Opublikowano

Zbroja na 116 była jeszcze w miarę ok, ale ta poprzedzająca ją aka. sułtan allahu akbar to jest tragedia...

EDIT: 

oczywiście chodzi mi o woja.

Opublikowano

Po aktualizacji klienta...

r9Uf4l2.png

Robiłem reinstall, pobierałem klienta od nowa i nic.. Dalej to samo. Po zamknięciu okienka, wyskakują pytajniki

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

­

Po aktualizacji klienta...

r9Uf4l2.png

Robiłem reinstall, pobierałem klienta od nowa i nic.. Dalej to samo. Po zamknięciu okienka, wyskakują pytajniki

Sposób jakiegoś gościa z forum, mu pomogło:

"Wchodzimy w pasek startu, następnie w "wyszukaj programy i pliki" wpisujemy %appdata%, wciskamy enter i usuwamy cały folder Crados, Crados2, CradosMT2 itd. Klient powinien działać, tylko NIE WOLNO zmieniać czcionki."

tenor.gif

Opublikowano

­

Sposób jakiegoś gościa z forum, mu pomogło:

"Wchodzimy w pasek startu, następnie w "wyszukaj programy i pliki" wpisujemy %appdata%, wciskamy enter i usuwamy cały folder Crados, Crados2, CradosMT2 itd. Klient powinien działać, tylko NIE WOLNO zmieniać czcionki."

Dzięki, działa.

To zapisywanie kont jest jakieś zjebane. Zapisałem sobie 3 konta, potem je usunąłem i po tym się klient już nie włączył...

Opublikowano

Od 11:09 czekam na jakąś odpowiedź w zgłoszeniue nr 178 ...

KIEDY MI ODPISZECIE BO CHCE SOBIE POGRAĆ A BEZ ROZWIAZANIA TEGO ZGLOSZENIA ANI RUSZ .......

nie dadzą ci sm za twoje marne filmy na yt, mam nadzieje ze pomoglem, nara

Opublikowano

Gdzie znajde podstawowe fryzury ? :) Jakby nie było to przydałyby się u NPC z jakimś bonem do expa. 

Nie ma dostępnych u nas podstawowych fryzur i nie będzie - już na 1wszej edycji była o tym mowa.

Opublikowano

Porażka 30 bodzi + RIB (+0) = RIB+2 [ Nie wiem jakieś te ulepszanie macie pojechane, nic się nie da ulepszyć, pali jak poje... 100-200 bodzi, i rib na +7/8 będzie, porażka -.-

Serwer posiada malutkie braki, mimo to się świetnie gra, ale to teraz zależy tylko od czasu, co zrobią z tym serwerem. 

x

Opublikowano

Porażka 30 bodzi + RIB (+0) = RIB+2 [ Nie wiem jakieś te ulepszanie macie pojechane, nic się nie da ulepszyć, pali jak poje... 100-200 bodzi, i rib na +7/8 będzie, porażka -.-

Serwer posiada malutkie braki, mimo to się świetnie gra, ale to teraz zależy tylko od czasu, co zrobią z tym serwerem. 

Szkoda bodzi na ulepszanie Riba od +0.. Lepiej dropnąć/kupić parę sztuk +0 i zrobić u kowala do +5/+6 i potem bodziami.

Opublikowano

Są 4 ch a gdzie reszta? 

Będzie nowa grafika - będą channele. Teraz można się na nie zalogować poprzez zmianę ch w grze ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...