Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Poprawiono wskrzeszanie zwierzaków

- Usunięto limit poziomowy Instr. Jazdy Konnej

- Wszystkie potwory z Groty Wygnańców podchodzą do postaci (na następnej przerwie będzie tak na każdej mapie)

- Poprawiono tekstury Groty Wygnańców

- Poprawiono literówkę z wymaganą ilością przepustek na Piekielnego Minotaura

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie możliwość zakładania dwóch PD z lasu i np. z misji?

+ nie odpowiedzieliście komuś jakie są dziś nagrody za OX'a.

No i spoty by mogły się szybciej respić.

Opublikowano

Truta tylko ze szkat bossow czy leci np z rippera na ziemie?

Szkatułka Ripera , ze śmierci bezpośrednio i jeszcze na wyższym lv chyba z Razadora i Nemere 

Opublikowano

Serwer na prawdę genialny, tylko ogarnoł bym kontakt na TS z administracją.

Zapraszam dziś na OX o 19:00 zawsze super nagrody :)

I jak by ktoś pyta ile ludu :

post-127260-0-33213700-1424613820_thumb.jpg

837371446280124127260.png
Opublikowano
Te Poziomy Sezonowe działają? Bo trenowałem 3 razy, u NPC coś tam #1, #2 i dla testu #8 i po pokonaniu bossa jest komunikat "Twój poziom sezonowy wzrósł do poziomu: 0!" No to nieźle, szybki exp, trzeba przyznać :l­

tenor.gif

Opublikowano

Serwer na prawdę genialny, tylko ogarnoł bym kontakt na TS z administracją.

Zapraszam dziś na OX o 19:00 zawsze super nagrody :)

I jak by ktoś pyta ile ludu :

Przyznaj, chciałeś się eq pochwalić :D

Opublikowano

Zaszła mała zmiana. Dzisiaj zamiast Eventu OX będą raty serwerowe na 24h godziny :

- 25% exp

- 40% drop

Raty zostały już odpalone. Miłej gry i wysokich poziomów

Administracja CradosMT2

Opublikowano

@Sh4ke

Czemu nie bedzie ox'a ?

Bo Sh4ke ma gości ^^.

­

Te Poziomy Sezonowe działają? Bo trenowałem 3 razy, u NPC coś tam #1, #2 i dla testu #8 i po pokonaniu bossa jest komunikat "Twój poziom sezonowy wzrósł do poziomu: 0!" No to nieźle, szybki exp, trzeba przyznać :l­

tenor.gif

Opublikowano

Bo Sh4ke ma gości ^^.

­

jak mogłeś zrobić #8, skoro po #2 jest #3, która jest wyłączona do jutra?

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Kliknąłem na NPC i się tepnąłem :v­

Chodzi Ci, że jest bodajże 8 NPC? Nie ma różnicy do którego pójdziesz, a błąd, który opisałeś zostanie dziś poprawiony

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Chodzi Ci, że jest bodajże 8 NPC? Nie ma różnicy do którego pójdziesz, a błąd, który opisałeś zostanie dziś poprawiony

­

Ok, to git. A podmiana mobów na psy kiedy mniej więcej będzie? Bo trochę mi laguje jak dropię + mam sklepik otwarty ^^­ I pewnie nie tylko mi laguje.

tenor.gif

Opublikowano

Ok, to git. A podmiana mobów na psy kiedy mniej więcej będzie? Bo trochę mi laguje jak dropię + mam sklepik otwarty ^^­ I pewnie nie tylko mi laguje.

Dostałem dziś już skończone logowanie, wybór postaci, wybór królestwa i tworzenie postaci. Jeśli dostanę dziś jeszcze kilka rzeczy od Mizune (nawet bez nowego Interface'u) to możliwe, że w nocy, jednak nie ode mnie to zależy w tym momencie

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

jedna osoba wbiła 115 lvl, na mapę jest potrzeban przepustka, któej nie da się zdobyć w grze, ani w IS, wiecie co, czeka na nich od 9 rano do teraz i na ts nikt się nie pojawił

zaczyna się to co na s1, administracja 0 zainteresowania :)

Od tego jest support, a nie forum, czy ts. Tam najszybciej można to załatwić, dowiedzialem się teraz tego od Ciebie i zaraz to załatwie.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Od tego jest support, a nie forum, czy ts. Tam najszybciej można to załatwić, dowiedzialem się teraz tego od Ciebie i zaraz to załatwie.

­

Tak fajnie ja mam podobny problem ze zmianą hasła nie przychodzi mi link aktywacyjny a na suport piszę też brak linku aktywującego i nic zostało forum piszę i nic TS czekam i nic więc jak się skontaktować ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tak fajnie ja mam podobny problem ze zmianą hasła nie przychodzi mi link aktywacyjny a na suport piszę też brak linku aktywującego i nic zostało forum piszę i nic TS czekam i nic więc jak się skontaktować ?

Użyj innego e-maila niż onet.

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...