Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, tak jak na poprzedniej edycji jest strasznie popularny i administracja ogarnięta. :)

Opublikowano

Wbiłem 136 level i jest navicat więc podziękuje .

Jakieś dowody chociaż, hm?

Takie puste gadanie nie jest w ogóle niczego warte. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wbiłem 136 level i jest navicat więc podziękuje .

idioto piszesz już 3 takiego samego posta pod rząd, leci raport bo twoje wypowiedzi nawet nie mają 1% prawdy

Polecam serwer, tak jak na poprzedniej edycji jest strasznie popularny i administracja ogarnięta. :)

Dzięki.

Jak ze skillami? :)

W ile wbija sie 100? :)

Postacie zbalansowane?

Z czego dropi bron na 75?

na 5 lvl na P u uriel dostajesz

100 wbijesz w max kilka godzin

postacie są ok, oczywiście są lepsze i gorsze ale tak było od zawsze

bron 75 ze szkaty ripa ktore zdobędziesz z bossów etc.

sygna.jpg

Opublikowano

Grałem na pierwszej wersji , ale padła. Bardzo drogi is , w którym były bardzo dobre itemki jak zmianki 6/7 i dodania , więc jeśli ktoś zainwestował dużo kasy w is był znacznie silniejszy. Na drugiej wersji juz nawet nie grałem , ale też padła :D i ta też padnie zapewne. Nie polecam.

Opublikowano

Grałem na pierwszej wersji , ale padła. Bardzo drogi is , w którym były bardzo dobre itemki jak zmianki 6/7 i dodania , więc jeśli ktoś zainwestował dużo kasy w is był znacznie silniejszy. Na drugiej wersji juz nawet nie grałem , ale też padła :D i ta też padnie zapewne. Nie polecam.

Jak byś nie wiedział 6-7 nie ma już od dawna i nie będzie, to był najgorszy pomysł z naszej strony przy 1 odsłonie co potem zaowocowało,

a 2 edycja stała pół roku, czy to mało przy większości serwerów padajacych po 2 tyg?

To już sam sobie musisz odpowiedzieć na to pytanie

sygna.jpg

Opublikowano

Hmm.. Po wybraniu postaci, przy ładowaniu wywala mi z gry.. O co chodzi? Pobierałem jakiegoś patcha jak coś ; d

Postać w shinsoo zalogować się nei da, w jinno normalnie można wejść.. o co chodzi?

Ugh poszło.. ; d nie było tematu xD

Opublikowano

Hmm.. Po wybraniu postaci, przy ładowaniu wywala mi z gry.. O co chodzi? Pobierałem jakiegoś patcha jak coś ; d

Postać w shinsoo zalogować się nei da, w jinno normalnie można wejść.. o co chodzi?

Wyślij mi na PW zawartość pliku sysser z clienta.

Coś zapewne masz nie tak, ewentualnie spatchuj jeszcze raz.

MasterPiro nagrał gameplaya ze startu, zapraszam do oglądania :)

https://www.youtube.com/watch?v=02xa8p1KHaY

sygna.jpg

Opublikowano

Patrząc na itemshop serwer troche pod is i tym mnie odstrasza ale sprawdze.

Btw da sie jakos zdobyc kostiumy i fryzki z hp jak w is bez wydawania kasy, bo 15 tys hp to sporo ;] .

Ogólnie jak na moje oko ceny w is są nieco wygórowane, fryzura powinna być do kupienia już za 12zł sms a nie 23 ...

A fryzurki zapewne 30 dniowe

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Ten licznik Online na stronie głównej działą poprawnie? :)

Licznik na pewno nie jest kręcony, grałem na wielu rożnych serwerach, każdy spot jest cały czas zajęty od mapy 30 do mapy 120 , w mieście biega pełno wiary nie mówiąc nic o samym wołaczu który lata jak szalony i nie można nawet przeczytać wiadomości.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

A pobiorę i zagram chyba kiedyś grałem na waszym serwerze w sensie chyba na 1 lub 2 odsłonie,ale mniejsza z tym,najważniejsze co ma być jak wbije na serwer.

- Stabilny serwer.
- Duża ilość graczy.
- Gm pilnujący botów..
- i nieprzesadzone z rzeczami żeby nie wiadomo ile tego nie było.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Odbędzie się konserwacja o godzinie 15:50.

Poprawimy na niej kilka drobnych rzeczy oraz dodamy przewodnik do górnictwa po 5kk u handlarza broni.

Pozdrawiamy

sygna.jpg

Opublikowano

Odbędzie się konserwacja o godzinie 15:50.

Poprawimy na niej kilka drobnych rzeczy oraz dodamy przewodnik do górnictwa po 5kk u handlarza broni.

