Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na starcie odniosłem wrażenie że administracja wcale nie myśli ...

EQ z bety wsadzone do dozorcy pozostało na officialu. Wiele osób miało i nadal ma bryłki, które już dawno wsadzili do EQ i nie da się nawet ogarnąć ile tego mają i kto je ma.

Nie polecam. Często serwer leży z niewiadomych przyczyn ... i zero informacji na stronie czy forum.

Bryłki i eq z bety na officialu? Nie wiem skąd ty to wziąłeś...Źle spałeś i sen się urwał? Całość z bety została skasowana przed startem i to chyba jest logiczne.

Często leży z niewiadomych przyczyn ? Widzę wyssane info z fi*ta. Ani razu serwer nie został wyłączony bez informacji na forum/stronie/w grze, o wszystkim informujemy graczy kiedy odbędzie się przerwa techniczna itd. 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze gra mi się z*********e, polecam! Itemki faktycznie ciężko ulepszyć, ale jest ich od groma, więc jest ok. Jedyna rzecz jaka mi przeszkadza to nagrody za questy... Dlaczego za te proste typu zabij jakiegoś bossa dostaje się po 14kk yang + np. zwoje egzo a za gówno questy typu zbieraj, na które schodzi 1-2h nagrody są po postu słabe? Powinno być raczej na odwrót. Poza tym jest super, exp i drop fajnie dobrane, jest na czym zarabiać.

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Poprawiono system petów (możliwość zwiększania kilku/kilkunastu punktów jednocześnie oraz zwiększono otrzymywane doświadczenie zwierzaków)

- Dodano możliwość wymiany Kamieni Duchowych na Tęczowy Kamień u Kowala

- Poprawiono system wierzchowców (sprawdzanie pieczęci)

- Aktywowano ponownie system dnia i nocy

- Poprawiono komunikat o niepowodzeniu wytwarzania przedmiotu

- Poprawiono Owoc Życia

- Poprawiono Księgę Umiejętności

- Zmodyfikowano Wieżę Demonów (od teraz mapy będą lecieć bezpośrednio do ekwipunku).

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatkowo informuję, że takie zmiany, jak między innymi:

- Dodano Zmieniacza Bonusów

- Poprawienie opisu Pierścienia Radości w grze

- Poprawienie ikon Biżuterii Wspaniałych

- Poprawienie tekstur w Grocie Wygnańców

zostaną wprowadzone jeszcze dziś po południu bez konieczności wykonywania przerwy technicznej wraz z nowym patcherem, który w ciągu najbliższych 48 godzin będzie jedynym działającym, a stary przestanie łączyć się z serwerem, dlatego prosimy o uwagę i sprawdzanie dostępności ściągnięcia uaktualnionego patchera.

Pozdrawiam, Przemek.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Osobiście serwer mega. Niestety nie mam zbytnio czasu na grę więc pewnie będę musiał zrezygnować ale muszę przyznać świetnie wybalansowany exp i drop. Jedynie co mnie zażenowało to fakt, że przez te 2 dni od startu nawet nie zdążyłem ulepszyć fms do +9, wydałem na bodzie zapewne więcej niż jest ta broń warta i tak sobie teraz myślę że mogłem nazbierać i kupić go od innego gracza ale trudno xD 

Nic tylko grać ! Serdecznie zapraszam na serwer ! :)

Opublikowano

Kiedy wprowadzacie nose GUI oraz nowe okna logowan etc?

Po co zmieniać logowanie? Nie wpływa to na serwer tak naprawdę, a większość czasu spędzasz w  grze już zalogowany.

Opublikowano

Po co zmieniać logowanie? Nie wpływa to na serwer tak naprawdę, a większość czasu spędzasz w grze już zalogowany.

Ale wygląda to dużo przyjemniej, aktualne okno logowania jest brzydkie.

Opublikowano

Po co zmieniać logowanie? Nie wpływa to na serwer tak naprawdę, a większość czasu spędzasz w  grze już zalogowany.

Nowe GUI ma wprowadzić także nowy wygląd okien w grze, które bardzo umilają oko 

Opublikowano

Krzywy ma troszkę roboty, a my mamy dużo rzeczy do wprowadzenia - wszystko będzie w swoim czasie. Dzisiaj lub maksymalnie jutro będzie już w 100% działający patcher, dzięki któremu wejdzie już kilka nowości.

