Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grając na nim stwierdzam, że to Znowu będzie Wielki Szajs.Ludzie pograją znudzą się i znowu będzie grać 100-250 osób ;)

To idz jeszcze hejtowac pompe tam jak narazie od grudnia uciekło im tylko ok 1800-2000graczy o ile sie nie myle

33748387117269464751.png

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglibyście zmniejszyć z blasków drop szkatułek z kd ? Są one nie potrzebne..

Dzisiaj to nawet miałem problem wydropić szkatę ripera z blasków..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Moglibyście zmniejszyć z blasków drop szkatułek z kd ? Są one nie potrzebne..

Dzisiaj to nawet miałem problem wydropić szkatę ripera z blasków..

Wszystko zależy od szczęścia, co do dropu szkat kd możemy pomyśleć

sygna.jpg

Opublikowano

To idz jeszcze hejtowac pompe tam jak narazie od grudnia uciekło im tylko ok 1800-2000graczy o ile sie nie myle

Jaką "pompe"? ja nigdzie nie hejtowałem pompy ani na nim nie grałem. wejdź i sam zobacz -,-

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Panie Januszu, zapraszam do wglądu na forum w dziale Problemy techniczne/ Propozycje ;) 

Serwer miazga, grałem na s2, teraz na s3 jedziemy, widać zmiany, ale nadal brakuje mu tego czegoś ;]

Nie pozwólcie sobie zchrzanić jak z drugą odsłoną, która po 6 miesiącach, nie dziwota się znudziła.. brakło nowości ;c

A więc życzę miłej pracy i oczywiście efektywnej !

Pozdrawia MrocznyBM !

x

Opublikowano

Panie Januszu, zapraszam do wglądu na forum w dziale Problemy techniczne/ Propozycje ;)

Serwer miazga, grałem na s2, teraz na s3 jedziemy, widać zmiany, ale nadal brakuje mu tego czegoś ;]

Nie pozwólcie sobie zchrzanić jak z drugą odsłoną, która po 6 miesiącach, nie dziwota się znudziła.. brakło nowości ;c

A więc życzę miłej pracy i oczywiście efektywnej !

Pozdrawia MrocznyBM !

Dziś przejrzę wasze propozycje dokładnie jak tylko wróce do domu.

Może coś się stamtąd nada.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Patrząc na itemshop serwer troche pod is i tym mnie odstrasza ale sprawdze.

Btw da sie jakos zdobyc kostiumy i fryzki z hp jak w is bez wydawania kasy, bo 15 tys hp to sporo ;] .

Ogólnie jak na moje oko ceny w is są nieco wygórowane, fryzura powinna być do kupienia już za 12zł sms a nie 23 ...

A fryzurki zapewne 30 dniowe

Nie musisz nawet wydawać ani złotówki na itemshop. Co do fryzurek, kostiumów i wszystkich przedmiotów to tak naprawdę wszystko można zdobyć bez isa dropiąc ulepki i je sprzedawać. Potem możesz kupić kupony sm od graczy i nie wiem w czym widzisz problem. Fryzurki i kostiumy są perm. Gdyby administracja leciała tylko na hajs to nie dało by się nawet handlować tymi przedmiotami z is, człowieku bez przesady...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Czy niektórzy nie mogą zrozumieć, że wystarczy myśleć i poświęcić trochę czasu na grę, by zdobyć wszystko z itemshopu w grze? W każdej praktycznie grze, ludzie nie wydają ani złotówki, bo to nie jest ich obowiązek, tylko poświęcają czas i zdobywają to, co chcą.
Jak sytuacja na serwerze? Ile online popołudniu? 

@Edit

Nie zapominając, że "pointsy/sm" za sms są droższe niż za przelew bankowy/ paypal/ paysafecard. Zawsze tak było, że przelewem dostaje się więcej za niższą cenę. 

Opublikowano

Czy niektórzy nie mogą zrozumieć, że wystarczy myśleć i poświęcić trochę czasu na grę, by zdobyć wszystko z itemshopu w grze? W każdej praktycznie grze, ludzie nie wydają ani złotówki, bo to nie jest ich obowiązek, tylko poświęcają czas i zdobywają to, co chcą.

Jak sytuacja na serwerze? Ile online popołudniu? 

Popołudniu ok. 1k graczy.

Z tego co widziałem, to mimo że wczoraj pył poniedziałek to mieliśmy tyle samo graczy co w niedziele, a to całkiem dobry znak.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

No prezentacja świetna ! Bardzo zachęcająca do gry, widze wiele nowości aż chciałbym je przetestować, wiele osób mi polecało serwer aż postanowiłem zerknąć na prezke ;p Lecz mam jedno pytanko. Jak z expem do 100 ? I czy misje są opłacalne ? 

Opublikowano

No prezentacja świetna ! Bardzo zachęcająca do gry, widze wiele nowości aż chciałbym je przetestować, wiele osób mi polecało serwer aż postanowiłem zerknąć na prezke ;p Lecz mam jedno pytanko. Jak z expem do 100 ? I czy misje są opłacalne ? 

Exp do 100 to chwila moment.

Misje to już zależy jakie, lecz większość jest bardzo opłacalna.

Pozdrawiam i zapraszam!

sygna.jpg

Opublikowano

Exp do 100 to chwila moment.

Misje to już zależy jakie, lecz większość jest bardzo opłacalna.

Pozdrawiam i zapraszam!

