Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest z*******y wiedziałem że będzie wielkie boom jak wystartuje. Aktualnie jest 800 ososb online i ciągle rośnie !

Pozdro !

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Mam małe pytanko is nie za drogi ? Kostium 30 zł Pet 30 zł Fryz 20 zł Wierzchowiec od 20 zł do 45 zł . Trochę za dużo moim zdaniem

Opublikowano

Liczkniki hop siup 2x ^^

Nie widać tego 800 po prezce na mpc  ;)

Co ma prezka do mpc? Przed startem było na MPC prawie 400 osób, teraz wszyscy grają więc chyba logiczne, że liczba osób pod tematem spadła :)

sygna.jpg

Opublikowano

Strona nie działa, nie działała i działać nie wiem czy będzie, wyskakuje dokładniej to:

Serwer jest niedostępny HTTP 503

Serwer nie może odpowiedzieć z powodu jego aktualizacji lub przeciążenia.

Strona działa normalnie, wyczyść ciasteczka i zobacz ponownie

sygna.jpg

Opublikowano

Idzie tu coś ugrać hellerem? ma zwiększone leczenie/zwiększenie ataku?

Leczenie jest ustawione adekwatnie do bonusów HP w EQ

sygna.jpg

Opublikowano

Szkoda, że znowu wbije te 1-1,5k graczy, ale na ile? Miesiąc i się serwer znudzi ? Wieczna monotonia. Robisz biologa, misje na ulepy do zbroji i polowania. Nie ma  fabuły.

Nie zagram, bo szkoda mi czasu na ten serwer. Na wcześniejszych odsłonach PanJanuszek mydlił oczka, że będzie reklama, ale uważał też, że serw sam się rozreklamuje  pop przez jego parę k polubień na fb.  Jak widać dalej próbuje wyciągnąć jak najwięcej kasy na tym samym projekcie. Tu troszkę zmienimy kolorki nieba, tu dodany 1 bossa i startujemy...

Powodzenia życzę.

PS:Teraz nocami będzie Harion siedział na ts. Gdy liczba graczy spadnie do 200-300 to go na ts nie zobaczycie. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Szkoda, że znowu wbije te 1-1,5k graczy, ale na ile? Miesiąc i się serwer znudzi ? Wieczna monotonia. Robisz biologa, misje na ulepy do zbroji i polowania. Nie ma  fabuły.

Nie zagram, bo szkoda mi czasu na ten serwer. Na wcześniejszych odsłonach PanJanuszek mydlił oczka, że będzie reklama, ale uważał też, że serw sam się rozreklamuje  pop przez jego parę k polubień na fb.  Jak widać dalej próbuje wyciągnąć jak najwięcej kasy na tym samym projekcie. Tu troszkę zmienimy kolorki nieba, tu dodany 1 bossa i startujemy...

Powodzenia życzę.

PS:Teraz nocami będzie Harion siedział na ts. Gdy liczba graczy spadnie do 200-300 to go na ts nie zobaczycie. Tyle z mojej strony.

Skąd wiesz że oleje sprawe? Może akurat będzie interesował się serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...