Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama innych serwerów na grze nie jest dozwolona, jeśli ktoś pisze to w sposób nieodpowiedni bądź chce sellać eq za PLN etc to oczywiste, że taki ktoś dostanie bana.

Ciesz się, że blok na chat, widocznie administrator miał lepszy dzień skoro ta osoba nie dostała bana na gre.

Tak to podaj mi odpowiedni sposob bym wymienil eq za dany serwer..

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama innych serwerów na grze nie jest dozwolona, jeśli ktoś pisze to w sposób nieodpowiedni bądź chce sellać eq za PLN etc to oczywiste, że taki ktoś dostanie bana.

Ciesz się, że blok na chat, widocznie administrator miał lepszy dzień skoro ta osoba nie dostała bana na gre.

Tak to podaj mi odpowiedni sposob bym wymienil eq za dany serwer..

To czemu nie możesz iść na dany serwer, na którym chcesz to eq i tam spamić, że dasz eq na innym serwerze za EQ na ich?

Na ShivaMt2 od takich wymian służy nasze forum, na którym możesz napisać temat i czekać na odpowiedzi.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Przecież masz w regulaminie, że administracja nie musi przedstawiać dowodów przy dawaniu bana.

Dowody muszą tylko przedstawiać gracze przy zgłaszaniu innych graczy.

Jeśli mielibyśmy robić filmiki każdemu kto ciśnie na bocie to by to nie miało sensu.

Nie masz nawet żadnych dowodów na twoją niewinność, więc skończ tą dyskusję i przyjmij wreszcie do wiadomości to,

że musisz ponieść konsekwencje za swoje czyny.

jak ja kur*a mam miec dowody na moja niewinnosc ? ja mam robic sobie filmiki i ss zeby miec ,, dowody " natomiast administracja moze banowac dla kaprysu kazdego i nie podawac zadnych dowodow tak ?

to powiedz mi jakiego ,,bota" uzywalem ... nie uzywalem zadnego i nie uzywam wiec nie skoncze tego dopuki nie dostane UB, poniewaz zostalem zbanowany za ,,nic" za to ze sobie stalem i dropilem szkaty amora ... 

mialo by to sens dla mnie robic filmik o dlugosci ~ 2h ~ bo tyle dropilem ? tylko po to zeby jakis fra**** nie dopie**** sie do mnie ? zastanow sie czlowieku i odbanuj moje konto ...

Opublikowano

jak ja kur*a mam miec dowody na moja niewinnosc ? ja mam robic sobie filmiki i ss zeby miec ,, dowody " natomiast administracja moze banowac dla kaprysu kazdego i nie podawac zadnych dowodow tak ?

to powiedz mi jakiego ,,bota" uzywalem ... nie uzywalem zadnego i nie uzywam wiec nie skoncze tego dopuki nie dostane UB, poniewaz zostalem zbanowany za ,,nic" za to ze sobie stalem i dropilem szkaty amora ... 

mialo by to sens dla mnie robic filmik o dlugosci ~ 2h ~ bo tyle dropilem ? tylko po to zeby jakis fra**** nie dopie**** sie do mnie ? zastanow sie czlowieku i odbanuj moje konto ...

Gościu już nie mam ochoty z tobą dyskutować, bo na 10 zbanowanych graczy mam potem na TS'ie 8 którzy tłumaczą mi się, że:

- ich młodsza siostra expiła

- nie widzieli jak GM do nich pisał

- odpisali gmowi jak on już ich zbanował

- że nie mieli żadnego bota ale nie odpisywali bo im się nie chciało

- itd. itd.

Nie mam zamiaru już odpowiadać na twoje posty, bo jesteś jednym z wielu, którzy uważają się za niewinnych chociaż tak naprawdę jest inaczej.

argumenty? po prostu napisz która to odsłona - tyle wystarczy

No i jaki widzisz w tym związek? Ja jestem zadowolony z tego iż mimo większych czy mniejszych porażek potrafię się do nich przyznać i potrafię poprawić swoje błędy na tyle,

by bez zmieniania nicku czy nazwy serwera i ukrywania się, tworzyć serwer gdzie nadal ma 1k+ graczy.

Jeśli chcesz poczytać sobie co sądze o takich komentarzach, przeczytaj pierwsze kilka stron, tam na wszystko odpowiedziałem.

Po twoich komentarzach widzę, że nawet nie grasz teraz u nas i nie masz żadnych argumentów na to, że serwer jest taki, a nie inny więc daruj sobie.

sygna.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem taka dyskusja o bana pod prezką jest śmieszna.. Zamiast tuaj spamić i mieć ból dupy o bana to zrób sobie nowego dropa. Zdążyłbyś już nadrobić stracony czas

Opublikowano

Ja w Ciebie nie wierze... musisz mieć takie kompleksy ze dostałeś bana że teraz piszesz ze jesteś niewinny. Na pewno administracja ma nie równo pod sufitem i banuje każdego kogo zobaczy. Tak racja Admini to przyjeby i zbanowali Cie bo tak im się podobało. Daruj sobie bo wątpię że unbana dostaniesz. Odnośnie nowej aktualizacji, czy z tych szkatułek lecą pd 100% ?

