Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie zrobić tak, żeby te [PS:0] wyświetlało się od danego poziomu? 

Przeniescie te 2 funkcje "Blokady postaci" oraz "Przedmioty z IS" do tego panelu bocznego. - Są tam wolne 3 miejsca :) Schludniej zawsze by to wyglądało.

I taka propozycja 4 slotów na rzeczy typu "rękawica złodzieja" "pierścień doświadczenia" "wierzchowiec" itp..

x

Opublikowano

Przeniescie te 2 funkcje "Blokady postaci" oraz "Przedmioty z IS" do tego panelu bocznego. - Są tam wolne 3 miejsca :) Schludniej zawsze by to wyglądało.

I taka propozycja 4 slotów na rzeczy typu "rękawica złodzieja" "pierścień doświadczenia" "wierzchowiec" itp..

4 sloty bez sensu bo ludzie z is zaloza wszystkie ppk medale bohatera i inne gowna... Balans ustawiony na becie pojdzie w piz*u ;)
Opublikowano

lipa z klientem  zamiast 6 mamy teraz  4 kanaly;/ teraz dopiero gimbaza da pole do popisu i duzo  osob ktorzy zaczynaja a musza zarabiac na dropie z metkow bd odpuszczac sobie gre

Opublikowano

lipa z klientem  zamiast 6 mamy teraz  4 kanaly;/ teraz dopiero gimbaza da pole do popisu i duzo  osob ktorzy zaczynaja a musza zarabiac na dropie z metkow bd odpuszczac sobie gre

Nadal jest 6 ch, z tym że w graficie jeszcze nie mamy 6, czekamy na Mizune w grze możesz normalnie przelogować się na ch5/ch6. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

misje są takie same jak na poprzedniej wersji? Jeśli tak to nie zagram, wystarczająco się natrudziłem na marne na s1 żeby robić je znowu na s2........ A serwer ogólnie bardzo fajny

Opublikowano

bez kitu poprzedni client byl duzo lepszy :)

Wymień mi kilka powodów?

Nie chcemy tego zmieniać, skoro juz jest, to niech zostanie.

Te przyciski są bardzo ważne, dlatego zostawiłem je tam.

4 sloty odpadają, też kiedyś chciałem to wprowadzić, lecz nie ma sensu.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

misje są takie same jak na poprzedniej wersji? Jeśli tak to nie zagram, wystarczająco się natrudziłem na marne na s1 żeby robić je znowu na s2........ A serwer ogólnie bardzo fajny

Wystarczy przeczytać kilka linijek prezentacji. Są zmienione.

Opublikowano

Wymień mi kilka powodów?

­

Graficznie jest slabo zrobiony, moim zdaniem klasyczny wyglad metina jest duzo lepszy , po 2 w oknie wyboru postaci nie dziala wybieranie enterem co ulatwialo sprawe i do tego te niedopracowane grafiki ch5 ch6 oraz zapisane passy 

Opublikowano

DcC6hjl.jpg

Także ludzi całkiem sporo :D

Niestety na siłę administracja próbuje zmieniać niektóre rzeczy. Ten nowy klient jest o wiele gorszy od poprzedniego.

up

nie tylko ty...

NIE SZPANUJ LAMUSIE, OKRADNE CIE : ) : ) : )

Opublikowano

wszystkie są zmienione? Czy poprostu mam zabijać inne potworki? *.*

Te same potworki tylko respią się szybciej i jest chyba większy % na drop itemków, np przy alchemiku to zauważyłem.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Witajcie!

W nocy z wtorku na środę o godzinie 5:20 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 1 godzinę. Ma ona na celu aktualizację kilku systemów i naprawę błędów.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

-----------------------------------------------------

Wyniki przerwy technicznej:

- Dodano możliwość zapisania 4 kont w cliencie

- Poprawiono działanie funkcji zastępowania psów zamiast zwykłych potworów

- Poprawiono działanie strzałek w wyborze postaci

- Zablokowano oddawanie doświadczenia podczas blokady doświadczenia

- Poprawiono kowala gildyjnego

- Zmieniono wygląd zbroi na 116 poziom oraz jej nazwę (od teraz: Zbroja Samuraja)

- Poprawiono obrażenia Siriusa

- Poprawiono czas pieczęci z Wieży Demonów

- Poprawiono ulepszacze do Skrzydeł Demona oraz Noży Siamese.

- Oraz kilka innych mniejszych zmian..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

W ile wbije 75 level bez Is?

Warto zaczynac od zera?

Szybko się expi, kilka H. Każdy zaczyna od zera, więc nie wiem skąd takie pytanie.

nie wprowadzam ludzi w blad lecz nie mam nigdzie zmiany na kanal 5 i 6

http://zapodaj.net/27fc2531b4ce1.png.html

gdzie niby masz zmiane  na  5 i 6 kanal?

ESC -> Zmień Kanał i masz 6x...

Mam pytanko czy przykładowo 100kk będe mógł sprzedawać na allegro lub zamieniać na PSC itp , pisząc na czacie czy jest to zabronione?

Ludzie tak piszą i nie dostają bana, więc chyba masz odpowiedź.

Opublikowano

Mam pytanko czy przykładowo 100kk będe mógł sprzedawać na allegro lub zamieniać na PSC itp , pisząc na czacie czy jest to zabronione?

Będziesz mógł. Handel yangami jest całkowicie dozwolony, choć Administracja nie bierze odpowiedzialności za jakiekolwiek oszustwa.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Albo taki licznik jak otwierasz czat gry i tam by pisało na niektórych serwerach tak było.

Było to już przerabiane mnóstwo razy, że nie zostanie dodany ze względu na to że będą ludzie pisać o podkręconym liczniku bądź o zbyt małej liczbie graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...