Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze ze jak i na starcie tak do teraz nie da sie usunać postaci naprawcie to

w DT buguje sie Metin z kturego dropią Mapy

w AV2 Ziny sa zbugowane + łuczniki nie podchodza 

Atlantyda - Mistyki bija z daleka zmienicie to tak jak luczniki czy zostaje ?

Ulepszanie - pisze ze jest 70% na ulepszenie hmmmm chyba na spalenie 

w dalszym ciagu nie dziala okno zwiezaka ni wiem czy to ma zwiazek z tym ze dziala to tylko na pety z IS ? 

Pety - dodajcie okno peta tego z gry i morzliwosc restartu skilli peta + zmniejszcie o troszke potrzebny exp do jego wbicia ale o troszeczke tak by sie fajniej gralo.

To tak tylko odemnie pozdro .

Od początku nie mam problemu z usunięciem postaci - podaj swój login na PW - przypomnę Ci kod.

Pisaliśmy na forum, gdybyś je śledził że mały błąd w queście dzisiaj w nocy poprawimy.

Chcemy zmienić kompletnie wszystkie moobki żeby podchodziły lecz mamy jeden mały problem.

Zaczyna się dyskusja jak na Invorii o prawidłowości % na ulepszenie - to się nazywa pech.

Działa na wszystkie pety, nie ma go ponieważ wprowadzimy to w całym nowym clientem.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

W nocy z czwartku na piątek o godzinie 2:45 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa 40-60min. Ma ona na celu aktualizację kilku systemów i naprawę błędów.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Poprawiono Wieżę Demonów

- Usunięto z kilku pięter wieży demonów niepotrzebne spoty potworów, które jedynie przeszkadzały

- Zablokowano handel podstawowymi zwierzakami

- Poprawiono z niektórych bossów drop, np. Zły Wódz Orków.

- Zmieniono drop ze Szkatułek Blasku Księżyca

- Usunięto większość potków dropiących z potworów

Opublikowano

Super serwer, jest TOP jak na razie ! Zapraszam i pozdrawiam całą administracje

Opublikowano

mogliscie nie oddawac tych sm 

Za późno już. Nie chcieliśmy aż tylu osób odstraszyć na początek.

Z czego tu dropi fms???

Besty / Mini-Bossy w M2 / Góra Wspaniałych / Best Kapitan - dużo dropi :)

Opublikowano

Za późno już. Nie chcieliśmy aż tylu osób odstraszyć na początek.

Besty / Mini-Bossy w M2 / Góra Wspaniałych / Best Kapitan - dużo dropi :)

Gdzie się znajduje Świątynia Wspaniałych do wbijania Poziomów Sezonowych?

tenor.gif

Opublikowano

­To chyba nie powinno być tak, że po kliknięciu na Stare Pudło w DT śmierć się nie pojawia? ;x

Już nie ważne, ślepy jestem po prostu.

tenor.gif

Opublikowano

200kk to nie jest dużo. Ja w jeden wypad jakieś 2h na metkach 75 wyciągałem jakieś 300kk, teraz ciężej, bo KU pospadały z ceny, ale i tak jest nieźle :)

no to popatrz po jakim czasie te yangi zdobywa

sh4ke mialo  byc placone w pln

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie moge uruchomic clienta. Jakis bład z Network, a pobierałem najnowszego clienta.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

no to popatrz po jakim czasie te yangi zdobywa

sh4ke mialo  byc placone w pln

I jest płacone w pln, sm również osoby dostają nagrywające. Nie zaczynaj już teorii że może ktoś yangi / eq dostaje od Administracji.

Nie wiem dlaczego, ale nie moge uruchomic clienta. Jakis bład z Network, a pobierałem najnowszego clienta.

Wrzuciłeś najnowszego patchera i jedynego obecnie?

Opublikowano

I jest płacone w pln, sm również osoby dostają nagrywające. Nie zaczynaj już teorii że może ktoś yangi / eq dostaje od Administracji.

