Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra wyjebane w te sm i tak niektorzy maja po xK.

poelcam

skończ edytować już harper  xD

nie przesadziliście z dropem z blasków? te perły?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra wyjebane w te sm i tak niektorzy maja po xK.

poelcam

skończ edytować już harper  xD

nie przesadziliście z dropem z blasków? te perły?

Drop miał właśnie taki być, kto powiedział że blaski będą często?

Mój drop ze 100 Blasków :

j0z9d0.jpg

Opublikowano

Drop miał właśnie taki być, kto powiedział że blaski będą często?

Mój drop ze 100 Blasków :

j0z9d0.jpg

O jezu, jak na 100 blasków ma 1 perła dropnąć to już lepiej sprzedawać blaski i na DT latać :v

Co będzie do wygrania na OX'ie w niedzielę? Jakaś nagroda główna?­

tenor.gif

Opublikowano

O jezu, jak na 100 blasków ma 1 perła dropnąć to już lepiej sprzedawać blaski i na DT latać :v

Jak ja otworzyłem wczoraj 100, to 3 poleciały.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Pewnie to co ostatnio czyli za wygranie OX'a - Red Perła. Normalnie super nagroda ^^

Opublikowano

Zagram chodź wiem że wcześniej ga spędzał więcej czasu tutaj na forum niż na serwerze. 
To że sami macie świadomość że nie dbaliście pod koniec o serwer nic nam nie daje musimy mieć zapewnienie że to się więcej nie powtórzy...
Serwer wydaje się ciekawy ale raczej powtarzająca sytuacja z pierwszej odsłony już nikogo nie śmieszy więc ludzie podejdą tutaj bardzo sceptycznie nastawieni ale trzeba spróbować bo serwer był fajny lecz ta administracja...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Zagram chodź wiem że wcześniej ga spędzał więcej czasu tutaj na forum niż na serwerze. 

To że sami macie świadomość że nie dbaliście pod koniec o serwer nic nam nie daje musimy mieć zapewnienie że to się więcej nie powtórzy...

Serwer wydaje się ciekawy ale raczej powtarzająca sytuacja z pierwszej odsłony już nikogo nie śmieszy więc ludzie podejdą tutaj bardzo sceptycznie nastawieni ale trzeba spróbować bo serwer był fajny lecz ta administracja...

a jak gram i jest super atmosfera :)

105 lv up. 

Spoko się gra, uwielbiam robić misję i ten serwer jest dla mnie ^^

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Codziennie widze jakiegos admina online w grze ( na liscie znajomych) i nigdy dluzej niz 5 min nie czekalem na odp od admina, wiec jest pozytywnie ;)
Opublikowano

Polecam spojrzeć na misję historyka #5 gdzie do ubicia mamy x300 Zły Zarażony Przywódca.

Na mapie jest ich może z trzynastu, nie ma z nimi spota i trzeba jeździć jak głupi...

Robię to już godzinę i mam ubitych 46 8S Wypadałoby zmniejszyć to do x100 lub chociaż x150 jak 

wam to bardzo przeszkadza...

Przed reworkiem byliście zadowoleni z trudności tej misji, mam nadzieję że teraz to się zmieni :huh:

Serwer ciekawy, gra coraz więcej osób. Polecam tym co szukają serwera hard/medium. 

Opublikowano

Polecam spojrzeć na misję historyka #5 gdzie do ubicia mamy x300 Zły Zarażony Przywódca.

Na mapie jest ich może z trzynastu, nie ma z nimi spota i trzeba jeździć jak głupi...

Robię to już godzinę i mam ubitych 46 8S Wypadałoby zmniejszyć to do x100 lub chociaż x150 jak 

Przed reworkiem byliście zadowoleni z trudności tej misji, mam nadzieję że teraz to się zmieni :huh:

Serwer ciekawy, gra coraz więcej osób. Polecam tym co szukają serwera hard/medium. 

Tak to racja z tymi niektórymi misjami...

Opublikowano

yym zrobiłem sobie pieczęć młodego tygrysa i nie moge z niego bic -_- to jest jakis bug czy tak ma byc ?:>

musisz rozwinąć go dopiero na kolejny poziom i posiadać 11 poziom konia, wszystko masz na ten temat napisane

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

A no tak, troszkę czasu trzeba poświęcić.

Opublikowano

A ja jestem na nie, siedziałem w 2 miejscach na spocie i misje zrobiłem w około 3 h - czy to dużo ? Może i tak ale satysfakcja jest a yangi wpadają. Za to resztę z misji historyka robi się w miarę rozsądnym czasie.

Opublikowano

@ up

dziekowac ^^

a teraz glupie pytania :

czy jest zmiana umiejetnosci ?

czy ktoras klasa jest op w pvp ?

i najglupsze pytanie duzo ludzi ? :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Czemu nie mogę założyć butów wiatru? jak tu szybciej chodzić ;3

Buty wiatru tylko klikasz i speed zostaje przyznany :P I nie zajmują slota wtedy.­

tenor.gif

Opublikowano

@ up

dziekowac ^^

a teraz glupie pytania :

czy jest zmiana umiejetnosci ?

czy ktoras klasa jest op w pvp ?

i najglupsze pytanie duzo ludzi ? :P

1. u staruszki do 65lvl'a

2. podobno wszystkie są wyrównane

3. około 700 online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...