Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest głupi- mam na myśli bronie. Jakaś łopatka do przewracania kotletów jest. Nie polecam.

Oceniasz serwer na podstawie wyglądu broni który masz od 1 do 30 poziomu? Z tego co widze jest to zrobione humorystycznie i moim zdaniem bardzo dobrze. Troche śmiechu nikomu nie zaszkodzi, jak to mówią " są gusty i guściki " Broń masz do 30 lvl potem zmieniasz na fms czy antyka czy riba, więc chyba przeżyjesz z parasolką albo łopatką przez 10 min albo mniej bo tyle się wbija 30lvl ( bynajmniej ja tyle wbijałem )

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przynajmniej nie ma nudnych standardowych broni od których się już rzygać chce co niektórym, podobają mi się takie nowości i polecam każemu! :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Moglibyście zwiększyć szansę na wejście NNO albo usunąć kilka niepotrzebnych bonów... Od ponad godziny próbuje wsadzić 3 bony do tarczy, mianowicie nno, luda, inta i nic...

Opublikowano

Moglibyście zwiększyć szansę na wejście NNO albo usunąć kilka niepotrzebnych bonów... Od ponad godziny próbuje wsadzić 3 bony do tarczy, mianowicie nno, luda, inta i nic...

Wszystko zależy od szczęścia.

Nie chcemy by zrobienie bonusów było zbyt proste bo to nie 4fun i zbyt prosto też być nie może.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Odechciało mi sie grać po tym jak mi wczoraj mental 111 lvl przywalił 80K z duchowego , kiedy miałem full ABS ..

Opublikowano

Odechciało mi sie grać po tym jak mi wczoraj mental 111 lvl przywalił 80K z duchowego , kiedy miałem full ABS ..

No rzeczywiście przyznam że mental jest dobry na tym serwerze, jednak zauważ, że mental jest bardzo silny na każdym serwerze. Ogólnie to postać bardzo wolna i jak ona zada Ci raz te 80k to ty zdazysz walnąć 2 skile po 40

Opublikowano

No rzeczywiście przyznam że mental jest dobry na tym serwerze, jednak zauważ, że mental jest bardzo silny na każdym serwerze. Ogólnie to postać bardzo wolna i jak ona zada Ci raz te 80k to ty zdazysz walnąć 2 skile po 40

Ale odechciewa sie totalnie grać , bo myśle sobie a pewnie sieknie mi 20 z krytem max a tutaj 80.. przy full ABS. Serwer jest z*******y mimo wszystko 

Opublikowano

Ale odechciewa sie totalnie grać , bo myśle sobie a pewnie sieknie mi 20 z krytem max a tutaj 80.. przy full ABS. Serwer jest z*******y mimo wszystko 

Odnośnie mentala, musi mieć jakieś pieprznięcie z duchowego bo zauważ jak długo się do tego skilla zbiera,

bardzo łatwo o nie trafienie nim i jeśli by ten skill nie zadawał odpowiedniego dmg to ta postać by nie miała sensu i nikt by nią nie grał.

Dzięki, że serwer Ci się podoba, pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Odnośnie mentala, musi mieć jakieś pieprznięcie z duchowego bo zauważ jak długo się do tego skilla zbiera,

bardzo łatwo o nie trafienie nim i jeśli by ten skill nie zadawał odpowiedniego dmg to ta postać by nie miała sensu i nikt by nią nie grał.

Dzięki, że serwer Ci się podoba, pozdrawiam!

Według Mnie balans powinien być, a nie faworyzowanie 1 postaci.. Teraz każdy będzie robił mentala, bo dużo bije, żałosne.

Opublikowano

ZabQ jako reklama? Naprawdę? 

Jak sprawdza się tutaj archer? Wypowie się ktoś? 
Up - Balans klas nie jest taki łatwy. 

Opublikowano

ZabQ jako reklama? Naprawdę? 

Jak sprawdza się tutaj archer? Wypowie się ktoś? 

Up - Balans klas nie jest taki łatwy. 

Archer jest tutaj nikim :) 60 strzały i na 150lv bije po 10k max ze skila

Opublikowano

Jakie bony dzialaja na mapke od 80? i na mapke od 100? Gdzie dropia pd?

Na potwory, PD dropi ze szkat blasku oraz metinów.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie strona działać ?

Działa, jeśli masz problemy zmień przeglądarke/usuń ciasteczka

Działa ten Bs co jest wbudowany w Cliencie?

Jest tutaj zmianka umiejętnośći?

Działa pod F5, jeśli masz problemy szukaj pomocy na naszym forum.

Zmiana skilli do 150lvl, potem nie można zmieniać klasy postaci.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

@info

44616764656921102129.jpg

sygna.jpg

Opublikowano

Przypominamy o dzisiejszych promocjach w IS.

Możecie kupić itemy taniej nawet o 30%!

Dziś również pojawi się gameplay odemnie i od eiza, dowiecie się w nim kilku ciekawych rzeczy.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Oto wcześniej zapowiadany gameplay, dowiecie się w nim jak robić eq na wyższy lvl oraz poznacie resp żab.

Zapraszam do oglądania :)

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...