Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie będzie nowy client, jedynie kolejna jego aktualizacja, która będzie ważyć ok. 15-20 Mb

Te Poziomy Sezonowe zostały poprawione, czy dopiero będą?

tenor.gif

Opublikowano

Niestety w nocy mi internet trochę padał, a nie chciałem Was narażać na długie czekanie, więc nie zrobiłem tej przerwy. Na dzisiejszej będzie poprawione, jak chcesz to mozesz spróbować teraz wejść tam, lecz nie gwarantuje, ze wszystko przebiegnie pomyslnie

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Zrobicie coś z tą zmianą channelu  ? raz na dziesięć prób działa .. ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Może być nawet tak, że wyloguje do menu i po prostu wybierze inny channel z tym nie będzie żadnych problemów a z takim "automatycznym" to zawsze więcej problemów :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Niech mi już nikt nie mówi, że Administracji nie ma w grze...

hBkQlb6.png

fajnie, 3 administratorów, 2 modów, wszystko ok, szkoda, że napisałem do każdego wiadomość godzinę temu i 0 odzewu od każdego, o ile np mod alcatel coś odpisze, to Dedek nie potrafi chyba pisać na klawiaturze

Opublikowano

fajnie, 3 administratorów, 2 modów, wszystko ok, szkoda, że napisałem do każdego wiadomość godzinę temu i 0 odzewu od każdego, o ile np mod alcatel coś odpisze, to Dedek nie potrafi chyba pisać na klawiaturze

Nie wiem jak inni, ale jak ja wejdę do gry to mam średnio w minutę do 10 PW.

Opublikowano

Od dwóch dni piszę na PW do Administracji że pewna osoba lata na WH na DT i zero reakcji. Skąd to wiem? Bo co jakiś czas pod DT go widzę.

Więc ta lista online administracji jest do niczego. Jak już napisałem w grze: ' co z tego że tyle osób w administracji online, jak cheaterów jest coraz więcej '.

Opublikowano

Od dwóch dni piszę na PW do Administracji że pewna osoba lata na WH na DT i zero reakcji. Skąd to wiem? Bo co jakiś czas pod DT go widzę.

Więc ta lista online administracji jest do niczego. Jak już napisałem w grze: ' co z tego że tyle osób w administracji online, jak cheaterów jest coraz więcej '.

Jeszcze raz powtórzę, od taki rzeczy jest też support. Wystarczy napisać nick lub nagrać fllm.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Jeszcze raz powtórzę, od taki rzeczy jest też support. Wystarczy napisać nick lub nagrać fllm.

­

Ta będę mieć frapsa włączonego cały czas. Na PW piszę nick i CH za każdym razem, więc w czym problem go sprawdzić?

Opublikowano

Niech mi już nikt nie mówi, że Administracji nie ma w grze...

hBkQlb6.png

A Sh4ke pewnie gra w LoL'a Kappa

Jakie będą przedziały na ZUO? Ja bym proponował 1-49, 50-89, 90+.

Będzie zwiększenie maksymalnego poziomu? Jak tak to kiedy? MegaUpdate #1, #2? Bo po 11 dniach jest już 116lvl, więc pewnie kwestia 2 tygodni i będzie ten 125.­

tenor.gif

Opublikowano

Y mam problem z rajdem na 70 gdy się teleportuje z poczekalni to wywala mi clienta na innych tak nie było co mogę zrobić ? :)

Wypakuj ponownie clienta i spatchuj go.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Takze ten 180 zl psc wpadlo, jak ktos chce hacka ktory kosi bossy w jakies 6-7 sekund pw xD.

Napisałem na PW i czekam na szybką odpowiedź.

Opublikowano

Witajcie!

W nocy z poniedziałku na wtorek o godzinie 3:30 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 1 godzinę. Ma ona na celu aktualizację kilku systemów i naprawę błędów.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Kiedy nowy client ? Naprawicie teraz okno peta ?

Powtórzę jeszcze raz: nie będzie nowego clienta, a jedynie aktualizacja clienta i dziś będzie duża część z tego wprowadzona. Okno peta będzie wprowadzone jutro, natomiast dziś ważniejsze zmiany i nowości będą.

­

Q4iKmxa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...