Pozdrawiamy

Panie Januszu, Wasza strona oraz forum dalej mi nie działa, usunąłem ciasteczka i nic... Kolega ma z tej samej firmy internet i też mu nie działa, lecz na mojego brata laptopie wszystko śmiga ;o

Na serwerze przydałoby się poprawić/wprowadzić:

-Ognisty Duch, gaśnie po wejściu na konia.

-Olejek wygnania u NPC za rosądną cenę w yang.

-Ograniczenie drop KD, moim zdaniem za dużo tego dropi.

-Wyrzucić z serwera drop na różnych mapach zbędnego syfu typu "zelazny Helm", który leci na v2, czy "kolczasty Luk"

-Dodanie zapisu wlasnego miejsca na mapie. Nie wiem czy każdemu się chce biegać przykładowo w tą i z powrotem od Dowódcy Oddziału na środek mapy 30 lvl. 

-Dodanie banku, z możliwością przelewu yangów na nick.

-Dodanie 2 dodatkowych slotów na rzeczy typu. Rekawice/Pd/Wierzchowce itp.. Zakładając jakiegoś wierzchowca + PD, mamy zajętę dwa sloty, co nie pozwala nam założyć butów wiatru, czy dodatkowe wspomagacza ;c

-Dodanie kopalni na serwerze z questami na rudy u Dekoabe. Kopiemy mu np. 100 rud i za to dostajemy np bon przeciwko bossom/metinom/ludziom, lub wszystko łącznie. Przydałoby się po wprowadzeniu owej propozycji zmniejszyć pkt do ulepszania kilofu.

-Kalendarz eventów w grze

-Auto-patcher ma puste pola wyboru, chodzi mi o opcje typu rozpocznij grę itp.

-Mapa handlowa. (Pozwoliłoby to na rozwinięcie handlu, w postaci wystawiania wszystkich sklepików na jednej mapie)

-Zmiana seta broni na 1 lvl, który wgl nie pasuje do Trwogiej. Zamieniłbym to na Runiczny set z śr ;)-

-Problem z BS, często nie działa, trzeba na nowo patchować clienta

Narazie to tyle, później podam błędy  literowe na serwerze oraz więcej rzezczy, które dopną ostatni guzik na serwerze i zwiększą napewno grywalnosć ;)

x

Opublikowano

Chyba coś wam się pomyliło, żeby za 1 pytanie dawac łuk na 150 do expa. :D

No łuków już nie ma, lekkie niedopatrzenie i 1 numer w ID za mało był wpisany :P

Już zaraz będzie wszystko ok, pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

na ox'ie rozdali jakies tam miecze hehe smieszne. zapewne bedzie cofka nie ma co tracić czasu i tu grać widać jak administracja "wszystko ogarnia" rozumiem że serwer dopiero co ruszył bugi sa lecz pomylić id lub nie posprawdzać nagród przez wpisaniem id to jest dopiero profesjonalizm osoby która miała juz kilka serwerów. Sam miałem dwa razy serwer mało znany dawno temu teraz naczyłem sie ze jak nie dopracowane to sie wgl nie mówi o projekcie. BS nie ma kilku waznych bonusów własnego bs nie da sie wgrać. ludzie stawiają boty dla szkat blasku admini nie sprawdzają nagród z ox ŚMIESZNE. możecie pisać że hejtuje, ale nic do administracji nie mam ale jak sie czegoś nie dokończy to sie nie startuje.

😅

Opublikowano

na ox'ie rozdali jakies tam miecze hehe smieszne. zapewne bedzie cofka nie ma co tracić czasu i tu grać widać jak administracja "wszystko ogarnia" rozumiem że serwer dopiero co ruszył bugi sa lecz pomylić id lub nie posprawdzać nagród przez wpisaniem id to jest dopiero profesjonalizm osoby która miała juz kilka serwerów. Sam miałem dwa razy serwer mało znany dawno temu teraz naczyłem sie ze jak nie dopracowane to sie wgl nie mówi o projekcie. BS nie ma kilku waznych bonusów własnego bs nie da sie wgrać. ludzie stawiają boty dla szkat blasku admini nie sprawdzają nagród z ox ŚMIESZNE. możecie pisać że hejtuje, ale nic do administracji nie mam ale jak sie czegoś nie dokończy to sie nie startuje.

A ty w życiu ani razu się nie pomyliłeś ty się na bank nigdy nie mylisz,a co do serwera chwile zagrałem i jest ok.

A co do serwera skąd?

Trucika ?

Duże zielone potki?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nic się nie stało, wszystko zostało naprwawione i można wbijac.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...