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Ja w Ciebie nie wierze... musisz mieć takie kompleksy ze dostałeś bana że teraz piszesz ze jesteś niewinny. Na pewno administracja ma nie równo pod sufitem i banuje każdego kogo zobaczy. Tak racja Admini to przyjeby i zbanowali Cie bo tak im się podobało. Daruj sobie bo wątpię że unbana dostaniesz. Odnośnie nowej aktualizacji, czy z tych szkatułek lecą pd 100% ?

Lecą pierścienie doświadczenia 100% oraz takie eliksiry, które dają 100% expa lecz zakładają się jak PD na 7 dni z IS.

Prócz tego możecie zdobyć pantere, mnóstwo pereł oraz ulepki zatem wbijać bo event potrwa jeszcze nieco ponad 8 godzin.

Zapraszamy!

sygna.jpg

Opublikowano

Gościu już nie mam ochoty z tobą dyskutować, bo na 10 zbanowanych graczy mam potem na TS'ie 8 którzy tłumaczą mi się, że:

- ich młodsza siostra expiła

- nie widzieli jak GM do nich pisał

- odpisali gmowi jak on już ich zbanował

- że nie mieli żadnego bota ale nie odpisywali bo im się nie chciało

- itd. itd.

Nie mam zamiaru już odpowiadać na twoje posty, bo jesteś jednym z wielu, którzy uważają się za niewinnych chociaż tak naprawdę jest inaczej.

No i jaki widzisz w tym związek? Ja jestem zadowolony z tego iż mimo większych czy mniejszych porażek potrafię się do nich przyznać i potrafię poprawić swoje błędy na tyle,

by bez zmieniania nicku czy nazwy serwera i ukrywania się, tworzyć serwer gdzie nadal ma 1k+ graczy.

Jeśli chcesz poczytać sobie co sądze o takich komentarzach, przeczytaj pierwsze kilka stron, tam na wszystko odpowiedziałem.

Po twoich komentarzach widzę, że nawet nie grasz teraz u nas i nie masz żadnych argumentów na to, że serwer jest taki, a nie inny więc daruj sobie.

to udowodnij mi moja wine ... no kur wa ile razy ja mam ci tlumaczyc ze nie jechalem na zadnym bocie ? sprawdz sobie w logach czy nawet w d***e twojej matki i udowodnij mi moja wine ... 

jesli w logach lub dupsku twojej matki bedzie dowod na moja wine to sie zamkne ..

jezeli bym byl winny to bym przyjal to z pokora ale skoro jestem niewinnie zbanowany to che ub .... 

jaki jest % na dropniecie szk ripa z szkat blasku ?

Opublikowano

to udowodnij mi moja wine ... no kur wa ile razy ja mam ci tlumaczyc ze nie jechalem na zadnym bocie ? sprawdz sobie w logach czy nawet w d***e twojej matki i udowodnij mi moja wine ... 

jesli w logach lub dupsku twojej matki bedzie dowod na moja wine to sie zamkne ..

jezeli bym byl winny to bym przyjal to z pokora ale skoro jestem niewinnie zbanowany to che ub .... 

jaki jest % na dropniecie szk ripa z szkat blasku ?

Po Twoich tekstach sam udowadniasz że miałeś bota, autoclikera czy inne gówno za przeproszeniem. I chociaż zachowałbyś kulture, a nie miał "Typowy ból dupy"

Opublikowano

Jaki % drop szkat ripa ze szkat blasku?

Ciężko określić, wszystko zależy od szczęścia.

Jest tak dostosowany by nie było za łatwo i nie było za trudno.

Po jakimś czasie spokojnie zdobędziesz broń 75, jednak trochę będziesz się musiał o to postarać jeśli grasz wojem/surą bo jak wiadomo truta najwięcej warta.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Administracja nigdy nie zbanuje Cię bez powodu. Po co miałaby to robić? Odstraszać nie potrzebnie graczy? Banować ich bo za dużo na serwerze? No daj spokój. Poza tym mógłbyś sprawę spokojnie załatwić z administracjom na ts, a nie cisnąć pod prezentacją, pokazujesz duży iloraz inteligencji, no ale co ja tam wiem.

Te szkatułki amora lecą na każdym lvlu tak samo? :D Dropią jak szkatki blasku czy słabiej? Albo może lepiej? 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Dlaczego jak próbuje się zalogować na konto i czekam te kilka sekund to po tym mam "Blad łączenia z serverem"? Mam tak ciągle

Opublikowano

Dlaczego jak próbuje się zalogować na konto i czekam te kilka sekund to po tym mam "Blad łączenia z serverem"? Mam tak ciągle

Sprawdź zapore/antywira etc.

Najwidoczniej blokuje ci połączenie.

sygna.jpg

Opublikowano

spoko serwer , dzięki temu eventowi mam już pereł o wartości 5kkk :P jeszcze ulepki.

Event został już wyłączony, cieszymy się z udanych dropów!

Pamiętajcie, że dzisiaj (Niedziela) odbędzie się event OX!

Zapraszamy do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy licznik jest krecony czy tez nie ale osob w miescie take duzo nie ma. Na poprzedniej odslonie przy podobnej ilosci online bylo o wiele wiecej osob w miastach

Opublikowano

O której Ox?

Nie wiem czy licznik jest krecony czy tez nie ale osob w miescie take duzo nie ma. Na poprzedniej odslonie przy podobnej ilosci online bylo o wiele wiecej osob w miastach

Zobacz na mapki. Nie każdy ma sklep wystawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...