Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, dobra gra 400 osób xD a wypowiadam się, bo mogę. ;)

Na twoim miejscu zamiast wypowiadania się w tym temacie zabezpieczyłbym forum serwerowe przed przypadkowymi szkodnikami. Na pewno nie stracisz na tym czasu. :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na twoim miejscu zamiast wypowiadania się w tym temacie zabezpieczyłbym forum serwerowe przed przypadkowymi szkodnikami. Na pewno nie stracisz na tym czasu. :)

Jakbym jeszcze był od forum... xD

Opublikowano

Sorry Sh4ke, ale jak to ma być medium, jak fmsa jara ciągle, na poprzedniej edycji, która podobno była ''trudniejsza'' szło łatwiej wbić fms'a.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Sorry Sh4ke, ale jak to ma być medium, jak fmsa jara ciągle, na poprzedniej edycji, która podobno była ''trudniejsza'' szło łatwiej wbić fms'a.

Bronie są bardzo łatwe do zdobycia, natomiast wbicie ich na +9 jest specjalnie takie, aby miały swoją wartość i nie były wyrzucane jak poprzednio na glebę.

Taki tam OX i 364 osoby, Nukey mieliście tyle na serwerze?

ejcz4j.jpg

Opublikowano

Bronie są bardzo łatwe do zdobycia, natomiast wbicie ich na +9 jest specjalnie takie, aby miały swoją wartość i nie były wyrzucane jak poprzednio na glebę.

ejcz4j.jpg

No niestety na OX'ie mielśmy trzy razy więcej. :(

@Skad miecz +1?

Opublikowano

@Skad miecz +1?

Zapewne mieliście tyle osób, przy obecnym stanie licznika, który zapewne nie jest kręcony. Chciałbym zobaczyć jakiś dowód na tą ilość, ponad 1k osób na oxie no ciekawe. Tyle to od początku serwera to ty osób nie miałeś :) Dobre bajki.

Już niedługo więcej eventów - kalendarz eventów + nowa grafika clienta + dodane rzeczy typu panel pet / biologa / bs.

PS. Strona się wam rozjeżdża.

Opublikowano

Zapewne mieliście tyle osób, przy obecnym stanie licznika, który zapewne nie jest kręcony. Chciałbym zobaczyć jakiś dowód na tą ilość, ponad 1k osób na oxie no ciekawe. Tyle to od początku serwera to ty osób nie miałeś :) Dobre bajki.

Już niedługo więcej eventów - kalendarz eventów + nowa grafika clienta + dodane rzeczy typu panel pet / biologa / bs.

Serio sh4ke daj sę spokój z Njukejem bo to debil xD

Zajmij się lepiej serwerem nie dyskutuj z nim nie wiem czy macie jakies spiny czy nie ale powinienes sobie odpuscic xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Serio sh4ke daj sę spokój z Njukejem bo to debil xD

Zajmij się lepiej serwerem nie dyskutuj z nim nie wiem czy macie jakies spiny czy nie ale powinienes sobie odpuscic xD

Ja nie prowadzę wojenek ani spin, sam wiesz RPK 100%, ale jak ktoś pisze że mój serwer na 300 graczy, a na jego zbugowanym badziewiu tylko postaci nie miał, strona mu nie działa to mnie krew zalewa.

Jeszcze lepszą informacją jest że na OX miał ponad 1k graczy, może mu się to pomyliło z ilością postaci od początku serwera no nie wiem.

Właśnie czytam i odpisuję na forum / support - dzisiaj przerwa techniczna - dużo zmian i poprawa błędów będzie.

Opublikowano

@Skad miecz +1?

Szkoda, że pod prezentacją sami mówiliście, że chcecie dobić do 1000 graczy.  xD

Opublikowano

Szkoda, że pod prezentacją sami mówiliście, że chcecie dobić do 1000 graczy.  xD

Szkoda, że reklama jeszcze praktycznie nie wystartowała.­

tenor.gif

Opublikowano

Olejcie tego ziomeczka, niech sobie offtopuje i spamuje, najlepiej takich ignorować. Siedzi w tej prezentacji bo szuka czegoś, co może do siebie wprowadzić bo zapewne gracze odchodzą z jego serwera i idą tutaj : ]

Co do samego serwera jest mega. Exp spokojny, drop dopasowany, sporo można zarobić na zmiankach, które dobrze lecą, event walentynkowy spoko - dropnięta pelerynka+, sporo innych przydatnych rzeczy :P Po dwóch dniach mam w miarę dobre EQ, Aure M7 i Berka G1, czas dobić do G1 Aure i można zabierać się za expienie.

