Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do tych żab. Ich resp jest dokładnie co 6h od respu, Czy 6h od ubicia jej?

Co 6h od ubicia, każda respi się w każdym m1 na każdym channelu.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

sygna.jpg

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłem na serwerze i jeżeli na nim gra 1k osób to ja nie wiem gdzie te osoby są ;) No ale mimo wszystko polecam serwer, ponieważ wiem że szybko nie padnie i będzie stał do ostatnich graczy. Powodzenia ;d 

xD 

Opublikowano

Gdzie jest zwój do kupienia aby zmienić skile ?

Masz w IS zwój do zmiany skilli, jednak można go używać do 150 lvl'a by nie było takich przypadków, że ktoś wbija maxa WP i zmienia na BM.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Witajcie, na ShivaMt2 od godziny 18 do 24 odbędą się raty exp/drop/yang 30%! Zatem zapraszamy do gry!

Niebawem kolejny event, informacje podamy później!

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Zapraszamy do dziś !!! JUTRO EVENT WALENTYNKOWY

Na czym będzie polegał event? Czy zaczynając grę mogę dzięki niemu coś zyskać?

Opublikowano

Na czym będzie polegał event? Czy zaczynając grę mogę dzięki niemu coś zyskać?

Tak, o wszystkim powiemy gdy skończymy prace nad nim.

sygna.jpg

Opublikowano

Szczerze, nie spodziewałam się takiej ilości graczy na serwerze. Nawet w środku nocy ciężko o jakiegoś bosa czy nawet spot! Jest rywalizacja, jest zabawa, są też nerwy i więcej zmarszczek, ale szczegół xD

Polecam serwer, jeszcze się nie zawiodłam. :)

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Witajcie!

Oto rzeczy, które wprowadziliśmy dzisiejszego dnia na serwerze:

- Poprawiony czas aktualizacji gildii w panelu

38797689494100026983.png

- Wyłączenie odwoływania petów po śmierci

74698474900068432462.png

- Zamiast sakw szczęścia dodaliśmy bezpośrednio 5 bony do handlarza

86326939363920832432.png

- Dodaliśmy 2 funkcje do paska bocznego:

07998377804524322167.png

- Bonusswitcher zamiast pod F5 jest teraz z lewej strony EQ

56736343951994253591.png

- System zmainy ekwipunku.

17485965191521969639.png

1. Zakładamy ekwipunek w nowym okienku

2. Klikamy Zmień EQ

3. Cieszymy się z nowej opcji

Aktywowaliśmy również EVENT WALENTYNKOWY!

OD 00:00 DO 23:59 BĘDĄ DROPIĆ SZKATY :

13552538140315993773.png

A oto drop z owej szkaty:

62531821748188431853.png

Prosimy o zaktualizowanie clienta!

sygna.jpg

Opublikowano

zmiencie waszych tgm/gm ... down przed chwila dal mi bana za ,,bota" ktorego nie mialem ... i napisal ,,za bota bana dajo" co za kretyn ...
żądam un bana bo nie mialem bota ... a deb i l mi zbanowal konto ... co to ma byc ? nie mozna sobie dropic ?

Opublikowano

zmiencie waszych tgm/gm ... down przed chwila dal mi bana za ,,bota" ktorego nie mialem ... i napisal ,,za bota bana dajo" co za kretyn ...

żądam un bana bo nie mialem bota ... a deb i l mi zbanowal konto ... co to ma byc ? nie mozna sobie dropic ?

Każdy ban jest sprawdzany :) Jeżeli nie odpisałeś jak GM/TGM Ciebie sprawdzał no to trudno.

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Każdy ban jest sprawdzany :) Jeżeli nie odpisałeś jak GM/TGM Ciebie sprawdzał no to trudno.

i tu sie mylisz bo odpisalem mu ... napisal dokladnie do mnie ,,khalo" to mu odpisalem to samo ... pozniej zaczalem pisac i napisal do mnie ,,za bota bana dajo" skonczylo sie bo mnie wywalilo i nie moglem sie juz zalogowac ... zadnego cheata nie uzywalem.... nastepnie staralem sie napisac do niego lub innego administratora i po 30 min brak odpowiedzi stwierdzilem ze to nie ma sensu ...

wczoraj sprawdzal mnie jakis GA dzisiaj przyszedl TGM templar <--- z jakiej racji dal mi bana skoro nie uzywalem zadnego cheata i odpisalem mu ?!

Opublikowano

i tu sie mylisz bo odpisalem mu ... napisal dokladnie do mnie ,,khalo" to mu odpisalem to samo ... pozniej zaczalem pisac i napisal do mnie ,,za bota bana dajo" skonczylo sie bo mnie wywalilo i nie moglem sie juz zalogowac ... zadnego cheata nie uzywalem.... nastepnie staralem sie napisac do niego lub innego administratora i po 30 min brak odpowiedzi stwierdzilem ze to nie ma sensu ...

wczoraj sprawdzal mnie jakis GA dzisiaj przyszedl TGM templar <--- z jakiej racji dal mi bana skoro nie uzywalem zadnego cheata i odpisalem mu ?!

każdy się tłumaczy, że nie ma cheata po dostaniu bana, jeśli biłeś moby i nie odpisałeś administratorowi do 30 sek, to oznacza, że masz bota.

nie przyjmujemy odwołań, zatem zamiast narzekać zrób lepiej nową postać bo liczyć o UB masz marne szanse

Zapraszam wszystkich do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

dla twojej wiadomosci odpisalem mu nawet po 5s od otrzymania wiadomosci ... a ten dal mi bana ... no kurr ** co to ma byc ?
i dlaczego ,,administracja" nie odpisuje na pw ...