Pobrałem klienta, zaskoczyła mnie pozytywnie już na start duża ilość graczy na serwerze :D Widziałem już paru adminów w M1 więc widać, że nie olewają serwera ;) Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Na czym polega opcja "Zmień SkyBoxy" ?

Opublikowano

Pobrałem klienta, zaskoczyła mnie pozytywnie już na start duża ilość graczy na serwerze :D Widziałem już paru adminów w M1 więc widać, że nie olewają serwera ;) Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Na czym polega opcja "Zmień SkyBoxy" ?

Dzięki opcji zmień skyboxy możemy zmienić jakość nieba na mapach do expa.

Są do wyboru 3 różne rozdzielczości, dzięki temu jeśli ktoś ma słabszy komputer może obniżyć w pewien sposób lagi przy expie.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Co z BSem? : v Za każdym razem jak włączam to się wyłącza i tyle jeśli chodzi o bony.. hm? 

Coś masz nie tak z clientem, zaktualizuj go.

Jeśli problem będzie nadal występował szukaj pomocy na naszym forum

www.vipgame.pl

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Pograłem troche i przyznam że jestem pod wrażeniem ;D nie spodziewałem się, że serwer mnie tak wciągnie. Mam 75 lvl i misje wszystkie skończone. Do graczy którzy zaczynają tak jak ja - Róbcie misje deszcz metinów i ulepszajcie trwoge bo dowiedziałem się, że to podstawa ;) Serwer narazie jak najbardziej na +

Opublikowano

Pograłem troche i przyznam że jestem pod wrażeniem ;D nie spodziewałem się, że serwer mnie tak wciągnie. Mam 75 lvl i misje wszystkie skończone. Do graczy którzy zaczynają tak jak ja - Róbcie misje deszcz metinów i ulepszajcie trwoge bo dowiedziałem się, że to podstawa ;) Serwer narazie jak najbardziej na +

Bardzo nas to cieszy :)

Zapraszamy wszystkich na serwer!

sygna.jpg

Opublikowano

Janusz czy jak Ci tam :D jedyny plus jest taki, ze tworzac serwer nie zalozyles nowego konta i nie podszywales sie pod inna osobe natomiast jak dla mnie administrator, ktory byl wlascicielem upadlego serwera jest dla mnie skreslony na starcie. Nie gralem na poprzedniej odslonie, bo bronie w ksztalcie grabek i lopatek to nie moje klimaty niemniej chociazby z prezentacji widze, ze wprowadziles kilka zmian. Dobre i to.

Sewera nie polecam z oczywistego wzgledu. Watpie w to czy postoi chociaz te pol roku aczkolwiek teraz macie swoje przyslowiowe piec minut wiec cieszcie sie z kazdej chwili.

Srij9JT.png

Opublikowano

Janusz czy jak Ci tam :D jedyny plus jest taki, ze tworzac serwer nie zalozyles nowego konta i nie podszywales sie pod inna osobe natomiast jak dla mnie administrator, ktory byl wlascicielem upadlego serwera jest dla mnie skreslony na starcie. Nie gralem na poprzedniej odslonie, bo bronie w ksztalcie grabek i lopatek to nie moje klimaty niemniej chociazby z prezentacji widze, ze wprowadziles kilka zmian. Dobre i to.

Sewera nie polecam z oczywistego wzgledu. Watpie w to czy postoi chociaz te pol roku aczkolwiek teraz macie swoje przyslowiowe piec minut wiec cieszcie sie z kazdej chwili.

Uważasz, że jest na tym forum jakiś administrator gry, który za 1 razem stworzył (dobry) projekt, który nigdy nie upadł i stoi do tej pory?

Szczerze to wątpię, a jeśli nawet uważasz, że ktoś taki istnieje to z pewnością wcześniej miał inny nick i jakiś inny serwer(choćby głupiego hamachi, bo każdy od czegoś zaczynał).

We wszystkim trzeba nabrać doświadczenia, mój pierwszy serwer stał przez ok 8 miesięcy,

co jest moim zdaniem bardzo dobrym wynikiem, jak na pierwszy poważny projekt w jakim brałem udział.

Aktualnie shivamt2 większości graczy bardzo się podoba, codziennie gracze na PW na grze gratulują nam stworzonego serwera,

tego jak jest dopracowany oraz pomocnej administracji (owszem stwarzają się wyjątki, w szczególności gracze, którzy zostali obdarowani banem za bota etc,

z pewnością naszego serwera polecać nie będą, wielu takich grozi nam tym, że będą psuć opinie naszego serwera jeśli ich nie odbanujemy itd.)

Oczywiście my się tym nie przejmujemy i dbamy o odpowiednią dyscyplinę na grze.

Mam spory zaufany team, dzięki czemu bardziej mogę się skupić na technicznych aspektach, zamiast przesiadywać godzinami na grze.

Sam staram się nagrać od czasu do czasu gameplay, trailer itd, co naprawdę niewielu głównych techników na swoich serwerach to robi.

Nie będę tutaj mówił, że nasz priv jest najlepszy ale śmiało mogę powiedzieć, że jest jednym z najlepszych tego typu.

Odwiedzając nas z pewnością gracz nie będzie zawiedziony, dlatego wszystkich zachęcam do gry!

Aktualnie mamy konserwacje od 01:40 do 01:55, zatem przepraszamy za problemy.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Serwer jest głupi- mam na myśli bronie. Jakaś łopatka do przewracania kotletów jest. Nie polecam.

Z tego powodu nie polecasz serwera, bo "grafika" broni jest taka, a nie inna? To jest na celu urozmaicenia gry, by było bardziej rozrywkowo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...