Wrzuciłeś najnowszego patchera i jedynego obecnie?

raczej sprzedaż sm w grze ;]

myslalem, ze sobie pogram dłuzej, ale robienie tego samego od początku jest nudne lol

Opublikowano

jest dosyć sporo graczy a administracja się cały czas udziela i stara rozwijać dalej ten fajny serwer ;) (Jest spore zainteresowanie serwerem)

Oby tak dalej i więcej aktualizacji które dodadzą fajne i ciekawe rzeczy do rozgrywki :P

Serwer polecam ,sam gram i gra mi się bardzo przyjemnie zapraszam wszystkich do gry  ^_^

Opublikowano

Może dlatego, że dostałam 1800sm(60zł wow ale dużo nie) za nagrywanie? Podkreśliłabym, że za serię nie biorę żadnego hajsu. Z tego kupiłam pd, rękawice i wierzchowca + zostało mi sm na bodajże 4x 100sm, a więc dlaczego miałam tego nie sprzedać? Sprzedałam je po 75kk i sklep stał całą noc. + oczywiście ulepszanie tych ribów, które miałam do +9 i sprzedawanie ich + KU. Jakbyście już nie mieli się do czego przyczepiać lol.

Opublikowano

Może dlatego, że dostałam 1800sm(60zł wow ale dużo nie) za nagrywanie? Podkreśliłabym, że za serię nie biorę żadnego hajsu. Z tego kupiłam pd, rękawice i wierzchowca + zostało mi sm na bodajże 4x 100sm, a więc dlaczego miałam tego nie sprzedać? Sprzedałam je po 75kk i sklep stał całą noc. + oczywiście ulepszanie tych ribów, które miałam do +9 i sprzedawanie ich + KU. Jakbyście już nie mieli się do czego przyczepiać lol.

i co szejkuś? 

Opublikowano

i co szejkuś? 

Weź idź i się zabij, proszę. Aż tak cie dupa j****y cebulaku boli, że sobie sprzedałam 400sm w grze? Bo k***a tobie jest to tak ciężko zrobić?

Poświęcam swój czas, po 3h dziennie przez 3 dni żeby nagrać 1 chociażby INTERESUJĄCY odcinek, ale jak już sprzedam 400sm to jest wielka afera.

Administracja ma tutaj gówno do powiedzenia tak szczerze, dostałam 1800sm NA MIESIĄC J****Y CEBULAKU, jest to za moją ciężką pracę i mogę z tym robić to co mi się tylko k***a żywnie podoba, a tobie c**j do tego.

Wypierdalaj, dzięki.

Edit: Żebyś mnie tutaj źle nie zrozumiał w kwestii tego zdania: ,,Administracja ma tutaj gówno do powiedzenia tak szczerze" - zapłacono mi w sm, więc są one moje i mogę robić z nimi wszystko co tylko chce, ponieważ na nie normalnie zapracowałam.

Opublikowano

i co szejkuś? 

Pisałem PLN + SM, nagrywa spora ilość osób i nie pamiętam komu dokładnie płacimy. Poza tym nie ja płacę osobiście.

Co w tym złego? Bo nie do końca rozumiem - gracze mogli kupić za darmo SM przez yangi, nie musieli wydawać złotówek?

Zawsze jest to samo, że gdy YT'ber dostaje SM to inni mają pretensje. Dostała 1800 SM na miesiąc i jeszcze jakiś problem.

Poza tym przypomnę ponownie cytat od jednej osoby z Balmory : Niech sobie robi co chce na własnym serwerze, byleby mu nie szkodził - kwestia nadania SM.

Opublikowano

Pisałem PLN + SM, nagrywa spora ilość osób i nie pamiętam komu dokładnie płacimy. Poza tym nie ja płacę osobiście.

Co w tym złego? Bo nie do końca rozumiem - gracze mogli kupić za darmo SM przez yangi, nie musieli wydawać złotówek?

Zawsze jest to samo, że gdy YT'ber dostaje SM to inni mają pretensje. Dostała 1800 SM na miesiąc i jeszcze jakiś problem.

Poza tym przypomnę ponownie cytat od jednej osoby z Balmory : Niech sobie robi co chce na własnym serwerze, byleby mu nie szkodził - kwestia nadania SM.

na ts mowiles, ze kazdy ytber dostanie na WŁASNY UŻYTEK

cebulaku? ciężką pracą?  xD

KjZkqW1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...