Opublikowano

dla twojej wiadomosci odpisalem mu nawet po 5s od otrzymania wiadomosci ... a ten dal mi bana ... no kurr ** co to ma byc ?

odpusc sobie ten serwer, bo to jest gowno. Beda startowac jeszcze raz za pare miesiecy, bo reklamuja tylko start ;]

Opublikowano

Ja to zastrzezenie mam jedno do administracji. Bije sie w m1 na wolnym pykam , poprostu sie bawie. Gm stoi i nagle - 1.4 kk hp , normalne to ?

I to nie bylo raz , no kurde ,gm jest od dedania ludzi w m1 ,  czy co ?

Glupie jest to ze napiszesz: " dam eq tutaj za eq mt2" to odrazu block chat na 40 miniut ..

Tym wy ludzi nie zatrzymiecie ..

Opublikowano

odpusc sobie ten serwer, bo to jest gowno. Beda startowac jeszcze raz za pare miesiecy, bo reklamuja tylko start ;]

mozliwe ze tak ale dostalem nieslusznie bana i chce odzyskac konto ...

no dalej niech sie wypowie ten TGM ktory dal mi bana za ,,bota" 

Opublikowano

no dalej niech się wypowie ten TGM który dal mi bana za ,,bota" 

Masz dowody jakieś, że odpisałeś ? :)

Gm stoi i nagle - 1.4 kk hp , normalne to ?

Masz jakiegoś SS ?

Glupie jest to ze napiszesz: " dam eq tutaj za eq mt2" to odrazu block chat na 40 miniut ..

Równie dobrze mogłyby posypać się permy za reklamę. Wiadomo, że ktoś napisze NP: Dam EQ tu za EQ iMeti*n to bloka nie dostanie.

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

mozliwe ze tak ale dostalem nieslusznie bana i chce odzyskac konto ...

no dalej niech sie wypowie ten TGM ktory dal mi bana za ,,bota" 

Nigdy nie banują nie słusznie.. Tak ciężko odpuścić i przestać się tu spinać? + Zobacz regulamin 9. Administrator nie musi przedstawiać dowodu w sprawie blokady konta. 

Opublikowano

Masz jakiś na to dowód? Na razie tylko mówisz jaki to nie jesteś święty, a tak uważa 90% graczy po dostaniu bana.

Jeśli chcecie kombinować bo nie potraficie grać uczciwie to liczcie sie z tym, że mozecie ponieść za to konsekwencje.

Jak widzę, dziś mamy event szkat, przez to liczba botów jest wzmożona jak ruch na dzisiejszej zakopiance,

administracja nigdy nie banuje bez powodu, bo powiedz mi jaki by to miało sens?

Ja to zastrzezenie mam jedno do administracji. Bije sie w m1 na wolnym pykam , poprostu sie bawie. Gm stoi i nagle - 1.4 kk hp , normalne to ?

I to nie bylo raz , no kurde ,gm jest od dedania ludzi w m1 ,  czy co ?

Tym wy ludzi nie zatrzymiecie ..

Reklama innych serwerów na grze nie jest dozwolona, jeśli ktoś pisze to w sposób nieodpowiedni bądź chce sellać eq za PLN etc to oczywiste, że taki ktoś dostanie bana.

Ciesz się, że blok na chat, widocznie administrator miał lepszy dzień skoro ta osoba nie dostała bana na gre.

Jakieś argumenty?

Czy piszesz to tylko dlatego, że grasz na konkurencyjnym serwerze i chcesz zniechęcić naszych graczy do gry?

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Masz dowody jakieś, że odpisałeś ? :)

Może miał gorszy dzień :P Ja zazwyczaj tylko stuknę kogoś kto mnie na wolnym ciśnie :D

Równie dobrze mogłyby posypać się permy za reklamę. Wiadomo, że ktoś napisze NP: Dam EQ tu za EQ iMeti*n to bloka nie dostanie.

a jaki on ma dowod na to ze nie odpisalem ? no dalej niech mi poda ten dowod ... 

ja nie robilem ss ze odpisalem bo jak mialem to zrobic i z jakiej racji ? .... no wezcie sie ogarnijcie ..

dostalem bana a odpisalem mu ... nie mialem zadnego cheata i jeszcze musze podac dowod na to ze odpisalem ? to co ja mam robic co 5s ss zeby miec dowody ? 

Opublikowano

a jaki on ma dowod na to ze nie odpisalem ? no dalej niech mi poda ten dowod ... 

ja nie robilem ss ze odpisalem bo jak mialem to zrobic i z jakiej racji ? .... no wezcie sie ogarnijcie ..

dostalem bana a odpisalem mu ... nie mialem zadnego cheata i jeszcze musze podac dowod na to ze odpisalem ? to co ja mam robic co 5s ss zeby miec dowody ? 

Przecież masz w regulaminie, że administracja nie musi przedstawiać dowodów przy dawaniu bana.

Dowody muszą tylko przedstawiać gracze przy zgłaszaniu innych graczy.

Jeśli mielibyśmy robić filmiki każdemu kto ciśnie na bocie to by to nie miało sensu.

Nie masz nawet żadnych dowodów na twoją niewinność, więc skończ tą dyskusję i przyjmij wreszcie do wiadomości to,

że musisz ponieść konsekwencje za swoje czyny.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...