Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z łowienia.

Tego jeszcze nie wiemy, możliwe że do EQ bezpośrednio.

Jest to losowa 1-2 książki, natomiast ze zwoju um. (3) leci 1-3.

Pisałem w ciągu 24h już to chyba 4 razy 700 ponad jest i przybywa - jest dość pokaźna reklama i będzie większa jeszcze.

Zróbcie do EQ bezpośrednio, tylko zablokujcie drop blasków w m1 albo od 25 jak OX, nie będzie botów ;x­

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie - zwierzak dostaje doświadczenie kiedy sam expisz.

A kiedy naprawicie to, że po wbiciu petowi lvla on się odwołuje? ;s

tenor.gif

Opublikowano

A kiedy naprawicie to, że po wbiciu petowi lvla on się odwołuje? ;s

Jest to specjalnie, aby bonusy się nie bugowały i wszystko działało w pełni.

Opublikowano

Szejk&Przemek szkoda, że serwerem tak się nie zajmowaliście przez jego upadkiem i restartu, bo jak ja mam grać od nowa to ja dziękuje ;d tak wgl, to sporo tych questów usunęliście na s1 po wbiciu 20 miałem Full stronę, teraz tylko kilka misji. A szkoda, bo fajnie je się robiło i zawsze mogłeś coś z nich zdobyć. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Kiedy bedzie bs działał ? : >

Jak zdobęde symbole dzika//lwa itd ? : >

A co w BS nie działa prócz tego, że jak zmianki masz na 3/4/5 stronie to nie mixuje?

Szejk&Przemek szkoda, że serwerem tak się nie zajmowaliście przez jego upadkiem i restartu, bo jak ja mam grać od nowa to ja dziękuje ;d tak wgl, to sporo tych questów usunęliście na s1 po wbiciu 20 miałem Full stronę, teraz tylko kilka misji. A szkoda, bo fajnie je się robiło i zawsze mogłeś coś z nich zdobyć. No ale powodzenia. 

Taki był zamiar że usuniemy część misji a za resztę damy lepsze nagrody.

Opublikowano

Kiedy bedzie bs działał ? : >

Jak zdobęde symbole dzika//lwa itd ? : >

Dropią z Wodza Orków, Best Kapitana np.

Opublikowano

Myślisz sobie - jebne nocke, bo dzisiaj nie ma przerwy technicznej. To oczywiście się serwer musiał wyjebać.

Opublikowano

Myślisz sobie - jebne nocke, bo dzisiaj nie ma przerwy technicznej. To oczywiście się serwer musiał wyjebać.

no dokładnie...

Opublikowano

Ech jaka jest szansa na wejscie medalu : > spalił 10 medali na 6poziom konia :>

"Szansa na pomyślne rozwinięcie Konia wynosi 50% (Nie działają na nie Rady Pustelnika)."

Opublikowano

Co do przerw technicznych zawsze je zapowiadamy wszędzie, pamiętaj że serwer tygodnia nie ma i dlatego są tak często, aby wszystko poprawić w pełni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...