Opublikowano

Cześć,

od dziś dostępny jest niżej do pobrania nowy patcher, który nie powinien sprawiać jakichkolwiek problemów. Stary zostanie natomiast jutro wyłączony, dlatego prosimy o jak najszybsze pobranie i zmienienie patchera. 

Linki:

http://www14.zippyshare.com/v/Cr9plB8S/file.html

http://patcher.cradosmt2.pl/CradosMt2.exe

https://mega.co.nz/#!S0YXEaxS!GZ2YDb35eqgGXoMUn4mzbZYsqY8rryul__iM4ou6Wgg

http://www.speedyshare.com/yVBcZ/CradosMt2.exe

Patchera należy wrzucić do głównego folderu z grą.

Pozdrawiam, Przemek.

Opublikowano

Serwer elegancki. Wraca chyba do świetności nie prawda? Nie zmarnujcie tego :) Dbajcie i liczcie hajs.

Ile online?

Opublikowano

Serwer elegancki. Wraca chyba do świetności nie prawda? Nie zmarnujcie tego :) Dbajcie i liczcie hajs.

Ile online?

irAXw2b.jpg

700-800 i codziennie rośnie, a my dogadujemy się z większym gronem youtuberów.

­

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

irAXw2b.jpg

700-800 i codziennie rośnie, a my dogadujemy się z większym gronem youtuberów.

­

Te liczeniem hajsu było ironią żebyś źle nie zrozumiał mordeczko.

Serwer naprawdę dobry. Nie wiedziałem, że masz aż takie umiejętności ^^ a szkoda szkoda taka osoba by mi się przydała na zlecenie, ale pewnie nie zainteresowany :D

Powodzenia.

@topic

czy mając 25lv bijąc pieski w m1 wpadnie mi exp ? :D

Opublikowano

Nie odnotowałem spadku graczy, przykro mi :/

Nie musze ci nic udowadniać, a tak ogólnie to jest prezentacja cradosa, nie CASTIOSA jakbyś nie zwuażył.

Dobra kończę tą "rozmowę", bo mi szkoda % na was, pozdrówki.

No dokładnie, możesz wypierdalać na swoje gotowe gówno. Musiałeś nieźle wylizać dupkę swojemu panu Weight'owi, żeby ''zaistnieć'' na jego gotowcu. xD

Szkoda słów na gimbaze. 

Serwer polecam, stabilny i jest z kim grać. 

Planujecie wykupić reklamę u Tream'a bądź Wallander'a?

­

Opublikowano

Te liczeniem hajsu było ironią żebyś źle nie zrozumiał mordeczko.

Serwer naprawdę dobry. Nie wiedziałem, że masz aż takie umiejętności ^^ a szkoda szkoda taka osoba by mi się przydała na zlecenie, ale pewnie nie zainteresowany :D

Powodzenia.

@topic

czy mając 25lv bijąc pieski w m1 wpadnie mi exp ? :D

Serio chcesz expic na 25 na psach o luju xD

zrozum przekaz znaczenia słowa Topic

Skąd truta?

Opublikowano

Można ss z ch1 m1 każdego królestwa za limit, + jak ze zmiankami i dodaniami, da się eq z hp łatwo zrobić?

Hmm jinno full ludzi, wszędzie sklepy, chunjo i shinso można kogoś spotkać, ale raczej wszyscy expią czy coś :) w 2 dni zrobiłem żelka, ebo, ribka + całkiem spoko bony do tego złota +7 i maska na 41 +7 z questów :) zmianek dropłem z ponad 1k łącznie :)

Opublikowano

Hmm jinno full ludzi, wszędzie sklepy, chunjo i shinso można kogoś spotkać, ale raczej wszyscy expią czy coś :) w 2 dni zrobiłem żelka, ebo, ribka + całkiem spoko bony do tego złota +7 i maska na 41 +7 z questów :) zmianek dropłem z ponad 1k łącznie :)

A jak biolog, wolne spoty?

Opublikowano

A jak biolog, wolne spoty?

Biolog spoko trochę inaczej zrobiony, niż na innych serwerach. Przedmioty do biologa są zupełnie inne, niż do ulepszania i dropiom o wiele częściej. Z metków eliksir poszukiwacza, więc i czas oddawania można minimalizować. Spotów wolnych jest bardzo dużo. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...