Serwer polecam i liczę na kolejne eventy  B)

Opublikowano

Olejcie tego ziomeczka, niech sobie offtopuje i spamuje, najlepiej takich ignorować. Siedzi w tej prezentacji bo szuka czegoś, co może do siebie wprowadzić bo zapewne gracze odchodzą z jego serwera i idą tutaj : ]

Co do samego serwera jest mega. Exp spokojny, drop dopasowany, sporo można zarobić na zmiankach, które dobrze lecą, event walentynkowy spoko - dropnięta pelerynka+, sporo innych przydatnych rzeczy :P Po dwóch dniach mam w miarę dobre EQ, Aure M7 i Berka G1, czas dobić do G1 Aure i można zabierać się za expienie.

Serwer polecam i liczę na kolejne eventy  B)

Nie odnotowałem spadku graczy, przykro mi :/

Nie musze ci nic udowadniać, a tak ogólnie to jest prezentacja cradosa, nie CASTIOSA jakbyś nie zwuażył.

Dobra kończę tą "rozmowę", bo mi szkoda % na was, pozdrówki.

Opublikowano

WhyNot ponawiam prośbę i prosze o rozważenie, mianowicie przydałaby się opcja zmiany czcionki w kliencie na DUŻĄ

czy to jest możliwe?

Opublikowano

WhyNot ponawiam prośbę i prosze o rozważenie, mianowicie przydałaby się opcja zmiany czcionki w kliencie na DUŻĄ

czy to jest możliwe?

­Ja tam adminem nie jestem, sam bym chciał większą czcionkę :P Niby w questach wychodzą napisy poza ramkę, ale tak szczerze - kto to czyta? :D

tenor.gif

Opublikowano

Nie żebym bronił casti** i 15 letnie dziecko Nukey'a ,ale na castiosie z tego co mi wiadomo na OX'ie było okolo 500 osób.

@Nukey 

Lepiej zajmijcie się padającą stroną i forum a nie pisaniem postow na MPC.

// Kiedy kolejny event?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie odnotowałem spadku graczy, przykro mi :/

Nie musze ci nic udowadniać, a tak ogólnie to jest prezentacja cradosa, nie CASTIOSA jakbyś nie zwuażył.

Dobra kończę tą "rozmowę", bo mi szkoda % na was, pozdrówki.

Pewnie, że nie odnotowałeś licznik x5 się jebnie i git.

Nie musisz udowadniać, a każdy Cię wyśmiał ponad 1k na OX - jak mówiłem postaci od startu tyle nie widziałeś na serwerze.

czy to jest możliwe?

Będzie kiedy dodamy cały nowy wygląd Clienta.

Opublikowano

Sh4ke

A kiedy można spodziewać się nowego klienta, jestem zmuszony odstawić serwer, póki jest mała czcionka a bardzo chciałbym na niego jak najszybciej wrócić :)

Opublikowano

Witajcie!

W nocy z niedzieli na poniedziałek o godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa 1h - 1,5h. Ma ona na celu aktualizację kilku systemów i naprawę błędów.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

Opublikowano

Na starcie odniosłem wrażenie że administracja wcale nie myśli ...

EQ z bety wsadzone do dozorcy pozostało na officialu. Wiele osób miało i nadal ma bryłki, które już dawno wsadzili do EQ i nie da się nawet ogarnąć ile tego mają i kto je ma.

Nie polecam. Często serwer leży z niewiadomych przyczyn ... i zero informacji na stronie czy forum.

Opublikowano

Na starcie odniosłem wrażenie że administracja wcale nie myśli ...

EQ z bety wsadzone do dozorcy pozostało na officialu. Wiele osób miało i nadal ma bryłki, które już dawno wsadzili do EQ i nie da się nawet ogarnąć ile tego mają i kto je ma.

Nie polecam. Często serwer leży z niewiadomych przyczyn ... i zero informacji na stronie czy forum.

Dział bajkopisarzy 2 niżej.

Nie ma żadnych bryłek na serwerze z Bety, żadnego EQ z bety, nie wiem o czym mówisz. Proszę ss'y / filmy z dowodami.

Po twoich postach wnioskuję, że albo dostałeś czymś w głowę albo płacą Ci za pisanie tych bredni.

Żaden sub-channel nie padł od startu, więc k***a podaj sobie rękę z panem Nukey i spadajcie patrzeć swojej prezentacji, bo coraz lepsze bajki wymyślacie oboje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...