Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Harion a Exp jest taki jak na ostatnio? Czy coś zwiększyłeś?

na becie w 2 dni 3 osoby wbiły 200 lvl, EXP zmniejszony odrobinę :)

36312214307482163419.jpg

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbym chcial zagrac na officialu to musze pobierac nowego klienta ? czy moge grac na tym z bety ? - SPATCHUJESZ CLIENTA, i WSZYSTKO BĘDZIE OK :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano
Skoro ktos wbil w 2 dni 200lv i zmniejszyliscie exp -------- o ile ? Chyba nie beda to 2 tygodnie expienia.

2 DNI BEZ PD Z IS, JAK KTOŚ Z PD Z IS 2 DNI WAM SIĘ UDA ZNOWU WBIĆ, A BEZ IS 4/5 MYŚLĘ ŻE SIĘ UDA

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

No to się dziś widzimy! :D
Jeszcze mam pytanko, skile można cofać? Przykładowo gram wp i na max lvl zmieniam na bm? Czy taka zamiana jest niemożliwa? :)

Opublikowano

No to się dziś widzimy! :D

Jeszcze mam pytanko, skile można cofać? Przykładowo gram wp i na max lvl zmieniam na bm? Czy taka zamiana jest niemożliwa? :)

Aktualnie taka zmiana nie jest możliwa, mozliwe ze dodamy go do 150 lvla.

sygna.jpg

Opublikowano

Ile Online sie spodziewasz ?

Ciężko mi stwierdzić, wolę poczekać do wieczora i samemu się przekonać niż przypuszczać przed startem ile będzie online, jednak jestem pewien, że troche graczy będzie :)

sygna.jpg

Opublikowano

Fajna prezentacja.

Zawitam, myślę że serwer na dłuższą metę.

Polecam

Tak, to prawda na pewno pograsz na nim przez wiele miesięcy i Ci się nie znudzi :) Sam osobiście grałem na 2 odsłonie i grało się wyśmienicie, pamiętam było dużo osób online i była fajna atmosfera B)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Z czego lecą ulepszacze na epiki ? Czy ciężko jest zrobić ogólnie eq?

Ulepki lecą na mapach do expa oraz dungeonach.

Trzeba się troszke postarać by zrobić full seta na max poziom

sygna.jpg

Opublikowano

Polecam, shiwa dobry server i administracja sie nim zajmuje ;) Na s2 gralo sie bardzo przyjemnie.

Osobiscie nie wbije, bo po prostu nie chce mi sie grac kolejny raz na "tym samym", ale mimo to polecam wszystkim bo warto :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@pan Janusz

Po jakim czasie bd mogli się spodziewać shivy s4 lub serwera exerismt2 którego też robisz  xD ?

Co do serwera nie polecam... kilka zmian z s2 z którymi dało się grać zamiast poprawiać to co najważniejsze i najbardziej wkruwiało z s1 i s2..

Opublikowano

Bronie 75 standard czy coś specjalnego, bo albo nie ma nic na ten temat, albo nie doczytałam? ;p

75 potem broń na 150.

You Tuberzy mają nagrywać serie czy tylko nagrali typowy GP?

Aktualnie skupiamy się na GP by dotrzeć przed startem do największej liczby osob.

2 już mamy ugadanych na serie od przyszłego tygodnia, z resztą zapewne po starcie będę dyskutował.

@pan Janusz

Po jakim czasie bd mogli się spodziewać shivy s4 lub serwera exerismt2 którego też robisz  xD ?

Co do serwera nie polecam... kilka zmian z s2 z którymi dało się grać zamiast poprawiać to co najważniejsze i najbardziej wkruwiało z s1 i s2..

ExerisMt2 przerwałem na czas nieokreślony, nie mam teraz na to czasu.

Już piszesz licząc posty z zapowiedzi łącznie chyba 5 posta o treści "prawie nic sie nie zmieniło od s2",

byłeś chociaż na becie by zobaczyć jak teraz serwer wygląda? Wątpię, bo zmian jest sporo.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

75 potem broń na 150.

Aktualnie skupiamy się na GP by dotrzeć przed startem do największej liczby osob.

2 już mamy ugadanych na serie od przyszłego tygodnia, z resztą zapewne po starcie będę dyskutował.

ExerisMt2 przerwałem na czas nieokreślony, nie mam teraz na to czasu.

Już piszesz licząc posty z zapowiedzi łącznie chyba 5 posta o treści "prawie nic sie nie zmieniło od s2",

byłeś chociaż na becie by zobaczyć jak teraz serwer wygląda? Wątpię, bo zmian jest sporo.

Pozdrawiam.

Eh, chodziło mi o sposób zdobycia broni 75 ^^

Opublikowano

Eh, chodziło mi o sposób zdobycia broni 75 ^^

Szkaty ripa, mozna od niedawna je dropnąć ze specjalnej żaby która będzie w m1 ale to niespodzianka :)

Zalecamy spatchować clienta, ponieważ poprawiliśmy nazwy itemków.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...